- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Satılan her mal pkk'ya geri dönüyor nasılsa..
Alsınlar silahları vursunlar sonra insanları..
Eşim 2 yıl görev yaptı o bölgede,araziler uçsuz bucaksız her yer hint keneveri ekili diyordu.
Adam ekiyor biçiyor satıyor bunları,sonrada gelsin silahlar..
işte bun görmüyorlar yapılan herşey masum ablacığım
yazdım diye bana beddua ettiler neymiş benim akrabam ölücekmiş bunu nasıl bir dille nasıl bir vicdanla yazılar hayret bide insanlıktan dem vururlar
yakıştırdım ki yazdım matmazel, yakıştırmasam yazmazdım, değil mi?
şu yazdığın şeyi kendine yakıştırabildin mi Marilyn gerçekten şu yazdığına ben ne desem boş burda çok şeyde yazarım ama kendime yakıştıramıyacam günlerdir bir şeyler yazıyorsun...ben ne senin nede bana ters gelen yorumu alıpta
yarın sizin tanıdığınız başına gelsin diye bir beddua etmedim.demek böyle bir şey olsa sevineceksiniz..bravooo
okypete buna destek oldu daha iki yorum öncesi kul hakkı yazdı vicdan yazdı gülüyorum sadece
ama ayıp gerekten çok ayıp
o yorumu yazarken ekledim de şimdi bir kelimyi alıp bambaşka hale getirecekler diye yanılmamışım aynen alıp bir kelimeyi bambaşka hale getirdiniz.yazılanı anlamk yerine başka yorum yapıp YAFTALAMAK kelimesini sık sık kullanıyorsunuz ya bunun HAKKINI siz çok daha iyi veriyorsunuz.
yazdın.yok efendim pkk yapmaz diyorlar işit diyorlar nedense işit yapsa rahatlıyacaklar
Aslında yapılan her kanunsuzluğun bir bedeli var, ölüm de dahil.. artık repliğim gibi oldu ama başka bir ülkede kaçakçılık yaparken ölen insanlar için kuruş ödemezler.. "ihanet" olarak görülür ve ailesi bile kontrol altında olur.. o yüzden onlara verilen para neyin nesidir, neyin özrüdür bilmiyorum ama bilmek de istemiyorum..
Benim askerim polisim de ölü. Çocukları yetim öksüz .. Onların hesabını kim verecek... Eğer bu gerçekleşirse bende hakkımı helal etmiyorum...yapma. kaçakçılık yapmanın sonucu öldürülmek değil. ölüm bu. can. yakalansalar cezalarını çeker çıkarlardı. ama şu an hepsi ölü
tabiiki canın karşılığını verecek hükümet.
yakıştırdım ki yazdım matmazel, yakıştırmasam yazmazdım, değil mi?
tamam seni yaftaladık
o zaman "IŞİD yapsa rahatlayacaklar" cümlesinin tercümesini sen yapıver bir zahmet. ben yanlış anladıysam.
ben beddua mı ettim?
ben şu anda birileri, sizler, bizler sokakta patlamayalım diye çırpınıyorum.
diyorum ki
gün olur devran döner, dikkat edin.
bu adamlar Orta Doğu'da milleti keserken "öfkeli bir grup gençken" şimdi Ankara'da bomba patlatıyor. yarın gelirler, pazar yerinde bomba patlatırlar, sizin de canınız yanar.
insanların sizin canınız yandığında "kimden?" diye sormasını istemiyorsanız, sormayın, diyorum.
inşallah hepiniz havaya uçarsınız mı diyorum?
bunu neden isteyeyim ki?
sizin canınızı yakan benim de canımı yakar.
ben biliyorum, sizin canınız yandığında susarsam, benim canım yandığında da başkaları susar.
ben başkasının canı yandığında hiç susmadım.
Mavi Marmara'da da susmadım
Gezide de susmadım
Fırat Börü'de de susmadım.
ben hiç susmadım Matmazel. benim vicdanım çok rahat.
bak ben günlerdir, seninle farklı görüşteyiz diye sırf senin kalbini kırmayayım diye, hiç alıntılamadım seni, burada herkesi alıntıladım oysa. ama sen
yazdın.
benim için de yazdın bunu.
ben de diyorum çünkü bunu. PKK YAPMADI diyorum. IŞİD diyorum.
sen bana IŞİD yapmış olsa rahatlayacaksın diyorsun.
neden?
ben PKK'lı mıyım?
para mı alıyorum PKK'dan
bir çıkarım mı var?
ben ne kazanacağım PKK çıkmazsa?
ben de sana yakıştıramadım, matmazel.
Sen birde yurt dışında yaşadın yıllarca,orada nasıl işliyor bu işler.
Tzminat yok diyırsun ya,hepsi için geçerlimi peki.
kimse söyledin matmazel, kimseyi alıntılamıyorsun ki ortaya yazıyorsun? bana demedin? oky sorsa ona dememiş olacaksın? kim peki?sizin yaptığınız ne biliyormusun yorum yapmak adına haddinizi aşmak
pkk değil işid diye sana mı dedim yada kk da bir başkasına mı neden üstüne alındın...işid diye zaten tahminler var başbakan bile açıklama yaptı.burda dendi pkk kendi adamlarını neden öldürsün diye desem sen neden buna destek verdin ki ne fark eder kimin o bombayı patlatdıgı kim yaptıysa yaptı ölenler ve ailesine olmadı o acılar onlara kalmadı mı ki bana pkk yapmadıysa rahatlıyacaklar kelimesine takılıp bunu sorguluyorsun.
sinirlenip yada ne yapmaya çalışyorsan benim üzreminden bunu yapma
günlerdir aynı bir gerginlikle herkese saldırıp yorumları kendinize göre değiştiriyorsunuz.
doğru insan kendine yakıştırdığını yaparmış
Allah TERÖRE fırsat vermesin...
dikkat edin derken ki tehditte bir ayrı
ya ben ne yazsam boş inan böyle devam edin oldumu bu yakıştırdığınız tarza devam edin
ha kime ne yazdık diyede vicdanı bir sorguda yapım allah pişmanlık duygusu versin
her ne olursa olsun sizinde akrabanızın böyle bir şey başına gelirse vb..diyemez bunu söylemekten çekinir aklına gelmez gerçekten insanı özelliği varsa ha aklına geldiyse dile getirip buraya yazmaz
ama size yakıştı
onların hesabınıda devlet verecek.. ben ölen kaçakçılar için yazdım bunu. teröristlere alakalı hemfikiriiz zatenBenim askerim polisim de ölü. Çocukları yetim öksüz .. Onların hesabını kim verecek... Eğer bu gerçekleşirse bende hakkımı helal etmiyorum...
yakalarsın bakarsın katırlara. ama taramazsın hanımKaçaklılık hiçte masum gelmiyor bana,hak ediyorsa sınırı geçiyorsa anında indireceksin..
Katırların bomba yada silah taşınmadığını nerden bilecem peki..
Anlatamazsın harbim anlamazlar stadda elinde bayrağımızla vatana sevgisini haykıranlar örümcek beyinli elinde pkk bayraklariyla "barış" eylemi yapanlar şehit. Yazıklar olsun ne diyim yetim kalmış çocukların dul kalmış kadınların ahı yakalarını bırakmaz inşallahNeden hiç şaşırmadım diyorum. Bu devlette adamdan sayilmak için terörist olmak lazimmis bilemedik!
Hoyorr bi keree onlor boroş için ordaydoooo!!!
Pardon da hangi ülkenin bayrağıyla barışa gittiler? Hmm,sarı-kırmızı-yeşil nereydi,nereydiiii?? Aa KÜRDISTAN! Bırakın bu işleri...
Vatan içinde vatan kurmaya çalışan,her firsatta kamu malina zarar veren,ülkeye gram faydası olmayıp hep zararı olan Bu insanciklara vergilerimizden maaş vereceğiz ne güzel!
Kaçak elektrik faturalarini ödediğimiz yetmedi maaş da verelim.
"Pkk yapmadı,niye kendilerini vursunlar" diyenlere; zaten pkk en çok kendi halkina zarar vermedi mi? Aslında burda farkında olmadan patlamada ölenlerin pkk'lı oldugunu da kabulleniyorlar. Bakın hemfikiriz bu konuda,evet bizce de pkk'lı onlar.
Ölen masum insanlari tenzih ediyorum ama şu üzerinde pkk bayrağı örtülü olanlar gözümde leştir.
Neden hiç şaşırmadım diyorum. Bu devlette adamdan sayilmak için terörist olmak lazimmis bilemedik!
Hoyorr bi keree onlor boroş için ordaydoooo!!!
Pardon da hangi ülkenin bayrağıyla barışa gittiler? Hmm,sarı-kırmızı-yeşil nereydi,nereydiiii?? Aa KÜRDISTAN! Bırakın bu işleri...
Vatan içinde vatan kurmaya çalışan,her firsatta kamu malina zarar veren,ülkeye gram faydası olmayıp hep zararı olan Bu insanciklara vergilerimizden maaş vereceğiz ne güzel!
Kaçak elektrik faturalarini ödediğimiz yetmedi maaş da verelim.
"Pkk yapmadı,niye kendilerini vursunlar" diyenlere; zaten pkk en çok kendi halkina zarar vermedi mi? Aslında burda farkında olmadan patlamada ölenlerin pkk'lı oldugunu da kabulleniyorlar. Bakın hemfikiriz bu konuda,evet bizce de pkk'lı onlar.
Ölen masum insanlari tenzih ediyorum ama şu üzerinde pkk bayrağı örtülü olanlar gözümde leştir.
kızlar yapmayın yahu, şurada ne güzel fikir alış-verişi yapıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?