Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

Biliyorum anlamayacaklarini,demagoji yapmayi maşallah çok iyi beceriyor terörist sevicileri. Rabbim kimsenin hakkını kimsede birakmaz. Hesap günü gelecek elbet. Kişi sevdigiyle beraberdir,cehennemde birlikte yansinlar umarim.

harbim sakın deme yada hazır ol ahlar beddualar gelir şimdi

seninde akrablarının başına gelsin derler sonra altına beğeni yaparlar sonra insanlıktan bahsederler kul hakkından bahsederler.
Eğer benim akrabalarim böyle vatan haini olacaksa hepsi gebersin matmazelim.

Biliyorum anlamayacaklarini,demagoji yapmayi maşallah çok iyi beceriyor terörist sevicileri. Rabbim kimsenin hakkını kimsede birakmaz. Hesap günü gelecek elbet. Kişi sevdigiyle beraberdir,cehennemde birlikte yansinlar umarim.
O hesap günü çok uzakta değildir umarım ben Allaha havale ediyorum sadece o en iyisini bilendir

ha o çok objektif arkadaşlar gelsinde bu mesajada bir çift cevap yazsınlar ya.. insanları terörist olarak betimleyen ve yansınlar diyen.. ama yokkkk. yazmazlar tabii

ha o çok objektif arkadaşlar gelsinde bu mesajada bir çift cevap yazsınlar ya.. insanları terörist olarak betimleyen ve yansınlar diyen.. ama yokkkk. yazmazlar tabii
Seninde ne oldugunu herkes çok iyi biliyor. Bir daha benden alıntı yapma ve alintisiz kendince laf çarpma umrum dışısın.

sen laf et. hakaret et. terörist de. biz susalım. kendine gel önce sen. haddini bil
Önce sen haddini bil! Ne saniyorsun kendini yeter be? Buraların muhtari mi saniyosun kendini. Terörist savunucusu musun? Niye zoruna gidiyor teröriste terorist denmesi ne diyecektik? Muhatabim değilsin,sana burda laf anlatacagima gider deveye hendek atlatirim.

teröriste terörist denmesine ne kızacağım. bende diyorum.
ama olmayana denmesine kızarım. banada böyle denmesine.

aynen kendi yaptıklarını başkalarının üstüne yıkmaktan başka YAFTALAMKA tan başka bir şeyi yok

iyi ki ban kalktı harbim gördük insanlıklarını

matmazel öncelikle şunda anlaşalım.
ben sana beddua etmedim, etmem, edemem, çünkü ben agnostiğim. yani dini inancım yok. o sadece empati kurman için söylenmiş bir sözdü.
ben sinirimi senden çıkarmadım, matmazel.
sana sinirli değilim.
günlerdir, seni takip edip, uygun bir an gelsin de matmazel'e bir çıkışayım diye beklemiyordum.
bunu şahsi olarak algılama ama burada karşı görüşte olduğum kimseyi bu kadar önemsemiyorum.
hakkını helal edip etmemek senin bileceğin iş, o senin vicdanın, orasına ben karışamam.
ama benim sana bir hakkım geçtiyse helal olsun.
senin, akrabalarının, annenin, babanın kardeşinin, sevdiğin bir karıncanın bile canının yanmasını istemem, dilemem, arzu etmem.
ben yıllarca ağaçlar için, hayvanlar için sokağa çıktım, bağırdım, işçiler için çıktım yeri geldi cop yedim, gaz yedim.
kimsenin canının yanmasını istemem.
bunu sadece senin için değil, kimse için istemem, dilemem.
dediğim gibi benim vicdanım çok rahat.
ben insanları asla, dinine, ırkına, diline, siyasi görüşüne göre ayırmadım, hepsinin ölümüne üzüldüm. kalbim bütün bu ölümlerin içimi acıtacağı kadar büyük.
o yüzden ben gece başımı yastığa rahat koyuyorum.
gerisi senin bileceğin iş.

son olarak şunu da söyleyeyim, sadece sen değil, burada pek çok kişi "neden pkk olamaz, olamaz diye yazıp duruyor" derken
neredeyse pkk çıkmasın diye yırtınıyorlara lafı vardırırken ben kimsenin IŞİDçılığını sorgulamadım.
aklıma bile gelmedi insanları kafa kesen kan döken bir örgütle ilintilemek ama ben PKK'lı çıkarıldım neredeyse. bak sonuç ne iki bombacı da IŞİDçiymiş.
neden kendimi "yırttım" biliyor musun? Orta Doğu'da ne olup bittiğini biliyorum.
neyse... bunlar ağır ve kötü mevzular, hassas insanlara göre değil.
hakkını helal etmemişsin. canın sağ olsun.

matmazel, ne demek IŞİD yapsa rahatlayacaklar?
bizim o bombayı PKK'nın patlatmamasından, IŞİD'in patlatmasından ne gibi bir çıkarımız olur? ne demek istiyorsun?
bir de PKK'dan maaş alıyorlar, deyin tam olsun.
sen yapma bari.
97 kişi öldü.
pek çoğu dediğin basında gördüğünüz 3 tane 5 tane cenaze. daha cenazelerin çoğunun ailelere teslim edilemediğini biliyor musun?
neden biliyor musun? parçalarını toplayamıyorlar! paramparçalar çünkü.
11 tane CHP'li genç de mi teröristti.
ölen CHP'li öğretmen de mi?

evet, Matmazel, Allah bunun vebalini çıkarır. bugün terörist dediğiniz o insanların ahı tutar, yarın sizin bir tanıdığınız sokakta patlar, insanların ilk soracağı "Ak Partili miydi?" olur.
belki o gün anlarsınız bizi.

şu mesajı beğendim. suç oldu. son paragrafımı rahatsız etti insanları.
demişki,yapmayın etmeyin,suçsuz insanları suçlamayın günah almayın.
bir gün o acıyı yaşarsanız anlarsınız ancak . yaşamayan bilemez demiş.
üste gelelim. insanlar burada devamlı pkklı olmakla suçlanıyor. resmen işiddir dendikçe hah siz pkklısınız ondan işid diyorsunuz diye yafta vuruluyor.
bunu beğendim evet. bunda ne var peki..
bunun için dellenip saldırdınız bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…