- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Biliyorum anlamayacaklarini,demagoji yapmayi maşallah çok iyi beceriyor terörist sevicileri. Rabbim kimsenin hakkını kimsede birakmaz. Hesap günü gelecek elbet. Kişi sevdigiyle beraberdir,cehennemde birlikte yansinlar umarim.Anlatamazsın harbim anlamazlar stadda elinde bayrağımızla vatana sevgisini haykıranlar örümcek beyinli elinde pkk bayraklariyla "barış" eylemi yapanlar şehit. Yazıklar olsun ne diyim yetim kalmış çocukların dul kalmış kadınların ahı yakalarını bırakmaz inşallah
Eğer benim akrabalarim böyle vatan haini olacaksa hepsi gebersin matmazelim.harbim sakın deme yada hazır ol ahlar beddualar gelir şimdi
seninde akrablarının başına gelsin derler sonra altına beğeni yaparlar sonra insanlıktan bahsederler kul hakkından bahsederler.
O hesap günü çok uzakta değildir umarım ben Allaha havale ediyorum sadece o en iyisini bilendirBiliyorum anlamayacaklarini,demagoji yapmayi maşallah çok iyi beceriyor terörist sevicileri. Rabbim kimsenin hakkını kimsede birakmaz. Hesap günü gelecek elbet. Kişi sevdigiyle beraberdir,cehennemde birlikte yansinlar umarim.
Office ne fikri burda fikir falan yok ancak bir başkasının yorumuna yorum katıp
akrablarınında başına gelsin demek var yada yaftalama kelimesini kullanıp yaftalamak var.
ayıptır bu günahtır bu insanlık hiç değildir ofisim hiç deildir
ha o çok objektif arkadaşlar gelsinde bu mesajada bir çift cevap yazsınlar ya.. insanları terörist olarak betimleyen ve yansınlar diyen.. ama yokkkk. yazmazlar tabiiBiliyorum anlamayacaklarini,demagoji yapmayi maşallah çok iyi beceriyor terörist sevicileri. Rabbim kimsenin hakkını kimsede birakmaz. Hesap günü gelecek elbet. Kişi sevdigiyle beraberdir,cehennemde birlikte yansinlar umarim.
Eğer benim akrabalarim böyle vatan haini olacaksa hepsi gebersin matmazelim.
Tövbe deyin yaw.
demez boşver. herkes kendini biliyor işteay sende tövbe de, içim çıktı şurada tövbe demekten.
sana ne dendi. ortalığı devamlı galeyana getiriyorsun günlerdfr. yeter artık.bana iki sayfa önce dendi bununda altına beğeni yapıldı...
bunun öbür dünyası var offisim
Seninde ne oldugunu herkes çok iyi biliyor. Bir daha benden alıntı yapma ve alintisiz kendince laf çarpma umrum dışısın.ha o çok objektif arkadaşlar gelsinde bu mesajada bir çift cevap yazsınlar ya.. insanları terörist olarak betimleyen ve yansınlar diyen.. ama yokkkk. yazmazlar tabii
sen laf et. hakaret et. terörist de. biz susalım. kendine gel önce sen. haddini bilSeninde ne oldugunu herkes çok iyi biliyor. Bir daha benden alıntı yapma ve alintisiz kendince laf çarpma umrum dışısın.
Önce sen haddini bil! Ne saniyorsun kendini yeter be? Buraların muhtari mi saniyosun kendini. Terörist savunucusu musun? Niye zoruna gidiyor teröriste terorist denmesi ne diyecektik? Muhatabim değilsin,sana burda laf anlatacagima gider deveye hendek atlatirim.sen laf et. hakaret et. terörist de. biz susalım. kendine gel önce sen. haddini bil
Seninde ne oldugunu herkes çok iyi biliyor. Bir daha benden alıntı yapma ve alintisiz kendince laf çarpma umrum dışısın.
Harbi sakin ol uzaklaş biraz durduk yere ban yeme. Gerçi bizim için canını feda eden şşehitlerimiz varken biz bir ban yemişiz çok muSeninde ne oldugunu herkes çok iyi biliyor. Bir daha benden alıntı yapma ve alintisiz kendince laf çarpma umrum dışısın.
Önce sen haddini bil! Ne saniyorsun kendini yeter be? Buraların muhtari mi saniyosun kendini. Terörist savunucusu musun? Niye zoruna gidiyor teröriste terorist denmesi ne diyecektik? Muhatabim değilsin,sana burda laf anlatacagima gider deveye hendek atlatirim.
Önce sen haddini bil! Ne saniyorsun kendini yeter be? Buraların muhtari mi saniyosun kendini. Terörist savunucusu musun? Niye zoruna gidiyor teröriste terorist denmesi ne diyecektik? Muhatabim değilsin,sana burda laf anlatacagima gider deveye hendek atlatirim.
matmazel öncelikle şunda anlaşalım.marilyn monroe yukarda demişin ya seni kırmak istemedim diye günlerdir alıntı yapmadım diye bence kırmak istemeyen kırmaz nasıl günlerce bekledinse yine beklersin bence sen fırsat bekledin belki günlerin sinirini benden ve akrabalarımdan çıkardın.bunun da yakıştığını kendin söyledin
bunun üstüne bir şey diyemem ben kendine bunu yakıştırana benim sözüm olamaz...
sadece sen beklemişin bugün bunu gerçekleştirdin...
hani vicdanım rahat benim diyorsun ya bana ve akrabalarıma dediğin o sözden dolayı dilerim ki ömür boyu rahat bırakmaz o kalpo vicdan seni
ne sana ne de okypete hakkımı helal etmiyorum...bu lafların bir hesabı olucak hesap günü olucak.ve kul hakkı denen bir şey var.bunuda unutmayın ben ne sana senin akrabana yada senin kendine tek kelime lafım yokken sen beni ve akrabalarıma kadar laf ettin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?