- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
sen bakarken hangısı vergı verıyor ayırt edebıldın mıhttp://www.videoseyredin.com/haber/...i-katliamin-en-aci-goruntuleri-sansursuz.html
Alın işte bakında zevk alın terörist olarak gördüklerinize değerli insan müsfetteleri.
değerli insan müsfetteleri.
Üyeliğimi de iptal edeyim ben bi doktor olamadim hala konuşuyorum
Sen hele esnafmissin . Piiiiii okula da gitmemissindir sen simdiÜyeliğimi de iptal edeyim ben bi doktor olamadim hala konuşuyorum
http://www.videoseyredin.com/haber/...i-katliamin-en-aci-goruntuleri-sansursuz.html
Alın işte bakında zevk alın terörist olarak gördüklerinize değerli insan müsfetteleri.
Hee lise mezunuyum bir de ama neyseki müsvedde ne demek biliyorumSen hele esnafmissin . Piiiiii okula da gitmemissindir sen simdidiploman bile yoktur asla inanmam
o değil de vakti evvelinde burada bir liseli vardı, doktorum doktorum diye gezen.. onu anımsadım kulakları çınlasın..
Sanal alem nasılsa herkes her şey olabilir
İçinde kalmışsa demek ki yazık elleşmeyin
Peki canım,sen git hastalarına bak,burda oyalanma.:) çok içerlemişsiniz anlıyorum ama bana salrımaya calışmayın boşuna çünkü zerre kadar umrumda eğil :) ama hepberaber gülmek istiyorsanız acınacak halinize ben de katılabilirim size:)
Hepinize saygılar bol öpücükler:)
evet acınacak halımıze gulduk:) çok içerlemişsiniz anlıyorum ama bana salrımaya calışmayın boşuna çünkü zerre kadar umrumda eğil :) ama hepberaber gülmek istiyorsanız acınacak halinize ben de katılabilirim size:)
Emekli maasindan,elektrik,su faturanizdan kesilmiyor sanki vergiler. Adam emekli olmuş hala çalışıyor ve o aldığı paradan da vergi veriyor. En çok sen konuş ablam,en çok senin hakkin
ay pollyanna'nın oyun arkadaşı senineyse mutlu bir haber..
Tohtor hanım sayesinde ortak paydada buluştunuz..
aa bide avukatım diyen bi üye vardı, polise saydıran. 3 ay sonra başka topikte muhasebeciyim dedi
:) çok içerlemişsiniz anlıyorum ama bana salrımaya calışmayın boşuna çünkü zerre kadar umrumda eğil :) ama hepberaber gülmek istiyorsanız acınacak halinize ben de katılabilirim size:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?