• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Psikiyatr ve Psikolog Öneri Olan Arkadaşlar Varmı ?

merhaba arkadaşlar dün yani cumartesi buradan aldığım bir öneriyle psikoloğa gittim doktor emel hanımla görüştüm yazılarımı okuyanlar varsa ne kadar kararsızlık içinde olduğumu bilirler şuan kafamdaki sorular daha netleşti ve bir seansta bile çok faydalı olduğuna inanıyorum haftaya da gideceğim eşimi ikna ettim daha doğrusu tehdit ettim oda gelecek tabi fikrini değiştirmezse :) şimdiden bu kadar rahatladım gerçekten doğru bir şey yaptım ve bir arkadaşım şuan kendine yapabileceğin en büyük iyilik psikoloğa gitmek olur dedi gerçekten haklıymış boşuna o kadar zaman işkence çekmişim lütfen özellikle önemli kararlar vermeden önce bir aile danışmanına gidin ben emel hanımdan çok memnun kaldım umarım size de faydası olur.

fayda görmene çok sevindim arkadaşım. inşallah hep iyi olun.
abartmamışım yani:), emel hanım gerçekten çok iyi bir psikolog değilmi?

Arkadaşlar benim sizlere net bir tavsiyem olacak sizi çok iyi dinleyen, anlayan huzur dolu bir sese sahip olan bakış açınızı değiştirip mutlu olmanızı sağlayan ve güç bulup tüm problmlerinizi çözmenize yardım edecek bir psikolog arıyorsanız szie psikolog ezel eser özeri şiddetle öneriyorum. ben de arkadaş tavsiyesi olarak öğrendim adını googleda da çok araştırdım ve şu an her gördüğüm yerde onu tavsiye ediyorum. Allah ondan razı olsun. bu arada değişmediyse telefon numarası da var hocamın bende 0 505 924 65 11.

Arkadaşlar benim sizlere net bir tavsiyem olacak sizi çok iyi dinleyen, anlayan huzur dolu bir sese sahip olan bakış açınızı değiştirip mutlu olmanızı sağlayan ve güç bulup tüm problmlerinizi çözmenize yardım edecek bir psikolog arıyorsanız szie psikolog ezel eser özeri şiddetle öneriyorum. ben de arkadaş tavsiyesi olarak öğrendim adını googleda da çok araştırdım ve şu an her gördüğüm yerde onu tavsiye ediyorum. Allah ondan razı olsun. bu arada değişmediyse telefon numarası da var hocamın bende 0 505 924 65 11.

Peki hangi hastanede kendisi? Yazabilir misin?

Peki hangi hastanede kendisi? Yazabilir misin?
ben ankarada özel bir merkezde seans almıştım kendisinden cebini verdiğim numarayı aradınız mı oradan daha net ve güncel bir bilgi alabilirsiniz çünkü hala aynı yerde mi hatta ankarada mı onu bile bilmiyorum hocamın.

cansunanc sana cevap yazmaya çalıştım ama bulamadım seni forumda, benim önerim olan Fatma kırımlı taşkın hocadan randevunu bir iki gün önce almalısın, bunu söylemeyi unuttum, sen acil istiyorsan sana cerdiğim cepten 24 saat arayabilirisin, ilk gittiğinde memnun kalacaksın dene bak

cansunanc sana cevap yazmaya çalıştım ama bulamadım seni forumda, benim önerim olan Fatma kırımlı taşkın hocadan randevunu bir iki gün önce almalısın, bunu söylemeyi unuttum, sen acil istiyorsan sana cerdiğim cepten 24 saat arayabilirisin, ilk gittiğinde memnun kalacaksın dene bak

Çok teşekkür ederim ben FATMA KIRIMLI TAŞKIN Hocadan randevu aldım internetten araştırdım herkes çok memnun ankarada en çok tavsiye edilen psikologmuş inşallah bende memnun kalırım yarın sabah randevum var çok heyecanlı yım gelişmelerden haberdar edicem (burdan yazarım size aynur hanım )

tamam ben de forumu kullanmayı çok bilmediğim için size nasıl yazacağımı bilemedim, ankaranın en iyi psikoloğu Fatma kırımlı taşkın herkes aynı fikirde sitelerde, hiç merak etmeyin, siz gidince çok memnun kalcaksınız, bekleme salonundaki ödüllerini görünce inceleyin çok önemli insanlardan cumhurbaşkanlarından ödülleri var, çok iyi bu kadın çocuk götürenler de çok memnun, bende ankarada kadın doğumcu arıyorum acil, arkadaşımın kızı yumurtalık kanseri çıktı siz de bana bliyorsanız yazın, haberiniz bekliyorum

tamam ben de forumu kullanmayı çok bilmediğim için size nasıl yazacağımı bilemedim, ankaranın en iyi psikoloğu Fatma kırımlı taşkın herkes aynı fikirde sitelerde, hiç merak etmeyin, siz gidince çok memnun kalcaksınız, bekleme salonundaki ödüllerini görünce inceleyin çok önemli insanlardan cumhurbaşkanlarından ödülleri var, çok iyi bu kadın çocuk götürenler de çok memnun, bende ankarada kadın doğumcu arıyorum acil, arkadaşımın kızı yumurtalık kanseri çıktı siz de bana bliyorsanız yazın, haberiniz bekliyorum

Evet arkadaşlar Fatma hocamın ismini duyupta yazmasam taş olurum ben yani biz ailece Fatma Hocamdan yardım aldık daha önce birçok yerde yardım almaya çalıştık burda adı geçen yerlere bile gittim ama hiç memnun kalmamıştım. İzmirden geldim Ankaraya orda sürekli gittiğim ve çok memenun kaldığım birisi vardı.Amaa Ankaraya taşınınca araştırmalar sonucunda Rabbim beni Fatma Hocamla tanıştırdı sonsuz şükürler olsun sürekli dua ediyorum ve bir sürü arkadaşımıda yolladım herkesten dualar aldım.Şimdi yorumları görünce bu mubarek ayda yardıma ihtiyacı olanlara ailemizin yeniden mutluluğuna kavuşmasını sağlayan fatma kırımlı taşkın hocamı tavsiye etmeden geçemezdim.Kırımlı danışmanlık kendi sitesi birde tavsiye ediyorum.com'dan hocam hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca isteyene özelden cep tel.verebilirim.Allahım herkesin yardımcısı olsunn.

Evet arkadaşlar Fatma hocamın ismini duyupta yazmasam taş olurum ben yani biz ailece Fatma Hocamdan yardım aldık daha önce birçok yerde yardım almaya çalıştık burda adı geçen yerlere bile gittim ama hiç memnun kalmamıştım. İzmirden geldim Ankaraya orda sürekli gittiğim ve çok memenun kaldığım birisi vardı.Amaa Ankaraya taşınınca araştırmalar sonucunda Rabbim beni Fatma Hocamla tanıştırdı sonsuz şükürler olsun sürekli dua ediyorum ve bir sürü arkadaşımıda yolladım herkesten dualar aldım.Şimdi yorumları görünce bu mubarek ayda yardıma ihtiyacı olanlara ailemizin yeniden mutluluğuna kavuşmasını sağlayan fatma kırımlı taşkın hocamı tavsiye etmeden geçemezdim.Kırımlı danışmanlık kendi sitesi birde tavsiye ediyorum.com'dan hocam hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca isteyene özelden cep tel.verebilirim.Allahım herkesin yardımcısı olsunn.

Kızlar bazı arkadaşlar özelden mesaj atmış ben tekrar yazma gereği duydum FATMA KIRIMLI TAŞKIN HOCAMA buradan yarına randevu aldım yazmıştım ne kadar tereddüt yaşamıştım çok abartmıştım araştırmayı ama sonunda gittim inanılmaz memmnun kaldımm, mükemmel bir insan çok samimi çok doğal çok rahatlatıyor insanı ihtiyacı olan herkese gönlüm huzurlu bir şekilde tavsiye ederimmm Ankaranın en iyi psikoloğu Fatma KIRIMLI bence yazarım sonuçlardan haberdar ederim dedim yazdımm çok mutluyum terapilerimiz hala devam ediyorr ama ben artık çokk mutlu ve umutluyumm hayattan

Ya ciddi ciddi ihtiyacim var guzel bir oneriye, ama ne zaman boyle oneri isteyen bir konuya goz atsam hep 15-20 mesajli, 2-3 mesajli insanlar goruyorum. Yazdiklari isimleri dikkate alacak olsam bile alamiyorum.

Neyse.

Arkadaslarim, mumkunse uyeligi oturmus, guvenebilecegim arkadaslarim, bu konuda benim de ciddi anlamda yardima ihtiyacim var, onerilerinizi bekliyorum.

Ben de fatma hanima gidicem bakalim burada bayagi forumlari okudum bir haftadir pek de sik tavsiye edilen bir isim goremedim ama fatma hanimda karar kildim bir kac tane daha isim gordum internet sayfalarina girdim fatma hanimin yuzu daha sicakkanli pozitif geldi sanki bende yardim edebilecek hissi uyandi randevu alicam yakinda ve buraya yorumlarimi yazicam daha onceden tavsiyeediyorum.comdan bulmustum psikologumu bir suru kusi tavsiye etmisti ama ben hic memnun kalmadim su anda o siteye hic mi hic guvenmiyorum arkadaslar siz de guvenmeyin ben yandim siz yanmayin ordan buldugum doktara o kadar icimi doktum alti yedi seans gittim habire beni dinledi durdu bana form doldurtturdu video izletti bak bu durum senin anlattigina benziyor diye zamanimiz hep oyle gecti gitti bes dakika dahi fazla gecirmedi bana ayrilan vakti oyle paragozmus vicdansiz herif umutlari hayallerimi duzelecegime dair yikti resmen umut tacirlihi yapti allaha havale ediyorum o adami

Bende uzun zamandır orta Doğu tip merkezinde bulunan HALUK ŞENOL hocamıza gidiyorum ve gayette memnunum kuzenim ve halam da daha önceden onunla tedavi gördüler ve bende son çare olarak gittim ve şükürler olsun ki iyiyim. öğrenciler yada uygun bir psikolog isteyen arkadaslarim için söylüyorum hocamız gayet isinde uzman biri ve günde sadece max 4 hastaya bakıyor ve süre sıkıntısı da yok ben hocadan gayet memnunum ve fiyatıda 32 tl. Buda benim tavsiyemdi . Iyi gunler

ben size uzm. dr. klinik psikolog nurten özüorçun küçükertan ı tavsiye ederim. ben birkaç psikolog gezdikten sonra buldum nurten hocayı. sorunlarımı çözmemde çok yardımcı oldu. bilgili ve samimi bir insan en önemlisi gerçekten beni anladığını hissediyorum. sizede kesinlikle tavsiye ederim. terapileri fiyat olarak diğer psikologlardan biraz yüksek fakat benim için kesin çözüm oldu. inşallah sizede yardımcı olabilir. kendisi hem Odtü de yüksek lisans yapan öğrencilere ders veriyor, hem Bilkentte öğretim görevlisi, hemde ofisi var. yeride armada avm. 12. katta. www.yelkenpsikoloji.com internet adresi. geçmiş olsun sizede

Cansunanc, shelly, sunny... bunlar sadece son sayfada denk geldiklerim. Oncekilere de siz goz atin isterseniz. oneri isteyen arkadaşlar bu kişilerin geçmiş mesajlarina bakarsaniz sadece psikolog onerisinde bulunduklari az sayida mesaj gecmisleri olduğunu görürsünüz. Sağlığın söz konusu olduğu bir durumda reklama başvurmak ne büyük acizlik.
Lütfen psikoloğa danışıp da faydasını görenler öneride bulunsun. Psikiloglarin kendileri ya da sekreterleri değil. . Bizler de dikkate alabilelim.

Zaten asabim bozuk yardım edecek birilerini arıyorum. Bir de sabah sabah siz sinirimi bozdunuz :KK53:

ben yeni üye oldum..psikiyatr araştırırken buldum siteyi. efilik.in yazdıkları üzerine söz konusu üyelerin profillerine baktım reklam olduğu dikkatimi çekti benim de.sinirim bozuldu cidden.ve kafam karıştı. araştırmaya devam ediyorum.
en yakın zamanda bir psikiyatr bulmam şart hiç iyi hissetmiyorum kendimi.nasıl güvenilir birini bulacağım gerçekten bilmiyorum.eğer bulursam ve faydasını görürsem sizlerle de paylaşırım.Allah yardımcımız olsun..

maddiyatı zorlamadan devlet hastanesinden yardım almak isterseniz, ankara hastanesi Özgür Ahmet Öncü yü tavsiye ederim. çok ilgileniyor ve sadece ilaç yazmıyor. tüm sıkıntının sebeplerini açıklıyor.

Back