• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Ankarada straight therapy yapan bi yer

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

PrenSesStyLe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
51
0
86
34
Ankara
ankarada straight therapy yi yapan bi yer biliomusunuz arkadaslar :çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015: saclarimi artik düzlestirmek istiorum :(

evett ben de arıyorum bıktım merinos gibi saçlardan , her gün düzleştirmekten kökünden kopucak :(

galiba ilker yavrutürkün salonunu aricam o belki biliyodur ankarada yapan bi salon varmi yokmu diye. cünkü sitesinde okumustum bizi arayin biz ankaradaki arkadaslarimiza ulastiririz sizi yaziodu...

ılker yavrutürk 1 milyara varan fiyatlarla yapıyor, Çayyolu Arcadium'da Dia var gerçi orası da iyi kazıklardı ama indirime gitmişler, 300-500 arasında değişiyor şuan fiyatları.

arkadaşlar ben kuaföre gittim dünyada 1.lik ödülü almıştı adam ama hiç tavsiye etmedi saçlarım hafif dalgalı ama annem gibi düz olsn istiyordum sen dedi delimisin köklerine çok zararı var erken ve daha çok dökülmeye sebep oluyor dedi yaptıran bir kadın müşteri gösterdi onu görünce saten kaçtııııııımgamyoncuiremsu

ya benm yaptıran arklarım var çok rahat kullanıolar kafamçokkarıştı, defrize rezil ediyo ama straight therapy ile o tiftik gibi saçları korkunç bi haldeyken yumuşacık oldu ve düzleştiricyle düzleştirmekten yanan saç uçları da rahat nefes aldı şimdi yıkayıp çıkıolar banyoda fönsüz , saçları çok güzel uzamaya başladı

ayyy heycanlandimm yaa kesinlikle yaptirmak istiorumm :):)
ins. güzel dümdüz olur..
scarlet_89 senin arkadaslarin saclari nasildi cokmu kivircik yoksa dalgalimiydi.. bide simdi nasil düz oldu pirasa gibi dümdüzmü :lepi:

canım onun da benmki gibi merinostu :delphin: hem keçe gibiydi saçları boyadan, hem de nası anlatsam böyle dalgalı ama bildiğin kalın dalgalar saçlarını kuruttuğu an o dalgaların şekli de karman çorman oluyordu bonus desen bonus değil, dalgalı desen şekli şemali yok çok kötüydü. şimdi dümdüz geziyo canım, yıka çık şeklinde. ben de gidip dia'yla konuşucam ama korkuyorum saçlarım her ay boya görüyordu inşallah yaparlar :Saruboceq:

ayni benim saclar canim ya kivircik desen kivircik degil dalgali desen dalgali degil kabarik bisey.. yok canim korkma yaparlar cünkü o straight therapynin iki tane seyi var biri boyali saclara biri normal saclara yerimseniben ayyy insallah bizde düz saclara kavusuruz canim :)

inşallah tatlım ya sen benden önce konuşursan eğer burada da paylaş görüşlerini oldu mu:icecream:

arkadaşlar yaptırmaya gidince birde benim için sorar mısınız?
hamileliktede yapılabiliormu?

Prensescim ya sen mi yazmıştın bnun boyalı boyasız saç için olanları var diye yoksa başkası mı yazmıştım emin değilim de fisfisfis, gerçekten böyle 2 çeşidi var mı ya??

evet janim : Schwarzkopf Straight Styling Therapy Strait Cream 1 <-- bu normal saclar icin

Schwarzkopf Straight Styling Therapy Strait Cream 2 <-- bu da boyali saclar icin

aa süper bak bundan haberim yoktu , ama çoğu yer boyalı saça yapmayı önermiyor ya ben de tek tip var o yüzden sanıyordum. Bunu duymam iyi oldu :icecream:

defrizeyi biliyordumda bunu yeni duydum CADIARZU
peki ne kadar dayanıyor bu işlem ?
uzayan saçlarımız çirkin durmazmı ?
benm çok çabuk uzuyor ..

bu saclari besliyor canim defrize gibi yipratmiyor..
6-8 ay dayaniyor sonra dipten cikan saclara tekrar uygulanilio..
valla bnm saclarim bi tuaf altlari kivircik-dalgali üstü düz gibi sonradan cikan saclar okadar problem olmaz benim icin bide benim sacim cabuk uzamior..

Back