merhaba arkadaşlar dün yani cumartesi buradan aldığım bir öneriyle psikoloğa gittim doktor emel hanımla görüştüm yazılarımı okuyanlar varsa ne kadar kararsızlık içinde olduğumu bilirler şuan kafamdaki sorular daha netleşti ve bir seansta bile çok faydalı olduğuna inanıyorum haftaya da gideceğim eşimi ikna ettim daha doğrusu tehdit ettim oda gelecek tabi fikrini değiştirmezse :) şimdiden bu kadar rahatladım gerçekten doğru bir şey yaptım ve bir arkadaşım şuan kendine yapabileceğin en büyük iyilik psikoloğa gitmek olur dedi gerçekten haklıymış boşuna o kadar zaman işkence çekmişim lütfen özellikle önemli kararlar vermeden önce bir aile danışmanına gidin ben emel hanımdan çok memnun kaldım umarım size de faydası olur.
Madalyon Psikiyatri Merkezini öneririm..sgklıya da bakıyor 20tl farkla..terapi içinde 80 tl verıyorsun..ben cok memnun kaldım
Arkadaşlar benim sizlere net bir tavsiyem olacak sizi çok iyi dinleyen, anlayan huzur dolu bir sese sahip olan bakış açınızı değiştirip mutlu olmanızı sağlayan ve güç bulup tüm problmlerinizi çözmenize yardım edecek bir psikolog arıyorsanız szie psikolog ezel eser özeri şiddetle öneriyorum. ben de arkadaş tavsiyesi olarak öğrendim adını googleda da çok araştırdım ve şu an her gördüğüm yerde onu tavsiye ediyorum. Allah ondan razı olsun. bu arada değişmediyse telefon numarası da var hocamın bende 0 505 924 65 11.
ben ankarada özel bir merkezde seans almıştım kendisinden cebini verdiğim numarayı aradınız mı oradan daha net ve güncel bir bilgi alabilirsiniz çünkü hala aynı yerde mi hatta ankarada mı onu bile bilmiyorum hocamın.Peki hangi hastanede kendisi? Yazabilir misin?
cansunanc sana cevap yazmaya çalıştım ama bulamadım seni forumda, benim önerim olan Fatma kırımlı taşkın hocadan randevunu bir iki gün önce almalısın, bunu söylemeyi unuttum, sen acil istiyorsan sana cerdiğim cepten 24 saat arayabilirisin, ilk gittiğinde memnun kalacaksın dene bak
tamam ben de forumu kullanmayı çok bilmediğim için size nasıl yazacağımı bilemedim, ankaranın en iyi psikoloğu Fatma kırımlı taşkın herkes aynı fikirde sitelerde, hiç merak etmeyin, siz gidince çok memnun kalcaksınız, bekleme salonundaki ödüllerini görünce inceleyin çok önemli insanlardan cumhurbaşkanlarından ödülleri var, çok iyi bu kadın çocuk götürenler de çok memnun, bende ankarada kadın doğumcu arıyorum acil, arkadaşımın kızı yumurtalık kanseri çıktı siz de bana bliyorsanız yazın, haberiniz bekliyorum
Evet arkadaşlar Fatma hocamın ismini duyupta yazmasam taş olurum ben yani biz ailece Fatma Hocamdan yardım aldık daha önce birçok yerde yardım almaya çalıştık burda adı geçen yerlere bile gittim ama hiç memnun kalmamıştım. İzmirden geldim Ankaraya orda sürekli gittiğim ve çok memenun kaldığım birisi vardı.Amaa Ankaraya taşınınca araştırmalar sonucunda Rabbim beni Fatma Hocamla tanıştırdı sonsuz şükürler olsun sürekli dua ediyorum ve bir sürü arkadaşımıda yolladım herkesten dualar aldım.Şimdi yorumları görünce bu mubarek ayda yardıma ihtiyacı olanlara ailemizin yeniden mutluluğuna kavuşmasını sağlayan fatma kırımlı taşkın hocamı tavsiye etmeden geçemezdim.Kırımlı danışmanlık kendi sitesi birde tavsiye ediyorum.com'dan hocam hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca isteyene özelden cep tel.verebilirim.Allahım herkesin yardımcısı olsunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?