Ankarada varmı ben gibi arkadası olmayan?

Ankarada doğup,büyüyüp burayı sevmeyen bir de ben varım galiba

bende cok cabuk soğuyorum. hele böyle ufaktan bir hava atmaya yönelik bir sey söylediyse varya buz oluyorum buzzz

Ankarada doğup,büyüyüp burayı sevmeyen bir de ben varım galiba

Sevemiyoruz napalım

Evet canimcim burada yapiyrum yuksek lisansimi. Biz iki ay once alacaktik kuzum emlakci oyle deyince kaldu binada sifirdi hic oturulmamis gayet guzeldi. ☺

Bende ankarada yaşıyorum hiç arkadaşım yok bebeğim bide ailem başkada kimse yok sıkılıyorum kizimla vakit geçiriyorum

Hakimevinin orada :):)

Ay bilemedim orayı canm ya

Evet canimcim burada yapiyrum yuksek lisansimi. Biz iki ay once alacaktik kuzum emlakci oyle deyince kaldu binada sifirdi hic oturulmamis gayet guzeldi. ☺

Belkide yeri çok kötüymüştür yada sanatoryumdan sonra haklı olarak burası açmamıştır adamı:)

Bende ankarada yaşıyorum hiç arkadaşım yok bebeğim bide ailem başkada kimse yok sıkılıyorum kizimla vakit geçiriyorum

Neresindesin canm ankaranın?

Ay bilemedim orayı canm ya

Belkide yeri çok kötüymüştür yada sanatoryumdan sonra haklı olarak burası açmamıştır adamı:)

Neresindesin canm ankaranın?

Bilemiycem canim asagidakiler burada zor otuyr dedi tek dedigi buydu ama olsun ankarami seviyrum ☺ trafigihariccc

Oooff bizde ankarada yasayabiliriz gibii
allahim yazdiysa bozsun nefreeeet ediyorumm o sehirden deniziii de yoook cekilmeeeeezz . Insallah orasi olmaz

Oooff bizde ankarada yasayabiliriz gibii
allahim yazdiysa bozsun nefreeeet ediyorumm o sehirden deniziii de yoook cekilmeeeeezz . Insallah orasi olmaz

Daha önce yasadınızmı ankarada? Yani tamam bende sevmiyorum ama neffffreeeettttte edilcek kadar kötü biyer değil diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…