- 22 Aralık 2014
- 581
- 336
Rabbim hayırlısıyla yaşatır inşallah :)Olur tabi neden olmasın:)
Ben varım
Ve ankarada yaşamamak için direniyorum resmen.
Nişanlım ankarada ve benim neredeyse kimsem yok orada.
Evlenince plana göre orada oturulacak ama direniyorum.
Arada oraya geldiğimde bile çok sıkılıyorum. Ve kışını da hiç sevemedim
Yaşadığın muhit çok önemli gercekten. Ben keçiörende yaşıyorum ve hiç sevmiyorum. Arada sırf insanını gormek için bile dikmen vadisine gittiğim oluyor
Bu arada konu sahibi kedi köpek bayağı seviyor herhalde
Off ifade de cok sacma oldu ama mobilde sıkıntı var silinmiyor kusura bakmayin
Bende keciorendeyim canim
Valla iyi cesaret 2 kedi 1 köpek :) ben evde bi kuşla basa çıkamıyorum temizligiydi meyve yemesiydi suyuydu tüy dokmesiydi derken :) geçen yaz camdan uçmuştu geri getirene kadar canım çıktı :)
öhömm biri Ankara mı dedi?
Ankara güzeldir ya, yapmayın kızlar. bir kere düzenlidir. ne, nerede bellidir. en uzak yere gitmeniz yarım saattir (Keçiören hariç)Melih Gökçek e rağmen güzeldir yani. demeyin bişi Ankara'ya.
Kızmayın bana ama yaşanılan muhitte insanı zorluyor bu konuda. Eğer arabanız filan varsa evcil dostlarınız için de iyi olacak değişik mekanlara gidebilirsiniz. Mogan, Eymir, Dikmen Vadisi, Altınpark, Ahlatlıbel...
Belki bazı hobi kurslarında zaman geçirip iyi arkadaşlar bulabilirsiniz, burada da muhabbet ilerledikçe insanlarla samimiyetinize göre buluşabilirsiniz. ben de Ankara'dayım, bir gün görüşürüz belki, neden olmasın? İnsana insan gerek.
Bende varım izmirden ankaraya gelin geldim..Seviyormuyum hayır.. İzmirden sonra çok zor geldi =) Benimde pek arkadaşım yok.. İş yerindeki arkadaşlar var sadece o kadar.
Ben dikmene taşındım keçiörenden.. Çok mutluyum vallahi
Hehe yok canm saçma bir ifade de olmamış zatenEvet 2kedim bir köpeğim çok seviyorum
Aa öylemi canım neresindesin keçiörenin. Keçiörende uçsuz bucaksız yyakın olmamız zor ihtimal Dimi. Son seçimlerde türkiyenin en buyuk ilçesi demişlerdi
Bende cok istiyorum dikmeni. Çocukken orda yasıyordum ama şimdi para yetiremem valla oraya
sanatoryum canım) büyük evet Keçiören ama ben seviyorum yaşadığım yeri
Kiraya çıktım ben canım.. Bi tanıdık vasıtasıyla..Çok yüksek değil kiram.. Kotta evim.. Bahçeye bakıyo. Ama sıkıntı değil benim için.. Bende de bi tane kedi var :):) yaşayıp gidiyoruz
Aaa baya yakınmışısz. Bende ataparktayım
aa canım 252 lerin geçtiği yer. çok yakın buraya gerçekten atapark yeni yapılanıyor biz oradan yeni binadan ev alacaktık son dakka da vazgeçtik buranın konumu oraya göre daha iiyi bir de oturamazsınız burada dedi emlakçı yatırım amaçlı alıyrsanız alın ddedi korkuttu bizi
Ay yok kız okadar felaket bir yer değilNormal yani hatta caddelere yakın yerler baya baya iyi. Avantajıda daha az kiraya lux evlerde oturmak