Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

Ben çalışıyorum vergimi veriyorum ama ev hanımlarını aşağılmıyorum vergi vermiyor hakkı yok diye kimin haddine düşmüş bu..Ayrıca ev hanımı hakkı yok diyen bir zihniyet muayenede ayrım yaparmı yapmazmı işte orası cidden tartışılır.... Ki allah muhtaç etmesin....

En yaşlı ezik ev hanımından selam olsun yoldaşlar ne işim var burada gideyim köfteyi yoğurayım bari,akşama aç gelecek kocam ve evladım var..
Abla sen ev hanimi olabilirsin ama kocanda mi ev hanimi? O çalışıyor,aileniz yerine zaten vergi veriyor. Bu neyin kafası anlamış degiliz,kk şokta

Çok alındım kadiş ağlamak istiyorum

Burada doktordan çok ev hanımı vardır, vergi vermeyen vardır, akşam yemeği pişiren vardır. Kapasitesini beğenmediğin insanlarla muhatap olmayacaksın.

Bakınız ben yıllarca bu orduda görev yapmış emekli bir askerin eşiyim..
Muhattab olmayın benle sakın,vergi vermiyorum..
Yemek yapar çamaşır yıkarım sadece,çok şükür beynimde çalışır yani..

hanım farklı konularda herkese ;keske egıtım alsaydınız, aılenız egıtımlı olsaydı, egıtım sart ıste
gıbı yorumlar yapıyor
kımsenın kendısını anlayamadıgını bahsetmıs burdada
hanıma tavsıyem var
bı doktordan destek alsın...

ev hanımlarını vatandaşlıktan çıkaralım vergi vermiyorlar hulen!

Evde can sıkıntısına kadinlarkulubune giriyorsunuz akşam koca eve gelirse yemek yapcaksınız falan.

Bir de bu neticeye nerden ulaştınız çok merak ettim:)
buralarda takılan çok doktor mimar mühendis avukat öğretim görevlisi arkadaşımız var :)

Yok kocam emekli hayatım,evimin direği hala çalışıyor karısına çocuğuna daha iyi bakmak adına..
Emekli maasindan,elektrik,su faturanizdan kesilmiyor sanki vergiler. Adam emekli olmuş hala çalışıyor ve o aldığı paradan da vergi veriyor. En çok sen konuş ablam,en çok senin hakkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…