- 20 Haziran 2015
- 1.282
- 3.140
- 48
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
Burada doktordan çok ev hanımı vardır, vergi vermeyen vardır, akşam yemeği pişiren vardır. Kapasitesini beğenmediğin insanlarla muhatap olmayacaksın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vergi levhanı getir bakalım,ondan düşük vergi veriyorsan yazamazsınBu arada ben esnafim,esnaf sanaatkarlar odasina da kayitliyim. doktor hanimdan çok vergi veriyorum konusabilir miyim![]()
Abla sen ev hanimi olabilirsin ama kocanda mi ev hanimi? O çalışıyor,aileniz yerine zaten vergi veriyor. Bu neyin kafası anlamış degiliz,kk şoktaEn yaşlı ezik ev hanımından selam olsun yoldaşlarne işim var burada gideyim köfteyi yoğurayım bari,akşama aç gelecek kocam ve evladım var..
hepimiz ezigiz![]()
Burada doktordan çok ev hanımı vardır, vergi vermeyen vardır, akşam yemeği pişiren vardır. Kapasitesini beğenmediğin insanlarla muhatap olmayacaksın.
Güzel doktorum bu ne allasen ergen whatsapp muhabbetlerindeki gibi. Kapasiteniz ağlıyor...
Abla sen ev hanimi olabilirsin ama kocanda mi ev hanimi? O çalışıyor,aileniz yerine zaten vergi veriyor. Bu neyin kafası anlamış degiliz,kk şokta![]()
Umrumda degilmis gibi cek pampaaa
ev hanımlarını vatandaşlıktan çıkaralımGüzel arkadaşlarım bir kişinin şehit olup olabileceğine ne yazık ki sizler karar veremiyorsunuz :) Devlettir bunun yetkili mercihi ve devlet onlar şehit dediyse olay bitmiştir.
Yok bu devlete hakkımı helal etmiyorum falan laflarını geçin devlete ne hakkınız var onu söyleyin önce gelin birlikte tartışalım.
Vergi veriyor musunuz? - HAYIR
Devlete ait öğretim kurumları gibi yerlerde bedavaya mı çalışıyorsunuz? HAYIR
Ne yapiyorsunuz?
Evde can sıkıntısına kadinlarkulubune giriyorsunuz akşam koca eve gelirse yemek yapcaksınız falan.
Cidden ne hakkınız var devlet üstünde söyleyin. Merak ediyorum.
Örneğin ben bir doktorum. Eşim ve ben her ay düzenli şekilde vergilerimizi ödüyoruz. Aynız amanda bir tıp fakültesinde cerrah eğitiyorum.
Düzgün bir vatandaş olabilmek için elimden geleni yapiyorum. Önüme terörist hasta da gelse, gazi de gelse aynı ilgi ile bakıyorum.
Çünkü ben bir yemin ettim.
Şimdi bu devlet ve bu devletin insanı için çalışan ben 1 kere bile hayatımda "BU DEVLETE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM" diyememişken ve bu hakkı kendimde göremiyorken.
Siz o sıcak evlerinizde hiç birşey yapmadan nasıl hakkı kendinizde görüyorsunuz.
Lütfen açıklayın. Hangi ilaçları kullanıp bu kafayı yaşıyorsunuz gerçekten çok merak ettim.
Saygılar.
Dr kafası diycem ama hepsini bir tutamam bu kibir zihniyeti işte...Ne desek boş selametle...Abla sen ev hanimi olabilirsin ama kocanda mi ev hanimi? O çalışıyor,aileniz yerine zaten vergi veriyor. Bu neyin kafası anlamış degiliz,kk şokta![]()
yok canım kapasiten dusuk ve doktor değilsin.elendin maalesef.Bu arada ben esnafim,esnaf sanaatkarlar odasina da kayitliyim. doktor hanimdan çok vergi veriyorum konusabilir miyim![]()
Emekli maasindan,elektrik,su faturanizdan kesilmiyor sanki vergiler. Adam emekli olmuş hala çalışıyor ve o aldığı paradan da vergi veriyor. En çok sen konuş ablam,en çok senin hakkinYok kocam emekli hayatım,evimin direği hala çalışıyor karısına çocuğuna daha iyi bakmak adına..![]()
müsvedde diye yazılır.http://www.videoseyredin.com/haber/...i-katliamin-en-aci-goruntuleri-sansursuz.html
Alın işte bakında zevk alın terörist olarak gördüklerinize değerli insan müsfetteleri.
Yalniz müsvedde oyle yazılmıyor doktor hanımhttp://www.videoseyredin.com/haber/...i-katliamin-en-aci-goruntuleri-sansursuz.html
Alın işte bakında zevk alın terörist olarak gördüklerinize değerli insan müsfetteleri.
Üyeliğimi de iptal edeyim ben bi doktor olamadim hala konuşuyorumyok canım kapasiten dusuk ve doktor değilsin.elendin maalesef.