• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

İstediğiniz zaman ne kadar da güzel insan gibi davrabiliyorsunuz :) Bir doktor olarak size bunu öğretebildiğim için çok memnunum.

İlk sayfalardaki hayvanlığınızdan ne güzelde arındınız bakın. Yeminimi her zaman yerine getirebilmekten çok büyük gurur duyuyorum :)

Sevgiler pıtırcıklar, siz biraz daha pıtırlaşın burada ben arada gelip sizi yemleyip besleyeceğim.

Saygılar:)

kendısının bı uyeye yazdıgı yorumu bende ona yazıyorum
bı lafa bakarım laf mı dıye bı adama bakarım adam mı dıye :D :D
beyınde efor sarfetmene neden olacak sorulara neden cevap vermıyorsun doktor hanım ???

İstediğiniz zaman ne kadar da güzel insan gibi davrabiliyorsunuz :) Bir doktor olarak size bunu öğretebildiğim için çok memnunum.

İlk sayfalardaki hayvanlığınızdan ne güzelde arındınız bakın. Yeminimi her zaman yerine getirebilmekten çok büyük gurur duyuyorum :)

Sevgiler pıtırcıklar, siz biraz daha pıtırlaşın burada ben arada gelip sizi yemleyip besleyeceğim.

Mune Mune bakarmısın lütfen..

Ev hanımları senin kadar görgüsüz değil..
Terbiyesiz..
Ama şöyle birşey var ; herkes kendi yediğinden ikram edermiş..

Yaziyi okumadan once bu yonden bakmamistim hic.
Ama haklimi hakli.
Evet bilemeyiz kim orya ne icin geldi.
Askeri karalamayami yoksa askere arka cikmayami?
Bu meydan kanli meydan degisleri aslinda cokta acik.
Ama araftayim bu konuda.
Hemen terorist damgasi vurmak olmuyor maalesef.

Ama su konuda hakli, hemde cok cok hakli.
Sanki askerlerimiz ne icin sehit olmuslardi sahi? Hatirlayin.
Meydani teroristlere birakmamk adinaydi bu.
Canlarini ortaya koydular o sanli sehitlerimiz.
Fark var! Askerimiz ve teroristlerin arasinda buyuk kocaman bi fark var.
Birisi vatanimi goklere tasirken digeri vatanima kallesse saldiriyor.
Ve simdi o sanli sehidimle o kalles teroristler( terosistleri goklere cikaranlar aynende terorist diye anlandirilir).
Her ikiside SEHIT namini aliyor.
Bu sehit kelimesinin kutsalligina saygisizlik degilmidir?
Askerimiz ne icin sehit olmuslardi sahi?? Hatirlayin..

Bende bu yazıdan sonra kafam karıştı. Şuana kadar çok düz bakıyordum.
İki aradayım.

Back