• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Ankarada straight therapy yapan bi yer

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
uu desene ben senden önce aricam, haftaya tatile gidiyorum gitmeden halletmem gerek inşallah 600 lira felan demezler...

kızlaar ben az önce Dia'yı aradım straith therapy için telefondaki kız yapmıyoruz onu dedi ama gürültüden pek de anlaşamadık emin olamadım :s , internetteki sitelerinde arcadium şubesinde strait therapy fiyat aralığına kadar vermiş anlamadım çok şaşkınım başka birisi daha konuşursa sorabilir mi acaba?

kiz aradim dedim straight therapy yapiliom:lepi:u orda efendim dedi birinci anlamadi dedim düzlestirici yanii evet efendim yapilio dedim peki gercekten düm düz oluormu dedim oda dedi aslinda biraz saca da bagli dedi ben dedim bnm saclarim kabarik dalgali oda olur efendim burda cok müsterimize yaptik kesinlikle dümdüz oldu dedi :)

aaa hadi ya ben de başka bi yer buldumm, orda 400-500 arası fiyat verdiler bana, dia 'ya sorsaydn keşke fiyatt

prensesciim Dia'ya gittim pek güven vermediler 700e kadar çıkar fiyat oradan anladıım kadarıyla. Çankaya'da başka bi yerle daha görüştüm çok güven verdiler bi çok ilden yaptırmak için gelenler de oluyormuş 400-500 arası dediler saçın uzunluğuna göre. Salı günü gidip yaptırıyorum

canım ben salı gününe randevu aldım Kent Güzellik Merkezi. Atakule'nin üst taraflarında. ınşallah memnun kalırım sonucu burda yazıcam sen de ona göre ararsın ;) numarayı burda vermemiz doğru mu bilmiyorum özelden sana yazarım canım .

eveeet yaptırdım ve sonuç süper! kaydirigubbakcemile2 özellikle kıvırcık ve dalgalı saçlarda daha çok fark ediliyormuş işlem, kabarıklığından dalgalarından eser kalmadı! şimdi 3 gün beklicem cuma sabah saçımı yıkıcam şuan saçımda ilaç duruo ama dümdüz , yıkandıktan sonra hafif uçları kabarık o da benim saçlarım küt kısa ve çok yıprandıından dolayı öyle ben çok memnun kaldım :lepi:

canım zaten bi yıkandı gayet düzdü, sonra tekrar ilaçladılar sabitleştirmek için, çankaya'da yaptırdım canım kent güzellik merkezi. Dia oradan ilaç istemiş sanırım bizim telefonlar üzerine bugün kuafördeki bey söyledi de, ama sadece bu yaptırdığım yer profösyönel yapıyomuş legal olarak. toplatılmış diğer kuaförlerden , dia gibi yerler de müşteri çıkınca ilaç istiyomuş böyle.

fönlüydü canım doğal halde sokağı bırak bakkala bile gidemiyordum... ama gidince yıkadilar tabi fön gitsin diye

evet tatlım, 3 ürün aldım saçlarım çok feci kırıklarla dolu olduundan, Bonacure'ün ürünleri süperdir kullandıysan bilio olabilirsin. 1 acil kurtarma şampuanı, 1 kurtarma maskesi bi de düzleştirici kullanmadan önce saça sıkmak için sprey aldım 125 tuttu

Back