Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

konuya ara ara baktımda ışid neden savunuluyor

işid yapmış sanırım öyle bi haber okudum,
ama bomba ankarada patlayacak diye twit atan şahıslar pkklıymış
anlayan beri gelsin

Ankara katliamını gerçekleştiren IŞİD terör örgütü üyelerinin kimlikleri belli oldu. 2 canlı bombanın Gaziantep'ten bir araçla Ankara'ya geldikleri ve IŞİD militanı Y.Ş. ile keşif yaptıkları ortaya çıktı.
ANKARA patlamasının ardından yapılan inceleme sonucu terör eylemini gerçekleştiren canlı bombaların Türk vatandaşı olduğu ve Suruç'taki saldırıyı gerçekleştiren Şeyh Abdurrahman Alagöz ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı.

Ankara'daki "Emek, barış, demokrasi" mitingini öncesi ardarda patlayan bombaların acı bilançosu arttı. Ölenlerin sayısı, kimlikleri belirlenen iki kişiyle birlikte 99'a yükselirken, Adli Tıp Kurumu'ndaki kimlik tespit çalışmaları sonrası iki saldırganın isimleri belli oldu.

ANKARA'DAKİ CANLI BOMBA KİM ÇIKTI?
Ankara’da 97 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren canlı bombalarınYunus Emre Alagöz ve Ömer Deniz Dündar olduğu ortaya çıktı. İki canlı bombanın ayrı araçlarla Gaziantep’ten geldikleri, Y.Ş.’nin canlı bombalara keşif yaptırdığı tespit edildi.

Kimliklerin tespit edilmesinin ardından bu sabah Gaziantep’te Y.Ş. ile iki aracın sahibi operasyonla gözaltına alındı. Üç kişinin soruşturmanın yürütüldüğü Ankara’ya gönderileceği öğrenildi.

Yunus Emre Alagöz, Suruç'ta 20 Temmuz'da 33 gencin hayatını kaybetmesine neden olan saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü Irak İslam Şam Devleti (IŞİD) militanı Adıyaman nüfusuna kayıtlı Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün ağabeyi.

Banlar kalkti kalkali boyle durumlar cok yaşanır oldu.
Kk birbirine düşman oldu resmen.
Yapmayin Allah aşkına.
Ve kknin bilinen insanlarinin siyaset yüzünden bu hale gelmesi daha kötü bana göre.

Son düzenleme:
benım bır yakınım aynen şöle demişti yıllar evvel,o kürt,bu sunni,o alevi,derken birbirimize düşeceğiz,birbirimizi yok edeceğiz,Allah hepımız belasını verecek,diğer taraf gideceğiz,gunumuzu göreceğiz,vallahı işiddi,pkk idi,ermeni idi,
yıyelım bırbırımızı,hiç boş bırakmayalım,offf,şu masmavi gökyuzu nıye dar gelıyor bıze,canımız mı sıkılıyor,bunlar hep kapitalizmin yansımaları,maasef dunyanın frenı patladı,bızde içinde,nereye toslayacğaımızda çok acık,

Bazı isimler sayesinde kk dan ve siyasetten tiksindim sizlerin yüzünden konulara yazamaz,okuyamaz olduk.yeter be artık.

Biriniz diğerini insancıl olmamakla ve ölü sevicilikle suçlar,diğeriniz öbürünü pkk li olmakla isidci olmakla vs..ile suclar.bla bla off.

Son kaç gündür hep aynı iğrenç muhabbetleri yapıyorsunuz.

Nolur ban gelsin Kazen lütfen ban gelsin.burası oyun parkindan beter oldu.

Ne oluyor anlayamıyorum. Arka sayfalara gidip duruyorum.
Kavga üstüne kavga yapılıyor artık.
Hem kutuplaşma oldu ciddi şekilde hemde hakaretler ardı ardına sıralanmaya başladı.

Herkesi susturan sadece banmıydı? Üzücü..

Kaç gündür ölenler için üzülürken herkes şimdi pkk lılar mı değiller mi tartışması başlamış. Ben geride kaldım.

kadesa , sadece marilynin bir mesajını beğendim. ve anında saldırı. terörist sevici ve savunucusu kısaca terörist olarak suçlandım.
bu öyle hafif bir suçlama değilki.
hazmedilecek şey değil kişiye yapılan en büyük suçlama budur.
beni bilen bilir. teröristlere şehitlere neler yazdığımı. nasıl tepki verdiğimi.
ama gelip iftira atılır ve suçlanırsam bu havada kalmamalı. neyse madem öyle mahkemede karşılıklı görüşürüz.. son 4 sayfa elimde. kim ne demiş kimi suçlamış belli.

Ben dun Mune ye uzunnnn bir mesaj attim bu konuyla alakali.Vitesi boşa atip yokus asagi yardiran; her bolumu burasi sanip gidip baska bolumlerde sutlanan,insanlarin iskelet yapisina,omurlarina kadar hakaret eden...Bu kadar duzeyi dusuren...Son 3-4haftadir kepaze bir bolum oldu burasi.Kesinlikle ban gelmeli.Ilk gun de soyluyordum simdi de arkasindayim.Yasak kalkinca kendine hakim olunacagina, klasini,farkini ortaya koyacagina yasanan tablo cidden rezalet.

Aynen.topigin ortasına kusmak üzereyim o derece midem bulandı.

ben tam tersini düşünüyorum, Chelzy. iyi böyle.
birbirimizi daha iyi tanıyoruz.

Ayrica pkkli olsa ne olur isid olsa ne olur ikisi de ayni degil mi?
Eee daha neyi tartisiyoruz?

Son düzenleme:
ilk günlerde gayet düzeyliydi mesajlar. son günlerde cozuttu herkes. değil mesaj yazmaya beğeni yapmaya korkar olduk. aman yaftalanmayalım diye. gıyabımda konuşulan kinayeli mesajları görmezden geldim. çareyi susmakta buldum.
bence iyi oldu banların olmaması. bütün sevgi pıtırcıklarını gördük.

Tanimadik mi sence marilyn yeteri kadar? Vallahi seviyenin bu kadar dustugune,bu kadar bayagilasildigina ben hic tanik olmamistim.Kontrol mekanizmasi yok mu kimsenin ben anlamiyorum.
o konttrol mekanızması var.ama burda değil.
mahkemede. herkes suçladığı kişiyle bir görüşsün bakalım. kozlar orada artık oynanacak. hodri meydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…