Merhaba arkadaşlar...
Ankara da Psikiyatr ve Psikolog Öneri Olan Arkaşalar Varmı ?
Sınıra geldim artık.
biliyorumki artık doktora gitmeden olmaz.
Herşeyi inanılmaz kafaya takıyorum,kendimi hep mutsuz,sıkıntılı hissediyorum,aşırı derecede alınganım,yeni katıldığım bir ortamda illaki biriyle sorunlar yaşıyorum.
2 yıllık evliyim bu arada...
Kafaya takmam hergeçen gün arttı ve artmaya devam ediyorum dayanmıyorum artık,hızlıca kilo vermeye başladım.yemek bile yemek istemiyorum artık.
Ankara da doktor önerisi olan arkadaşlar yazarsanzı çok memnun olurum
Madalyon Psikiyatri Merkezini öneririm..sgklıya da bakıyor 20tl farkla..terapi içinde 80 tl verıyorsun..ben cok memnun kaldım
madalyonu dün aradım ben psikolog görüşmesi özele giriyormuş ve 150 tlden başlıyo dedi burda bir iki isim görmüştüm onları sordum biri 300 diğeri 425 dedi sgknın karşıladığı psikiyatri bölümü onada 69mu 79mu ne fark alıyorlarmış
merhaba arkadaşlar dün yani cumartesi buradan aldığım bir öneriyle psikoloğa gittim doktor emel hanımla görüştüm yazılarımı okuyanlar varsa ne kadar kararsızlık içinde olduğumu bilirler şuan kafamdaki sorular daha netleşti ve bir seansta bile çok faydalı olduğuna inanıyorum haftaya da gideceğim eşimi ikna ettim daha doğrusu tehdit ettim oda gelecek tabi fikrini değiştirmezse :) şimdiden bu kadar rahatladım gerçekten doğru bir şey yaptım ve bir arkadaşım şuan kendine yapabileceğin en büyük iyilik psikoloğa gitmek olur dedi gerçekten haklıymış boşuna o kadar zaman işkence çekmişim lütfen özellikle önemli kararlar vermeden önce bir aile danışmanına gidin ben emel hanımdan çok memnun kaldım umarım size de faydası olur.
merhaba arkadaşlar dün yani cumartesi buradan aldığım bir öneriyle psikoloğa gittim doktor emel hanımla görüştüm yazılarımı okuyanlar varsa ne kadar kararsızlık içinde olduğumu bilirler şuan kafamdaki sorular daha netleşti ve bir seansta bile çok faydalı olduğuna inanıyorum haftaya da gideceğim eşimi ikna ettim daha doğrusu tehdit ettim oda gelecek tabi fikrini değiştirmezse :) şimdiden bu kadar rahatladım gerçekten doğru bir şey yaptım ve bir arkadaşım şuan kendine yapabileceğin en büyük iyilik psikoloğa gitmek olur dedi gerçekten haklıymış boşuna o kadar zaman işkence çekmişim lütfen özellikle önemli kararlar vermeden önce bir aile danışmanına gidin ben emel hanımdan çok memnun kaldım umarım size de faydası olur.
Merhaba arkadaşlar...
Ankara da Psikiyatr ve Psikolog Öneri Olan Arkaşalar Varmı ?
Sınıra geldim artık.
biliyorumki artık doktora gitmeden olmaz.
Herşeyi inanılmaz kafaya takıyorum,kendimi hep mutsuz,sıkıntılı hissediyorum,aşırı derecede alınganım,yeni katıldığım bir ortamda illaki biriyle sorunlar yaşıyorum.
2 yıllık evliyim bu arada...
Kafaya takmam hergeçen gün arttı ve artmaya devam ediyorum dayanmıyorum artık,hızlıca kilo vermeye başladım.yemek bile yemek istemiyorum artık.
Ankara da doktor önerisi olan arkadaşlar yazarsanzı çok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?