- 17 Aralık 2014
- 2.002
- 891
nebilim ya ben sevmiyorum sevemicem galiba. ümitköydede otursam olmaz heralde.
Canim dikmen ne dersin gidebilcek durumda iseniz oralarda hos tamam yukswk kislaei zor ama seviyrum orayi brn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nebilim ya ben sevmiyorum sevemicem galiba. ümitköydede otursam olmaz heralde.
Canim dikmen ne dersin gidebilcek durumda iseniz oralarda hos tamam yukswk kislaei zor ama seviyrum orayi brn
Dikmenin neresi canım bende dikmende oturuyorum caddedeBen dikmene taşındım keçiörenden.. Çok mutluyum vallahi
Dikmenin neresi canım bende dikmende oturuyorum caddede
Hakimevi polis evinin oralarda sanırım dimi?hakimevinin ordayım ben :)
Tatil zamaninda gitmistim 1 hafta zor dayandim.. o sehire karsi garezim var diyeyim :) coook itici geliyorm. O degil buyuk konustum ettim kesin sonum ankara olacakta ona yanacam :) birde deniz olmayan yer boguyor beni :) karadenizlo oldugum icin goz ariyor :)Daha önce yasadınızmı ankarada? Yani tamam bende sevmiyorum ama neffffreeeettttte edilcek kadar kötü biyer değil diye düşünüyorum
Hakimevi polis evinin oralarda sanırım dimi?
Bende dikmen caddesindeyim yukarıda bankalar durağında.Yakınmışız baya :) 12 senedir aynı evde oyuruyorum.Evet canim sen nerdesin?
Batıkent kuzumAy bilemedim orayı canm ya
Belkide yeri çok kötüymüştür yada sanatoryumdan sonra haklı olarak burası açmamıştır adamı:)
Neresindesin canm ankaranın?
Batıkent kuzum
Ay herkes ya batıkent ya dikmen yahu
Sahi mi toplansak gorussek coluk çocuk ne hoş olur
Merhaba hatunlar, ben de etlikten yapayalniz 1.5 senelik evli ve cocuksuzum.
Tabiki neden olmasın :)Yok ben keçiörendeyim canım ama bulussak guzel olur tabi yinede
Bende batıkentteyim .15 yıl oldu geldim sevmedim sevemedim bu şehiri.