• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Psikiyatr ve Psikolog Öneri Olan Arkadaşlar Varmı ?

gerçektende üzücü bir durum olmuş, bu konuda bende 1 yıl kadar önce yine yazmıştım. kısa sürede ankarada 4 psikoloğa (tabi gerçekten psikologlarsa) dünyanın parasını kaptırdım. yanlış teşhiste bulunanda oldu, beni daha çok depresyona sokunda oldu. tam da gerçek tecrübeli bir klinik psikolog bulana kadar hayatım mahvoluyordu. çok şükür o zaman Allah yardımcı oldu, buldum gerçektende iyi birklinik psikolog. o zamanlarda forumda hekesede bazı tavsiyelerde bulundum fakat beni dinleyen pek olmadı. gittiğiniz psikologun bir kere lisans olarak psikoloji bölümü bitirmiş olması gerekir, bu yeterli mi ? değil tabiki... klinik psikolog olması gerekli + en azından iyi bir üniversitede yüksek lisans , hatta doktora yapmış bir klinik psikolog bulmaya çalışın. yazık para kolay kazanılmıyor. heleki sağlık hiç de saçma insanlara teslim edilecek bir şey değil.

youtubedende psikolog izzet güllü nün videolarını takip edebilirsin, ben çok faydalandım, ömrümde gördüğüm en yararlı kişiydi diyebilirim yemin ediyorum.

Casper18 sizin buldugunuz klinik psikologun ismini ogrenebilirmiyim? Uzman mi ? Yoksa doktor mu? Gercekten cok kotu zamanlar geciriyorum. Cankaya belediyesinin psikologuyla gorustum olmadi. Birde isim vermeyim ama ismi cok duyulmus bir psikologa gittim ama bos bir kisiydi. Sadece reklammis. O yuzden iyi bir psikolog arayisindayim. Sagligim zahten kotu birde deneme yanma yoluyla psikolog aramak istemiyorum. Birde ucretini ogrenebilirmiyim? Simdiden Tesekkur ederim

Bize cok yardimci oldu cok memnun kaldik. Cep numarasini verdik istedigimiz zaman arayabildik. Bazen seans suresini 1.30 saat yapti cok tatli hayat dolu. Sadece dinlemiyor yonlendirmesi cok guzel. Tedavi planini beraber olusturduk. Adim adim herseyi anlatti. Ayrica emdr de yapiyor. Ben cok oneririm . Isteyen olursa numarasini ozelden atabilirim.

isim söyleseydiniz keşke en azından araştırma şansımız olurdu .

Kızlarr ankara nın en iyisi psikiyatrisi kimdir??? Ücreti sorun değil.. Önerilerinize ihtiyacım war acil

Devlet hastanesinde psikolog önerisi olan var mı? Anlaşıldı özellere güvenemeyeceğiz demek ki...

Kızlarr ankara nın en iyisi psikiyatrisi kimdir??? Ücreti sorun değil.. Önerilerinize ihtiyacım war acil
Merhana Prince sanırım daha önceden de bir psikolog aramıştın 1-2 sene önce. O giitiğin psikologdan memnun kalmadıysan ben Dr. Uzm. Psikolog Fatma KIRIMLI TAŞKIN hanımı öneririm. Ben daha önce kendisine gittim ve memnun kaldım. Geçmiş olsun.

Ankara' nın en iyi Psikolog u Pınar Pelin ÖZER' dir.

S sevtap12345 Öncelikle merhabalar, hangi alanda psikolog arıyorsunuz bilmiyorum ama kendimden örnek vereyim isterseniz. Çok yakın bir arkadaşım evliliğin de yaşadığı problemlerden dolayı psikoloğa gitti ve çok faydası oldu, problem çözüldü. Hatta şuan bende kendisinden kariyer danışmanlığı için hizmet alıyorum. Şahika Akkuş Sert'i kesinlikle tavsiye edebilirim size, isterseniz bi araştırın. İsterseniz mesaj atabilirsiniz ayrıntılı bilgi verebilirim.

Merhaba son 1 yıldır eşımle bırlıkte ankarada psikologa gıdıyoruz ve cok faydasını gördük ilişkimiz düzene gırdı artık çankaya bahçelievlerde hocamızın yerı istersenız ıletısım bılgılerını verebılırım .... danısanlarıyla kendısı gorusup uzmanlık alanıysa eger randevu verıyor.umarım memnun kalırsınız hepınıze acil şifalar

Son düzenleyen: Moderatör:
Pınar Pelin Özer psikolog değildir. Bununla ilgili daha öncede yazmıştım. Sekreteri bile fırçaladım içerde kem küm etti. Çok ayıp para kazanmak için sahtekarlık yapan insanlara ne ayıp ya aklım almıyor.

Arkadaslar doğru dürüst bi psikiyatr yok mu ankara da ya da psikolog ?

Ben bu adresten Nurcan hanıma çift terapisi için gitmiştim. Kesinlikle süper birisi öneririm

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de ankara da psikolog arayışı içindeyken tesadüf yorumlardan MEHMET EMİN KIZGIN hocaya denk geldim ve kaynımı ona yönlendirdim iyi ki ona denk gelmişim ve kaynımı yönlendirmişim ilk bilgi almak için telefon numarasını aradığımda bile ilgilendi bilgi verdi o kadar samimi içten bir doktor ki işini gerçekten çok iyi yapan dalında gerçekten uzman kaynımı hayata yeniden sıfırdan başlattı resmen. gerçekten yorumlar sade kalır zayıf kalır anlatmaya. bence ankara daysanız ve gerçekten bir psikolog arıyorsanız düşünmeden gidin derim şimdi hakkında yazılan yorumları daha iyi anlıyorum siz de hak vereceksiniz

ben de ankara da psikolog arayışı içindeyken tesadüf yorumlardan MEHMET EMİN KIZGIN hocaya denk geldim ve kaynımı ona yönlendirdim iyi ki ona denk gelmişim ve kaynımı yönlendirmişim ilk bilgi almak için telefon numarasını aradığımda bile ilgilendi bilgi verdi o kadar samimi içten bir doktor ki işini gerçekten çok iyi yapan dalında gerçekten uzman kaynımı hayata yeniden sıfırdan başlattı resmen. gerçekten yorumlar sade kalır zayıf kalır anlatmaya. bence ankara daysanız ve gerçekten bir psikolog arıyorsanız düşünmeden gidin derim şimdi hakkında yazılan yorumları daha iyi anlıyorum siz de hak vereceksiniz
yeni üye ve reklamlarrrrrrrrrrrr..... ya utanmıyırmusunuz bu kadar hassas konu için reklam yapmaya?

Back