• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Psikiyatr ve Psikolog Öneri Olan Arkadaşlar Varmı ?

arkadaşlar psikolog olarak bana kalırsa ankaranın en iyi psikoloğu ezel eser koçak. psikolog bana ne kadar yardımcı olabilir benim çözemediğimi o nasıl çözebilir gibi ön yargılarla gittim.internetten çok araştırdım çeşitli sitelerdeki en çok tavsiye alan psikolog ezel hanımdı.intennetten telefonunu buldum aradığımda zaten hem ilk şokumu yaşadım hem de kesinlikle o an kararımı netleştirdim.tüm telefonlara ezel hanım kendisi cevap veriyor.bunun çok hassas bir süreç olduğunun farkında bu sebeple tüm sorularınızı önce o itinayla yanıtlıyor.sonra asistanına yönlendiriyor.yani diğer psikologların tam zıttı olarak ki onlara ulaşmak imkansız neredeyse.ama ezel hanım ilk andan itibaren ne zaman arasanız mutlaka en kısa sürede dönüş yapıyor.yani psikoloğunuzu her an yanınızda hissediyorsunuz.kesinlikle güven veren ve çok iyi analiz yapan biri.ben ikinci seanstan itibaren düzelmeye başladım.etrafımdakiler bile farkı anladı.evlilik terapilerinde de 1 numaraymış benden sonra giden arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla

Arkadaşlar benim sizlere net bir tavsiyem olacak sizi çok iyi dinleyen, anlayan huzur dolu bir sese sahip olan bakış açınızı değiştirip mutlu olmanızı sağlayan ve güç bulup tüm problmlerinizi çözmenize yardım edecek bir psikolog arıyorsanız szie psikolog ezel eser özeri şiddetle öneriyorum. ben de arkadaş tavsiyesi olarak öğrendim adını googleda da çok araştırdım ve şu an her gördüğüm yerde onu tavsiye ediyorum. Allah ondan razı olsun. bu arada değişmediyse telefon numarası da var hocamın bende 0 505 924 65 11.
arkadaşım merhaba ben de ezel eser Koçak'tan terapiler aldım:) çok memnun kaldım.sen hangi dönemlerde gitmiştin ezel hanıma?özel olmazsa konu neydi acaba?ben kaygı bozukluğunda yardım aldım. kullnadığı tekniklerle olayı çözdük.şu an çok mutluyum.neredeyse aklımı kaybedeceğimi,çıldıracağımı sanıyordum.olumsuzlukların içine hapsolmuştum.neyse ki artık tamamen düzeldim.hatta tüm problemlerimi çözüp sözlendim bile:)

arkadaşlar merhaba bende bu aralar biraz sıkıntılıyım ve yardım almak istiyorum. Ezel hanımı önermişsiniz bende şansımı deneyeyim fakat terapi ücreti ne kadar çok mu pahalı biraz bilgi verir misiniz?

arkadaşlar psikolog seçerken yüksek lisans ve doktora yapmış bir psikolog tercih etmek çok önemlidir. ben 2 yıl önce çok para harcadım psikologlarda. ankarada iyi bir psikolgu bulana kadar 4 psikolog değiştirdim ve epey param gitti. hizmet yerine stress satın aldım :) . sizede tavsiyem yüksek lisans ve doktora yapmış bir psikolog tercih etmenizdir. yani rastgele bir psikolog seçmek, para kaybından başka bir işe yaramaz.

arkadaşlar ezel hanımın adı geçince ben de fikrimi söylemek istedim çünkü ben de onu forumları didik didik ederek bulmuştum şimdi düzelmiş biri olarak yazmanın coşkusunu yaşıyorum.öncelikle casper18 arkadaşıma kesinlikle katılıyorum piyasada psikolog olmadığı halde bu isimler adı altında sözde terapi yapan çok kişi var dikkatli olmak gerek ve hakikaten eğitimide çok önemli. Ezel Eser Koçak yüksek lisasn mezunu ben karar verirken bunu da önemsemiştim.aekadaşlar uzun sözün kısası ben korkularımın tutsağı olmuşken ezel hocamın deyimiyle korkularımın efendisi olmayı, onu yönetmeyi ve kontrol altına almayı,beynimi kemiren düşüncelerimi düzeltebilmeyi öğrendim yüzleştim ve mutluluğun ne olduğunu öğrendim.
şebnem ferah doğru söylemiş KORKARAK YAŞIYORSAN YALNIZCA HAYATI SEYREDERSİN!!!! arkadaşlar psikoloğa gidemiyorsanız da üstüne üstüne gidin korkularınızın

Ben Ali bozkurta gittim psikiyatrist Gata'nın Dr yaklaşık 19 20 yaşlarında büyük bir depresyonu atlattım sayesinde o zamanlar oda Genç'ti sanki öğrenci tipliydi sonra 15 yıl sonra bi daha gittim adı hep aklımdaydı 118 tel aldım bu sefer ben gidemedim ama o eve geldi ölü gibi yatıyordum verdiği ilaçlar evet uyuttu ama benide düzeltti bitmiştim dışarı bile çıkamıyordum bir çok yakınıma tavsiye ederim ama fiyatı uçuk 2014 en son fiyatı 300 yada 400 ilaç tedavisini on numara yapıyor denildiği gibide ilaçlar bağımlılık yapmadı hastası olarak tavsiye ederim şimdiki özel yeri karumda bu arada bi arkadaş doğru yazmış çoğu kişi burda yazan hasta değil yanındaki sekreteri yada çalışanı belli yazmalarından neyse soru sorabilirsiniz özelden mesaj atarsanız yardımcı olurum Allah kimsenin başına vermesin kızlar çok zor

Ozel basak hastanesi ebubekir karatas diye bi doktor var. 2009dan beri gidiyorum. Seninuzun uzun dinlemeden asla ilac yazmiyor ve seni sakinlestirecel ve zarari minimum tutacak ilaclar veriyor. Fiyati 25 lira. Oneririm

Cansunanc, shelly, sunny... bunlar sadece son sayfada denk geldiklerim. Oncekilere de siz goz atin isterseniz. oneri isteyen arkadaşlar bu kişilerin geçmiş mesajlarina bakarsaniz sadece psikolog onerisinde bulunduklari az sayida mesaj gecmisleri olduğunu görürsünüz. Sağlığın söz konusu olduğu bir durumda reklama başvurmak ne büyük acizlik.
Lütfen psikoloğa danışıp da faydasını görenler öneride bulunsun. Psikiloglarin kendileri ya da sekreterleri değil. . Bizler de dikkate alabilelim.
Merhaba canım ben sadece gittim ve memnun kaldığım için tavsiye ettim Fatma hoca yı ben bir sürü yere gittim madolyona da gittim lütfen araştırıp gidin diyorum madolyonda da gidecekseniz oranın doktorlarının iyi olanını bulup gidin ne sekreter nede çalışanım sadece çok canım yandı başka canlar da yanmasın diye yazdım ben gittim çok memnun kaldım siz ister gidersiniz ister gitmezsiniz elbettee

Merhaba canım ben sadece gittim ve memnun kaldığım için tavsiye ettim Fatma hoca yı ben bir sürü yere gittim madolyona da gittim lütfen araştırıp gidin diyorum madolyonda da gidecekseniz oranın doktorlarının iyi olanını bulup gidin ne sekreter nede çalışanım sadece çok canım yandı başka canlar da yanmasın diye yazdım ben gittim çok memnun kaldım siz ister gidersiniz ister gitmezsiniz elbettee
Seçim hakkı sizin ama Allahdan binlerce kez razı olsun diyorum çok şükür Fatma kırımlı hocadan Canım ben madolyona gittiğim de bilmiyordum alanla ilgili bir doktor sordum sekreterler beni yönlendirdi ama beddua etmiyorum onları Allaha havale ediyorum en kötüsüne yönlendirmişler beni demekki dedim sonradan hiç hastası olmayan doktorlara benim gibi bilmeden gelenleri yönlendiriyorlar çok doluyum bu konuda kusura bakmayın.Sonradan uzmanşlaştım neyse ki çok geç kalmadan ::))

Arkadaşlar psikolog olarak memorialdaki melek abca, psikiyatrist olarak bülent çekikeli tavsiye ederim.

Aslında hasta bakma yetkisi olanlar klinik psikoloji yüksek lisansı yapmış olan kişilerdir bir psikoloğa giderken buna çok dikkat etmeli, klinik psikoloji yüksek lisansı var mı yok mu? .Ayrıca dediğim gibi ister psikolog ister psikiyatrist olsun terapi için eğitim gereklidir.Eğitim içinse sertifikası olup olmadığına bakılmalıdır , sertifikalar mutlaka sorulmalıdır..

Kişi eğer özelde 100 lerce lira paralar verip bu kişilere gidecekse bunlara çok dikkat etmeli;çünkü dediğim gibi bazen bu kadar zaman geçti biraz daha devam edeyim belki faydası olur , boşuna mı geldim düşüncesiyle kendini kandırmaya çalışıyor, ayrıca 6 ay içinde terapi gerçekten işe yarıyorsa bir fayda görmek bir değişiklik olması gerekli özellikle de benim gibi her hafta gitmiş olan birisi için .

Öldürmeyen darbe güçlendirir diye bir laf vardır ,fayda görmediğiniz terapi adına tüm terapilerin faydasız olacağını düşünebilirsiniz en azından ben bütün terapiler için böyle düşündüm , hayal kırıklığı sebebiyle . Ama dediğim gibi doğru kişiyi bulmak çok önemli , geçerli terapi türü olup olmadığı önemli bütüncül psikoterapi adı güzel gibi ama pek fazla kullanılan bir yöntem değilmiş ; açıkçası ben nasıl bir yöntem olduğunu pek anlayamadım .

Zararın neresinden dönülse kardır ama geç dönmek fazlaca yıpratıcı oluyor. Eğer aynı şeyi yaşayıp üzüldüyseniz üzülmeniz tabiki normal ama dediğim gibi yanlış yere yanlış kişiye gitmiş olabilirsiniz . Bunu terapiye gidecek tüm insanlara söylüyorum iyice araştırmalarını dilerim ; söylediğim gibi tv de gördüğümüz her uzman ya da doktor iyi olacak diye bir şey yok , bu kişiler kendilerini bir şekilde tanıtan medyatik insanlar olabilirler , ünlü olmak isteyebilirler.. Kişi çaresizlik duygusu içerisinde yanlış kararlar vermeye çok meyillidir.Benim gibi körü körüne her şeye inanmamalarını diliyorum . Benim yaşadığım hayal kırıklığını kimsenin yaşamasını istemem.

Herkesin doğru tercihler yapmasını dilerim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu forumu karıştırınca yine tavsiye edilen başka bir psikologla ilgili bu tarz ifadeler gördüm.Bu sitede ya da başka sitelerde iyi niyetiyle tavsiye yazanlar olmasına rağmen, bir o kadar da kendisi ya da tanıdıklarına tavsiye yazdıran insanlar vardır diye düşünüyorum . Yine de herkesin kendi kararı. İnternette fazlaca bilgi kirliliği olduğunu düşünüyorum

Merhaba arkadaslar,

Psikiyatrist olarak onerebilecegim Prof. Dr. Oguz Berksun var. Gercekten iyi bir doktor ayni zamanda cok iyi biri. Yardimsever bir insan ve gercekten cabaliyor hastalari icin. Gecen sene bir takim sikayetlerle gitmistim kendisine. Verdigi ilaclari kullanmaya basladigimin ikinci haftasinda kendimi iyi hissetmeye basladim. Nazar degmesin anksiyete bozuklugum da panik atagim da bir kac ayda tamamen gecti.

Herkese sifa diliyorum. Merak etmeyin gercekten insan ustesinden geliyor.

yazmayı unutmuşum da bahsettiğim kişinin grup terapilerine de gittim o da hiçbir şeye yaramadı , sadece vakit ve para kaybı.
İşini iyi ve hakkıyla yapan insanlara saygı duyuyorum..

ben yeni üye oldum..psikiyatr araştırırken buldum siteyi. efilik.in yazdıkları üzerine söz konusu üyelerin profillerine baktım reklam olduğu dikkatimi çekti benim de.sinirim bozuldu cidden.ve kafam karıştı. araştırmaya devam ediyorum.
en yakın zamanda bir psikiyatr bulmam şart hiç iyi hissetmiyorum kendimi.nasıl güvenilir birini bulacağım gerçekten bilmiyorum.eğer bulursam ve faydasını görürsem sizlerle de paylaşırım.Allah yardımcımız olsun..
siz kendiniz de değilsiniz sanırım bacım istediğinze gidin ben gittim çok memnun kaldım başka yerden de hiç memnun kalmadım çok sıkıntılar çektim ne reklamı ister gidersin ister gitmezsin

Ben Ankara'da psikolog ararken bu siteye bakmamıştım ama burada arayanlara yardımcı olmak isterim. Beklentiye göre değişir ama yine de yüzdesi yüksek bir oranla tavsiye etmek isterim. Kızılay'da Emel Kalınkılıç hocam, bana hayatı başka pencereden gösterdi.özellikle ilişkiler ve duygusal yıkımlar için tavsiye ediyorum .şükürler olsun! İsmiyle ararsanız web sitesi çıkıyor...

Arkadaslar dediginiz sitelere doktoruma giderkende baktim cunku asiri kaugi yasiyordum kimseye tam guvenemiyordum. Ama anladimki para duskunu olmayan, istedigim zaman gelebilecegimi soleyen yargilamayan birini buldum. Ozkaya tip guvenparkin ordakine gidiyorum mercan hanima. Mercan hanim cok tatli bir kadin sohbet ediyrouz hep not alip susup dinlemiyor yani. Ayrica fiyati en son 110₺ idi. Ve cook yardimci oluyor her haftaya randevu yazmiyor istersen 2 hafta sonra gel diyor yda siki tilarin olunca diyor . Ayrica ozel cep numarasini vermisti arayabilecegini solemistiki ben 2 kere arayip sacma sapan korkularim olsada 20dkka kadar konusurdum oda bana telkin verirdi. Belki mukemmel bir insana donusmezsoniz ama guvenirsiniz ki ben prasal sikintilardan dolayi gidemedim hep. Amerikaya 4 sy gittim
Onun icin email adresini faceboogunu verdi arada yazdim
Ona yine rahatlatti beni. Para verip illa derdinizi ona gore dinlemiyor yani. Hacettepe mezunu ve eskiden emniyet gibi devlet kurumlarinda calismis.

Back