• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Psikiyatr ve Psikolog Öneri Olan Arkadaşlar Varmı ?

şimdi arkadaşlar sıkı durun yazıyorum:
ankarada psikolog arıyorum diye girdim. aradım aradım ve hepsinin de sekreterlerini arayıp fiyat aldım, millet uçmuş! gerçekten ama gerçekten ankarada yardımcı olabileceğini düşündüğünüz evlilik terapisi de yapan KLİNİK PSİKOLOG ya da psikoterapi bilen PSİKİYATRİST lazım bana!
şimdi fiyatlara gelelim:
cem keçe'yi çok önerdiler: 45 dakida seans 590tl
nergis lapsekili : 350 tl seans 1 saat
nergis lapsekilinin yanında çalışan psikolog betül öz 300 tl seans 1 saat
atilla soykan (psikiyatrist) ve karısı çiğdem soykan (psikolog) 600tl seans 45 dakika
beyhan budak 400tl seans 50 dakika
fiyatlar böyle.. ha madalyon dediniz di mi? orayı da aradım: sgk anlaşmalı sadece 20 dakika imiş seans (20 dakidada ne anlatılır ki?) ilk sefer 86 sonra 61 tl fark alınıyormuş.
ben özel seans istiyorum ya da psikolog istiyorum derseniz psikologların seansı 45 dakika, 165-220 tl imiş.
psikiyatrist olsun seans olsun diyorsanız 45 dakika seans 290 tl imiş. yani 45 dakika dert anlatmak en az 290 tl haberiniz olsun...
evet gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum. lütfen ne önerirsiniz? faydası olur mu? giden var mı bu kişilere?

ankarada psikolog arıyorum diye girdim. aradım aradım ve hepsinin de sekreterlerini arayıp fiyat aldım, millet uçmuş! gerçekten ama gerçekten ankarada yardımcı olabileceğini düşündüğünüz evlilik terapisi de yapan KLİNİK PSİKOLOG ya da psikoterapi bilen PSİKİYATRİST lazım bana!
şimdi fiyatlara gelelim:
atilla soykan (psikiyatrist) ve karısı çiğdem soykan (psikolog) 600tl seans 45 dakika
fiyatlar böyle.. ha madalyon dediniz di mi? orayı da aradım: sgk anlaşmalı sadece 20 dakika imiş seans (20 dakidada ne anlatılır ki?) ilk sefer 86 sonra 61 tl fark alınıyormuş.
ben özel seans istiyorum ya da psikolog istiyorum derseniz psikologların seansı 45 dakika, 165-220 tl imiş.
psikiyatrist olsun seans olsun diyorsanız 45 dakika seans 290 tl imiş. yani 45 dakika dert anlatmak en az 290 tl haberiniz olsun...
evet gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum. lütfen ne önerirsiniz? faydası olur mu? giden var mı bu kişilere?
Nesrin dilbazı da araştır derim. Ben ona gidiyorum şuanlık memnunum

Prof Dr. Oğuz Berksun hakkında ne düşünüyorsunuz? Giden var mı?

Nesrin dilbazı da araştır derim. Ben ona gidiyorum şuanlık memnunum
Teşekkürler cevap için. Aradım yakın tarihte yer yokmuş, izindeyimiş bir de. ücreti de açıkçası fazla geldi, yarım saatlik seans 400 dediler, bilemedim.

Ankarada değilim. Konuyu merak bakayım dedim. Fiyatlara şok oldum. Resmen zengin hastalığı yaşıyoruz. Sanki sadece zenginlerin psikolojik sorunları varmış gibi. Allahım düşürmesin. Devlet hastanelerinde psikologlar hiç ilgilenmiyor. Bende terapi aldım ama bu kadar pahalı değildi. İyide geldi. Hamilelikte kaygılar tekrar canlandı maalesef. Devlet hastanesindeki psikologa bir kez gittim. Ben konuşurken telefonuyla oynayıp hıı hıı evet demekle yetinmişti.

Nesrin DiLBAz hoca yada Fatma KIRIMLI hoca Ankara için ben ikisindende çok fayda gördüm ikiside gerçekten fayda almak isteyenler için çok çok iyi Allah yardımcın olsun bende geçtim o süreçten. O fiyatları verip psikoloğa mı gidiyorsunuz sorgulayınız millet olarak maalesef sorgulamadan iş yapıyoruz gerçekten işinin ehli olan kişilere müracaat ediniz özellikle bu konu çok hassas bir konu. Diplomasını göstermesini isteyin mesela

şimdi fiyatlara gelelim:

Merhaba,

Fiyatları gerçekten abartıyorlar:inanılmaz derecede ve ben birçok psikolog psikiyatr değiştiridm çok da bi faydaları olmadı:
Benim size tavsiyem keisnlikle haftada en az üç gün dışarda tempolu yürüyüşe başlayın.Bu size özgüven ve kafa sakinlği verecek.Ardından kişisel gelişim kitapları varki birini öneririm:sıkılmadan uygulamanız gerekiyor:
https://www.kitapsec.com/Products/I...MIk5zi69ac3gIVVOd3Ch0MXgkiEAQYASABEgKJvvD_BwE

Ben şöyle düşünüyorum depresyon çok ileri gitmediği müddetçe ihityacınız olan şeyler:
1) yürüyüş yapın
2)youtubeda kişisel gelişim videoları izleyin
3)Kitap okuyun
4) Fikirleirne güvenebileceğiniz bir arkadaş edinin ve ona derdinizi açın;tavsiyelşrini öğütleirni dinleyin

Psikiyatrist Nesrin Dilbaz hoca Canım istersen bir. Git araştır. Fatma kırımlı Taşkın hoca önermişti bizi kime önerdiysem çok memnun sen yinede araştır ama memnun kalırsın gidersende inşallah

Nesrin hocanın fiyatıda burada yazılanlar kadar yüksek değil sanırım 300 e gitmiştik biz en azından verdiğin paraya değiyor.

Merhaba, yazılanları okuyunca fiyatlardan çok, sürelere şaşırdım. 20 dakika nedir? ben metafor psikolojiye gidiyorum orada 55-60 dakika, seans ücreti 280 tl. açıkçası her hafta gitmek benim için uygun değildi o yüzden artık iki haftada bir devam ediyorum. alanında uzman bir kişiden destek aldığım için şimdilik memnunum

Dikkat et kandırılma canım sosyolog diye psikologlara gitme. Artık bir sertifika ile önüne gelen psikolog aile danışmanı ilk defa duydum umarım faydası olur.

AA birde kişileri doktorları ararken kadınlar kulübü ve tavsiyeediyorum sitesi etik ve ahlaki kurallara uygun diğer siteler tamamen ticari amaç için yapılmış hiç birine inanmayın derim bu detayı yazmayı nasıl unutmuşum doktor Takvimi insanın diplomasına bile bakmadan doktor yazıyor hiç etik bir davranış değil düpedüz insanları kandırmaca malesef

Dikkat et kandırılma canım sosyolog diye psikologlara gitme. Artık bir sertifika ile önüne gelen psikolog aile danışmanı ilk defa duydum umarım faydası olur.
evet dediğinize katılıyorum, ben araştırdım alanında uzman psikolojik danışman olduğu için tercih ettim. herkes içine sinene gitmeli ama diplomaya dikkat etmeli hatta özellikle arayıp sormalı.

Ankara için arzu güneş diye bir psikolog var ona gitmeyin kime giderseniz gidin sadece ticari kaygılardan dolayı sizin biseyiniz yoksa bile sizi hasta edebilir keske böyle bı denetleme mekanizması olsa piyasadaki psikologlar icin ama maalesef heryere yazmaya çalışıyorum evinizdeki psikolog İzzet güllü internette videoları var çok etkili bir de kitap çıkarmış sen hasta değilsin adamın söylediklerini ozumseyince hiçbir sıkıntı kalmiyor

Ankara için psikiyatrist önerisi de haldun soygur,Levent sutcugil,Ebubekir karataş olabilir..

Arkadaşlar ben bir dönemi psikolog psikolog gezerek geçirmiş birisiyim ve sonunda uzman psikolog Büşra Çınar ile tanıştım. Çok samimi, içten ve işinde uzman birisi. Sadece dinlemiyor ve birçok konuda farkındalık kazanmamı sağlayarak zor dönemlerimde güzel kararlar vermemi sağladı. Ben psikolog psikolog gezerken bazı şeyleri tam olarak açamadığımı ama Büşra hanımın enerjisi ve verdiği güvenle sıkıntılarımı rahatça açabildiğimi anladım. Seans ücreti de zaten öyle abartı değil gayet makuldü ve uzun süre terapiye devam edebildim. madalyondaki gibi saatimiz bitti güle güle yapmayan konuyu güzelce toplayarak bitiriyo ve seanstan kafanız rahat çıkabiliyorsunuz. ayrıca da ofisi tunalıda merkezi ve çok sıcak bir ortam . benim üstümde çok faydası olduğuna inandığım bir psikolog sizinde Büşra hanımdan faydalanmanızı istediğim için paylaşıyorum

Arkadaşlar ben bir dönemi psikolog psikolog gezerek geçirmiş birisiyim ve sonunda uzman psikolog Büşra Çınar ile tanıştım. Çok samimi, içten ve işinde uzman birisi. Sadece dinlemiyor ve birçok konuda farkındalık kazanmamı sağlayarak zor dönemlerimde güzel kararlar vermemi sağladı. Ben psikolog psikolog gezerken bazı şeyleri tam olarak açamadığımı ama Büşra hanımın enerjisi ve verdiği güvenle sıkıntılarımı rahatça açabildiğimi anladım. Seans ücreti de zaten öyle abartı değil gayet makuldü ve uzun süre terapiye devam edebildim. madalyondaki gibi saatimiz bitti güle güle yapmayan konuyu güzelce toplayarak bitiriyo ve seanstan kafanız rahat çıkabiliyorsunuz. ayrıca da ofisi tunalıda merkezi ve çok sıcak bir ortam . benim üstümde çok faydası olduğuna inandığım bir psikolog sizinde Büşra hanımdan faydalanmanızı istediğim için paylaşıyorum
Seans ücreti ve süresi ne kadar?

Arkadaşlar bu işler biraz da şans, işinin ehli olan size kendinizi iyi hissettirmiyor, bazen çok tatlı biri diye önerilenin diploması olmuyor. Ben hem kızım için hem de kendim için dönem dönem farklı psikologlara gittim. En son iş arkadaşım eşiyle gittiği bi psikolog önerdi, ismi Beste Canan Gürses. Yeri armada avm nin orada, seansı 300 tl dediler, ilk başta biraz pahalı geldi ama odtü mezunu olunca herhalde :) Zaten sonra ödemelerde kolaylık sağladıkları da oldu. Neyse kocamla gidelim dedik, ne kaybederiz. Valla şimdi 6. seansımıza gidiyoruz ve özelikle cinsel konularda gayet başarılı olduğunu söyleyebilirim.. Yani ben şahsen Beste hanım'ı öneririm, zaten çok da hanım hanımcık biri :)))

Back