Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

işte bun görmüyorlar yapılan herşey masum ablacığım

yazdım diye bana beddua ettiler neymiş benim akrabam ölücekmiş bunu nasıl bir dille nasıl bir vicdanla yazılar hayret bide insanlıktan dem vururlar

Aslında yapılan her kanunsuzluğun bir bedeli var, ölüm de dahil.. artık repliğim gibi oldu ama başka bir ülkede kaçakçılık yaparken ölen insanlar için kuruş ödemezler.. "ihanet" olarak görülür ve ailesi bile kontrol altında olur.. o yüzden onlara verilen para neyin nesidir, neyin özrüdür bilmiyorum ama bilmek de istemiyorum..

Kaçaklılık hiçte masum gelmiyor bana,hak ediyorsa sınırı geçiyorsa anında indireceksin..
Katırların bomba yada silah taşınmadığını nerden bilecem peki..

yakıştırdım ki yazdım matmazel, yakıştırmasam yazmazdım, değil mi?
tamam seni yaftaladık
o zaman "IŞİD yapsa rahatlayacaklar" cümlesinin tercümesini sen yapıver bir zahmet. ben yanlış anladıysam.
ben beddua mı ettim?
ben şu anda birileri, sizler, bizler sokakta patlamayalım diye çırpınıyorum.
diyorum ki
gün olur devran döner, dikkat edin.
bu adamlar Orta Doğu'da milleti keserken "öfkeli bir grup gençken" şimdi Ankara'da bomba patlatıyor. yarın gelirler, pazar yerinde bomba patlatırlar, sizin de canınız yanar.
insanların sizin canınız yandığında "kimden?" diye sormasını istemiyorsanız, sormayın, diyorum.
inşallah hepiniz havaya uçarsınız mı diyorum?
bunu neden isteyeyim ki?
sizin canınızı yakan benim de canımı yakar.
ben biliyorum, sizin canınız yandığında susarsam, benim canım yandığında da başkaları susar.
ben başkasının canı yandığında hiç susmadım.
Mavi Marmara'da da susmadım
Gezide de susmadım
Fırat Börü'de de susmadım.
ben hiç susmadım Matmazel. benim vicdanım çok rahat.
bak ben günlerdir, seninle farklı görüşteyiz diye sırf senin kalbini kırmayayım diye, hiç alıntılamadım seni, burada herkesi alıntıladım oysa. ama sen

yok efendim pkk yapmaz diyorlar işit diyorlar nedense işit yapsa rahatlıyacaklar
yazdın.
benim için de yazdın bunu.
ben de diyorum çünkü bunu. PKK YAPMADI diyorum. IŞİD diyorum.
sen bana IŞİD yapmış olsa rahatlayacaksın diyorsun.
neden?
ben PKK'lı mıyım?
para mı alıyorum PKK'dan
bir çıkarım mı var?
ben ne kazanacağım PKK çıkmazsa?
ben de sana yakıştıramadım, matmazel.

Sen birde yurt dışında yaşadın yıllarca,orada nasıl işliyor bu işler.
Tzminat yok diyırsun ya,hepsi için geçerlimi peki.

Benim askerim polisim de ölü. Çocukları yetim öksüz .. Onların hesabını kim verecek... Eğer bu gerçekleşirse bende hakkımı helal etmiyorum...

sizin yaptığınız ne biliyormusun yorum yapmak adına haddinizi aşmak

pkk değil işid diye sana mı dedim yada kk da bir başkasına mı neden üstüne alındın...işid diye zaten tahminler var başbakan bile açıklama yaptı.burda dendi pkk kendi adamlarını neden öldürsün diye desem sen neden buna destek verdin ki ne fark eder kimin o bombayı patlatdıgı kim yaptıysa yaptı ölenler ve ailesine olmadı o acılar onlara kalmadı mı ki bana pkk yapmadıysa rahatlıyacaklar kelimesine takılıp bunu sorguluyorsun.

sinirlenip yada ne yapmaya çalışyorsan benim üzreminden bunu yapma

günlerdir aynı bir gerginlikle herkese saldırıp yorumları kendinize göre değiştiriyorsunuz.

doğru insan kendine yakıştırdığını yaparmış

Allah TERÖRE fırsat vermesin...

dikkat edin derken ki tehditte bir ayrı

ya ben ne yazsam boş inan böyle devam edin oldumu bu yakıştırdığınız tarza devam edin

ha kime ne yazdık diyede vicdanı bir sorguda yapım allah pişmanlık duygusu versin

her ne olursa olsun sizinde akrabanızın böyle bir şey başına gelirse vb..diyemez bunu söylemekten çekinir aklına gelmez gerçekten insanı özelliği varsa ha aklına geldiyse dile getirip buraya yazmaz

ama size yakıştı

Sen birde yurt dışında yaşadın yıllarca,orada nasıl işliyor bu işler.
Tzminat yok diyırsun ya,hepsi için geçerlimi peki.

Abla orada polisin ve askerin korkunç yetkisi var. Birisi sınırdan bir şey geçirmeyi geçtim, izinsiz geçmeye kalksa polisin çekip vurma yetkisi var. Bunun belgeselini bile yapıyorlar hatta gurur duyarak :) Kanunlar çok keskin ve imtiyazsız uygulanıyor. eğer devlete karşı bir suç işliyorsa tazminat falan vermezler.

kimse söyledin matmazel, kimseyi alıntılamıyorsun ki ortaya yazıyorsun? bana demedin? oky sorsa ona dememiş olacaksın? kim peki?
Allah teröre fırsat vermesin demekle olmakla olmuyor o işler. neden İsviçre'nin başkentinde değil de Türkiye'nin başkentinde patladı bu bomba.
bunu sormakla oluyor.
İŞID bu ülkenin kalbine kadar nasıl girdi bunu sormakla oluyor.
biz bunu yapıyoruz.
Orta Doğu politikasının sonucudur bu ölen 100 insan. biz bunu diyoruz.
bunu dediğimiz için de günlerdir PKK'lı oluyoruz.
en başında dedik.
sizler hala daha ha PKK ha IŞİD ne fark eder, ikisi de terör örgütü deyin.
değil.
biri bu ülkenin silah gönderirken tırlarının görüntülendiği bir örgütse ikisi de sadece terör örgütü değildir.
birinde sorumluluk da vardır.
PKK canımızı yakıyor.
yakmaya da devam edecek.
bizim de canımız yanıyor.
ama PKK yapsa ne değişecek IŞİD yapsa ne değişecek demek, sorumluların yükünü hafifletmektir.
çok şey değişir!anlamadığınız bu.
yoksa sizin söylemenize gerek yok biz de biliyoruz ikisinin de terör örgütü olduğunu.
aklınıza getirin ama yakınlarınızın ölebileceğini. çünkü ölenler de birilerinin yakınlarıydı. ülke de ille biri ölecek matmazel, ölen ille birinin yakını olacak.
senin olmazsa benim, benim olmazsa bir başkasının.
kapımızdan içeri girene kadar mı bekleyeceğiz.
hepimiz uzak duralım, ölüm hepimizden uzak olsun diyorum ben. ben naif ya da hassas değilim, matmazel. gerçekleri görüyorum.
başımıza geldikten sonra dövünmeyi değil, başımıza gelmeden önleme yolunu seçiyorum.
seni kırmak istemezdim ama ben de sana kırıldım.
sen de bunu bil.
Not: bir önceki yazıda Fırat Börü demişim, Yasin Börü olacaktı, özür dilerim.

Neden hiç şaşırmadım diyorum. Bu devlette adamdan sayilmak için terörist olmak lazimmis bilemedik!

Hoyorr bi keree onlor boroş için ordaydoooo!!!

Pardon da hangi ülkenin bayrağıyla barışa gittiler? Hmm,sarı-kırmızı-yeşil nereydi,nereydiiii?? Aa KÜRDISTAN! Bırakın bu işleri...

Vatan içinde vatan kurmaya çalışan,her firsatta kamu malina zarar veren,ülkeye gram faydası olmayıp hep zararı olan Bu insanciklara vergilerimizden maaş vereceğiz ne güzel!

Kaçak elektrik faturalarini ödediğimiz yetmedi maaş da verelim.

"Pkk yapmadı,niye kendilerini vursunlar" diyenlere; zaten pkk en çok kendi halkina zarar vermedi mi? Aslında burda farkında olmadan patlamada ölenlerin pkk'lı oldugunu da kabulleniyorlar. Bakın hemfikiriz bu konuda,evet bizce de pkk'lı onlar.

Ölen masum insanlari tenzih ediyorum ama şu üzerinde pkk bayrağı örtülü olanlar gözümde leştir.

marilyn monroe yukarda demişin ya seni kırmak istemedim diye günlerdir alıntı yapmadım diye bence kırmak istemeyen kırmaz nasıl günlerce bekledinse yine beklersin bence sen fırsat bekledin belki günlerin sinirini benden ve akrabalarımdan çıkardın.bunun da yakıştığını kendin söyledin

bunun üstüne bir şey diyemem ben kendine bunu yakıştırana benim sözüm olamaz...

sadece sen beklemişin bugün bunu gerçekleştirdin...

hani vicdanım rahat benim diyorsun ya bana ve akrabalarıma dediğin o sözden dolayı dilerim ki ömür boyu rahat bırakmaz o kalpo vicdan seni

ne sana ne de okypete hakkımı helal etmiyorum...bu lafların bir hesabı olucak hesap günü olucak.ve kul hakkı denen bir şey var.bunuda unutmayın ben ne sana senin akrabana yada senin kendine tek kelime lafım yokken sen beni ve akrabalarıma kadar laf ettin.

Anlatamazsın harbim anlamazlar stadda elinde bayrağımızla vatana sevgisini haykıranlar örümcek beyinli elinde pkk bayraklariyla "barış" eylemi yapanlar şehit. Yazıklar olsun ne diyim yetim kalmış çocukların dul kalmış kadınların ahı yakalarını bırakmaz inşallah

şunu unutmayın. bu hukuk devleti. demokrasiyle yönetiliyor. adam kaçakçımı adam hırsızmı adam adi suçlumu.
yakalarsın verirsin cezası neyse.
öyle kafana göre taramak, katırlana kadar öldürmek yanlış.
eski amerikan kasabalarındaki kasabalarda yaşamıyoruz biz. teksas gibi değil bu ülke. kanun var anayasa var

harbim sakın deme yada hazır ol ahlar beddualar gelir şimdi

seninde akrablarının başına gelsin derler sonra altına beğeni yaparlar sonra insanlıktan bahsederler kul hakkından bahsederler.

kızlar yapmayın yahu, şurada ne güzel fikir alış-verişi yapıyoruz.

Office ne fikri burda fikir falan yok ancak bir başkasının yorumuna yorum katıp

akrablarınında başına gelsin demek var yada yaftalama kelimesini kullanıp yaftalamak var.

ayıptır bu günahtır bu insanlık hiç değildir ofisim hiç deildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…