- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Benim kapasitem yüksek vergi de veriyorum ama doktor degilim olma mi ?kapasitesi düşükler dışarı ev hanımları sizde çıkın vergi ödemeyecek olanlar sizi de dışarı alıyoruz
kapasitesi yüksek vergi veren doktorlar varsa aramızda lütfen onlar yazsın
off kapasiten kadar konuş fani!veeee bu topiğin klişe ödülü sana gidiyor kadişim
yok canım olmuyor maalesef.biz sizi ararızBenim kapasitem yüksek vergi de veriyorum ama doktor degilim olma mi ?
Seni kinadim ve sana laflar hazırladım kadesa. Aradığınızda söylerim artıkyok canım olmuyor maalesef.biz sizi ararız
üstad asgari ücretili olarak benden kesilen vergiyle hangi konulara yorum yapabilirim, bi listesini yapta haddimi aşmıyayımDoktorluğu bırakıp maliyeyle ilgilensin bari.
hepimiz ezigizEn yaşlı ezik ev hanımından selam olsun yoldaşlarne işim var burada gideyim köfteyi yoğurayım bari,akşama aç gelecek kocam ve evladım var..
semiss seninle genelde aynı fikirde oluruz ama ben buna katılamadım.Arkadaşlar bakın bu sefever biraz daha detaylı anlatayım çünkü anlayış kapasiteniz düşündüğümün altında çıktı.
Tabiki eleştireceksiniz ama bir hakkınız yok. Yani ne hakkınız yok Haram yada helal edebileceğiniz bir hakkınız yok.
Neden. Bu devlet sayesinde okudunuz.
Bu devlet sayesinde rahat bir hayat sürüyorsunuz.
bu devlet sayesinde özgürsünüz.
Kurtuluş savaşından bu yana Atatürk'ün kurmuş olduğu TC Devleti sayesinde bu günlerdesiniz kısaca.
Seçtiğiniz inasnları dilediğiniz kadar eleştirin dilerseniz bir daha oy vermeyin.
Ama hakkımı haram ediyorum demek taa kurtuluş savaşından bu yana herşeye karşı lanet etmek demektir.
Sorarlar adama derler ki sen ne yaptın ne hakkın var.
Siz ikisini birbirine karıştırıyorsunuz.
Saygılar.
üstad asgari ücretili olarak benden kesilen vergiyle hangi konulara yorum yapabilirim, bi listesini yapta haddimi aşmıyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?