Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım merhaba ben de ezel eser Koçak'tan terapiler aldım:) çok memnun kaldım.sen hangi dönemlerde gitmiştin ezel hanıma?özel olmazsa konu neydi acaba?ben kaygı bozukluğunda yardım aldım. kullnadığı tekniklerle olayı çözdük.şu an çok mutluyum.neredeyse aklımı kaybedeceğimi,çıldıracağımı sanıyordum.olumsuzlukların içine hapsolmuştum.neyse ki artık tamamen düzeldim.hatta tüm problemlerimi çözüp sözlendim bile:)Arkadaşlar benim sizlere net bir tavsiyem olacak sizi çok iyi dinleyen, anlayan huzur dolu bir sese sahip olan bakış açınızı değiştirip mutlu olmanızı sağlayan ve güç bulup tüm problmlerinizi çözmenize yardım edecek bir psikolog arıyorsanız szie psikolog ezel eser özeri şiddetle öneriyorum. ben de arkadaş tavsiyesi olarak öğrendim adını googleda da çok araştırdım ve şu an her gördüğüm yerde onu tavsiye ediyorum. Allah ondan razı olsun. bu arada değişmediyse telefon numarası da var hocamın bende 0 505 924 65 11.
Merhaba canım ben sadece gittim ve memnun kaldığım için tavsiye ettim Fatma hoca yı ben bir sürü yere gittim madolyona da gittim lütfen araştırıp gidin diyorum madolyonda da gidecekseniz oranın doktorlarının iyi olanını bulup gidin ne sekreter nede çalışanım sadece çok canım yandı başka canlar da yanmasın diye yazdım ben gittim çok memnun kaldım siz ister gidersiniz ister gitmezsiniz elbetteeCansunanc, shelly, sunny... bunlar sadece son sayfada denk geldiklerim. Oncekilere de siz goz atin isterseniz. oneri isteyen arkadaşlar bu kişilerin geçmiş mesajlarina bakarsaniz sadece psikolog onerisinde bulunduklari az sayida mesaj gecmisleri olduğunu görürsünüz. Sağlığın söz konusu olduğu bir durumda reklama başvurmak ne büyük acizlik.
Lütfen psikoloğa danışıp da faydasını görenler öneride bulunsun. Psikiloglarin kendileri ya da sekreterleri değil. . Bizler de dikkate alabilelim.
Seçim hakkı sizin ama Allahdan binlerce kez razı olsun diyorum çok şükür Fatma kırımlı hocadan Canım ben madolyona gittiğim de bilmiyordum alanla ilgili bir doktor sordum sekreterler beni yönlendirdi ama beddua etmiyorum onları Allaha havale ediyorum en kötüsüne yönlendirmişler beni demekki dedim sonradan hiç hastası olmayan doktorlara benim gibi bilmeden gelenleri yönlendiriyorlar çok doluyum bu konuda kusura bakmayın.Sonradan uzmanşlaştım neyse ki çok geç kalmadan ::))Merhaba canım ben sadece gittim ve memnun kaldığım için tavsiye ettim Fatma hoca yı ben bir sürü yere gittim madolyona da gittim lütfen araştırıp gidin diyorum madolyonda da gidecekseniz oranın doktorlarının iyi olanını bulup gidin ne sekreter nede çalışanım sadece çok canım yandı başka canlar da yanmasın diye yazdım ben gittim çok memnun kaldım siz ister gidersiniz ister gitmezsiniz elbettee
siz kendiniz de değilsiniz sanırım bacım istediğinze gidin ben gittim çok memnun kaldım başka yerden de hiç memnun kalmadım çok sıkıntılar çektim ne reklamı ister gidersin ister gitmezsinben yeni üye oldum..psikiyatr araştırırken buldum siteyi. efilik.in yazdıkları üzerine söz konusu üyelerin profillerine baktım reklam olduğu dikkatimi çekti benim de.sinirim bozuldu cidden.ve kafam karıştı. araştırmaya devam ediyorum.
en yakın zamanda bir psikiyatr bulmam şart hiç iyi hissetmiyorum kendimi.nasıl güvenilir birini bulacağım gerçekten bilmiyorum.eğer bulursam ve faydasını görürsem sizlerle de paylaşırım.Allah yardımcımız olsun..