- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
üzerine alınma genel olarak dedim.marilyn monroe neye devam edeyim? Can güvenliğimin olmadığı alabildiğine pkk yuvası olan biyerde yaşıyorum. Teröristin karşı komşum olduğu yerde yaşarken kimin neye umru olduğunu bi daha düşünmek gerek. Bana verilmeyen ayrıcalık teröristin ailesine verilirken benim yaşadığım burada verilen güvenlik zaafiyetini eşimin canlı bombadan kılpayı nasıl kurtulduğunu bende yazayım mı? Herşey uzaktan farklı görünür puslu görünür.
Bende bunu diyorum savunuyorum. Sen asker eşisin en iyi sen bilirsin şehit analarından sonra. Ama bunu dahi ölüm üzerinden prim alıyor diyen insanlar oldukça vallahide sızlıyor billahideŞehit ilan edilse ne olacak,bu ülkede huzur gelsin diye teröristlerle savaşan hayatlarını kaybeden askerimin polisimin kemikleri sızlıyordur şimdi..
Gerçek şehit vatanı için canını siper edendir..
Bende bunu diyorum savunuyorum. Sen asker eşisin en iyi sen bilirsin şehit analarından sonra. Ama bunu dahi ölüm üzerinden prim alıyor diyen insanlar oldukça vallahide sızlıyor billahide
üzerine alınma genel olarak dedim.
silahlı eylem yapmayan insanların arasına bomba girdi. Ankara'nın en işlek yerlerinden birinde bomba patladı 2 tane.
vallaha Dombik yakından da gayet puslu görünüyor.
bak mesela Suruç Katliamı'nın failinin abisi deniyor.
anlatabiliyor muyum.
Suruç'ta teröristtiler.
Ankara'da aralarına masum insanlar karışan teröristtiler.
yakında doğrudan pazar yerini patlattıklarında geç kalmış olmayın diye yazıyorum.
ölenin arkasından ah vah eden çok olur, mesele ölmeden bir şey yapmak.
ve evet. devletin bu olayda bir zaafiyeti varsa ölenlerin ailesini tazmin etmek durumunda. bu devletin sokağında 3 saniyede 100 insan öldü.
işte onu diyorum.Ben patlama günü kızılaydaydım. Arkadaşımla otururken bi kafede garson geldi dışarıda dolaşmayın patlama var biz mecbur işimize bakıyoruz siz eve gidin dedi. Yollarda alabildiğine polis gazeteci. Ve ben oraya iki günlüğüne gittim nefes almak için yaşadığım şehirden kaçıp. Ki ben dediğim gibi yine diyorum masum insanlara sözüm yok. Bende olabilirdim o garda ki bi gün önce oradan geçtim. Benimki sadece bi gezi. 100 kişinin içinde masum insan kesinlikle var onda hemfikirim zaten.
bak şimdi kul hakkına girdin. sen orada ölenleri,paramparça olanları, asker polis öldürdü diye yaftalarsan ,en büyük günahı işlersinbarış diye bağıran insanlar? gülelim bari...
adamlar barış diyerek polis-asker şehit ediyor. ve onlar barış istiyor yani?
süpermiş.
bak şimdi kul hakkına girdin. sen orada ölenleri,paramparça olanları, asker polis öldürdü diye yaftalarsan ,en büyük günahı işlersin
Öyle olacak! Ben kızıma bi dahaki ay alırım dediğim şeyin eksikliğini kesilen vergi üzerinden değerlendireceğim. Diyorum ya hesap günü hesabını soracağım. Eğerki bu devlet bunu yapsın çok ahlar alacak.devlet eğer suçluyla suçsuzu ayırabilecekse ne ala, yok benim maaşımdan hesabıma yatmadan kesilen vergi, savcıyı öldürenlerin yada buna destek verenlerin yada benzerlerinin cebine giricekse, hakkım helal değil, öbür dünyada yakalarındayım.
Ben o 100 kişiyi teröristler ve insanlar diye ayırdım.Biri beni aydınlatsın.. Bu olay başka bir ülkede olsa ve 100 vatandaşımız ölse ölenler için tazminat ister miydik? istemez miydik? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum..
Ben o 100 kişiyi teröristler ve insanlar diye ayırdım.
marilyn monroe peki aralarına karışan teröristler ne olacak? Onlarada o hak verilecek? Devlet bu ayrımı yapabilecek mi? Patlamadan sonra eşimi Kızılayda bırakıp annemin yanına döndüm. Eşimle konuşurken bi çağrış bağırış arkadan katil devlet sesleri... Bi işyerine saldırıp bağırıyorlar. Şimdi bunlara ne tazminatı vereceksin ne maaşı bağlayacaksın. Bu arada teşekkür ederim '' saçmalama ve küçümseyici '' tavır kullanmadan konuşman için. Çok görülmeyen bi durum artık siyasette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?