- 25 Mart 2010
- 4.011
- 3.918
- 49
Her yeri kooperatif yapımı sitelerle çevrili bir semt.Genelde memur kesim oturur.son zamanlara avm açıldı meydan kısmı baya hareketli.doğru düzgün ev kiraları 800-1000 lira civarı canım.ama benim köpekli komşularım var.Bu batıkent guzel bir yermi ya bendemi oraya tasınsam herkes orada:)
Her yeri kooperatif yapımı sitelerle çevrili bir semt.Genelde memur kesim oturur.son zamanlara avm açıldı meydan kısmı baya hareketli.doğru düzgün ev kiraları 800-1000 lira civarı canım.ama benim köpekli komşularım var.
İzmirliyim istanbulda üniversite okudum ve çalıştım durum o kadar vahim yani:))Aslında cok sevilecek tarafıda yoközelliklede istanbul veya izmir gibi sehirlerde yaşayanlar için. Bende üni için izmirde yaşamıştım döndüğümde bana öyle boğucu geldiki. Bir cafede oturayım iki insan goreyim desen illaki kızılay yda bahceli gibi yerlere gitmen gerek fln pf. Ne zaman evleniyorsun hangi şehirden geleceksin?
Bulundugum sehirde hiç arkadaşım yok. Üniden arkadaslarımın hepsi baska sehirlerde.
En yakın arkadasım evlendi baska sehre gitti senede 1 2 defa gorusuyoruz. Kuzen olarak yasıtım 2 3 kuzenim var biri çalısıyor gorusemıyoruz diğer ikiside uzak.
Akraba ilişkilerini de sevmiyorum. Komşularım desen köpeğim var diye aramız bozuk. Off. Okadar sıkıldımki.
Sen arkadas mi ariyosuuun :) ben varim :)
Yaaaa yiçem bak senii
Vallahi bak benim de cok arkadasim yok ve olsa iyi olur diyorum istiyorum yani... senden birazcik kucugum ama sorun etmezsen gul gibi geciniriz :)
ivit 3 ay sonra 22 olcemEvlenmicezya küçük olsanda kabulümKaç yasındaydın 21 mi
Benim sevgilim Ankara'da yasiyor bende İstanbul'da yasiyorum.Bende burada cok yalnizim
ivit 3 ay sonra 22 olcem
Ayy bende 3 hafta sonra 26 olcam
Sen nerede yasıyorsun
Batikentteee :) sen ?
Keçiören
Zaten bu siteden kimle tanıstıysam batıkentte yasıyor
Ehehe batikent cok populer demek kigorsen bayilirsin cok guzel bence :)
bende Ankara'da yaşıyorum.. üstelik benimde bir kızım (köpek) var
Ayy bilmezmiyim ya her gun işliyom benim adama batıkente tasınalım diye