• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

Ekstra olarak 2 dk de bağlı olduğunuz devleti sattınız burada. Hakkınızı bile helal etmeyip haram ettiniz.

Ama sözde vatanseverdiniz öyle mi?

Devlet sizin işinize gelmeyen bir karar aldı diye; bir anda kendi devletinize sözde kendinizde var saydığınız hakkı haram edebilecek nitelikte vatanseversiniz siz.

Bu sahte vatanseverliğinizden ötürü hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar.

Oysa biz iyi günde de kötü günde de bu vatan ve geleceği için sonuna kadar çalışacak insanlarız.

Sizler oturup biraz kendinizi sorgulayın. Kimin vatansever olup olmadığına belki o zaman mantıklı bir şekilde karar verirsiniz.

Bu konuya son mesajımdır herkese saygılar.

ben küstüm hakkım haram olsun diyen çakma vatanseverlere de selamlar olsun.

Güzel arkadaşlarım bir kişinin şehit olup olabileceğine ne yazık ki sizler karar veremiyorsunuz :) Devlettir bunun yetkili mercihi ve devlet onlar şehit dediyse olay bitmiştir.

Yok bu devlete hakkımı helal etmiyorum falan laflarını geçin devlete ne hakkınız var onu söyleyin önce gelin birlikte tartışalım.

Vergi veriyor musunuz? - HAYIR
Devlete ait öğretim kurumları gibi yerlerde bedavaya mı çalışıyorsunuz? HAYIR

Ne yapiyorsunuz?
Evde can sıkıntısına kadinlarkulubune giriyorsunuz akşam koca eve gelirse yemek yapcaksınız falan.

Cidden ne hakkınız var devlet üstünde söyleyin. Merak ediyorum.

Örneğin ben bir doktorum. Eşim ve ben her ay düzenli şekilde vergilerimizi ödüyoruz. Aynız amanda bir tıp fakültesinde cerrah eğitiyorum.

Düzgün bir vatandaş olabilmek için elimden geleni yapiyorum. Önüme terörist hasta da gelse, gazi de gelse aynı ilgi ile bakıyorum.

Çünkü ben bir yemin ettim.

Şimdi bu devlet ve bu devletin insanı için çalışan ben 1 kere bile hayatımda "BU DEVLETE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM" diyememişken ve bu hakkı kendimde göremiyorken.

Siz o sıcak evlerinizde hiç birşey yapmadan nasıl hakkı kendinizde görüyorsunuz.

Lütfen açıklayın. Hangi ilaçları kullanıp bu kafayı yaşıyorsunuz gerçekten çok merak ettim.

Saygılar.
Ne alakasi var?
Bu devleti elestirmek için illa çalışır olmak mi gerekir? Evde koca beklemez olmak mi gerekir?
Ben seçiyorum bu devletin basina gecenleri. Sen, o, bu seçiyor. Sectigim, oy verdigim, güvendiğim, benim sayemde başa geçmiş insanlari tabi ki elestirecegim.
Bu halk olmazsa onlar da o konumda olamazlar.

Ne alakasi var?
Bu devleti elestirmek için illa çalışır olmak mi gerekir? Evde koca beklemez olmak mi gerekir?
Ben seçiyorum bu devletin basina gecenleri sen, o, bu seçiyor. Sectigim, oy verdigim, benim sayemde başa geçmiş insanlari tabi ki elestirecegim.
Bu halk olmazsa onlar da o konumda olamazlar.

Arkadaşlar bakın bu sefever biraz daha detaylı anlatayım çünkü anlayış kapasiteniz düşündüğümün altında çıktı.

Tabiki eleştireceksiniz ama bir hakkınız yok. Yani ne hakkınız yok Haram yada helal edebileceğiniz bir hakkınız yok.

Neden. Bu devlet sayesinde okudunuz.

Bu devlet sayesinde rahat bir hayat sürüyorsunuz.

bu devlet sayesinde özgürsünüz.

Kurtuluş savaşından bu yana Atatürk'ün kurmuş olduğu TC Devleti sayesinde bu günlerdesiniz kısaca.

Seçtiğiniz inasnları dilediğiniz kadar eleştirin dilerseniz bir daha oy vermeyin.

Ama hakkımı haram ediyorum demek taa kurtuluş savaşından bu yana herşeye karşı lanet etmek demektir.

Sorarlar adama derler ki sen ne yaptın ne hakkın var.

Siz ikisini birbirine karıştırıyorsunuz.

Saygılar.

Ekstra olarak 2 dk de bağlı olduğunuz devleti sattınız burada. Hakkınızı bile helal etmeyip haram ettiniz.

Ama sözde vatanseverdiniz öyle mi?

Devlet sizin işinize gelmeyen bir karar aldı diye; bir anda kendi devletinize sözde kendinizde var saydığınız hakkı haram edebilecek nitelikte vatanseversiniz siz.

Bu sahte vatanseverliğinizden ötürü hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar.

Oysa biz iyi günde de kötü günde de bu vatan ve geleceği için sonuna kadar çalışacak insanlarız.

Sizler oturup biraz kendinizi sorgulayın. Kimin vatansever olup olmadığına belki o zaman mantıklı bir şekilde karar verirsiniz.

Bu konuya son mesajımdır herkese saygılar.

ben küstüm hakkım haram olsun diyen çakma vatanseverlere de selamlar olsun.
kocam vergı verıyor
bende vergı verıyorum
bıtek sen doktor degılsın komık komık konusma
calısmayan ev hanımı olan kısılerınde kocası vergı verıyor
herkes soz sahıbı burda
ev hanımı olunca ev kedısı muamelesı yapmak tıp okumus bırı ıcın fazla cahılce olmus

Hanfendi keşke anlayabilseydiniz. Yukarıdaki mesaj vergi vermeyen ev hanımları içindi haklarını helal etmeyen.

Halbuki siz vergisini ödeyen bir insanmışsınız:)

Ama sizinde bir hakkınız yok ne yazıkki bu devlet üstünde. Benimde yok. Biz devlet sayesinde para kazanan insanlarız. Birinin bizim üzerimizde hakkı varsa devletin hakkı vardır.

Devlet bizim çocuğumuz falan değil durup dururken küsüp hakkımı helal etmiyorum diyemeyiz.

Unutmayın devlet olmasa hepimiz aç kalırız. O yüzden kendinizde hiç bir zaman olmayan helal etme hakkını görmeyin.

Ben bu düşüncenize katılmıyorum doğrusu.
Devleti devlet yapan millettir. Hepimiz yani.
Devleti milletten ayrı bir varlık olarak düşünmemiz hata olur.
Devletinde bizlere ihtiyacı var yani. Karşılıklı haklarımız var doğal olarak helal etmeme hakkına da sahibiz.
Devlet yerine hükümet deek daha anlamlı olur bence.

Arkadaşlar bakın bu sefever biraz daha detaylı anlatayım çünkü anlayış kapasiteniz düşündüğümün altında çıktı.

Tabiki eleştireceksiniz ama bir hakkınız yok. Yani ne hakkınız yok Haram yada helal edebileceğiniz bir hakkınız yok.

Kurtuluş savaşından bu yana Atatürk'ün kurmuş olduğu TC Devleti sayesinde bu günlerdesiniz kısaca.

Seçtiğiniz inasnları dilediğiniz kadar eleştirin dilerseniz bir daha oy vermeyin.

Ama hakkımı haram ediyorum demek taa kurtuluş savaşından bu yana herşeye karşı lanet etmek demektir.

Saygılar.
senın o bahsettıgın kapasıte devletın tanıdıgı haklar bıdı bıdısı varya
sen onu bızlere degıl
kımlıgınde tc yazmasına ragmen vatanı bolmek ıcın bombalayan
bu dövlet bıze bahmiiirrr dıyenlere soyleyeceksın
egıtımınden saglıgından sınırsız yararlanan
otobuslerı taslamaları ogretmen ve polıslerı yakmalarına ragmen gerı kalmasınlar dıye atamalarına devam edılen
memur olan savcı olan her hakları elınde olan buna ragmen terorıst olmayı secen it surulerıne soyleyeceksın bu devlet sıze bakıyor lafını
bızlere degıl !!!!
sehıt olmak bukadar kolaysa bende acım hdp bayragı halay cekım bombalanım sehıt olım aılemde tazmınat para alsın
onca sehıtler bosuna gıttı
yazık

Saygılar.
Bir seviyedir anlayis kapasitesidir almis basini gidiyor.
Halbuki önce ben ne yazdim da insanlar bana tepki verdi demen mi gerekiyordu acaba sayin doktor?
Haram eder arkadaşım. Eger orada gunahsiz bir sekilde sehit olan, O patlamadan haberi yokken orada bulunan insanin yakiniysa buradakiler haram eder. Hatta buna ne gerek var ki? Insaniyetlik mamina da olsa orda bir teröristle bir masumun yanyana ölmesini vicdani kabul etmeyen insan da haram eder.
Bunu tartışmak bile ne anlamsiz suan.

Bide deyinki benim oyum Sizinkiyle bir mi diye tam olsun!! Ev hanımı kapasite düşüklüğü... Şöyle anlatayım sevgili doktorum bu kadar yüksek uçmanın çakılması fena olur. Ne kadar yüksekten uçarsanız aşağı o hızda o şiddette inersiniz. Buda sizin canınızı fena acıtır. İki kere açıkladım kusura bakmayın ev hanımlığı işte..

Bunlar terörist diye ayırt edemezsiniz. Bir görüşü savunuyor olmanız terörist olduğunuz anlamına gelmez. Konu için diyeceğim tek şey, önceki bütün büyük olaylarda terör maduru olan insanlara yapılıyorsa burda da yapılmalıdır. Mesela madımak oteli, suruç, terörist tarafından öldürülen masum vatandaşlar vs hepsi için aynısı yapılıyorsa..

Yine de, ne olursa olsun bomba ile patladılar diye sevinecek kadar cani ve acımasız ne zaman olduk...?

Ben bdv nin ünlü sözü ile veda etmek istiyorum;kimseyi kınama tohtor haniiiim kinadigini yaşamadan ölmezsin bir gün senin de kapasite düşebilir bir gün sen de vergi veremeyebilirsin :KK70:

yazmadan olmazdı bu sözü topik eksik kalırdı

veeee bu topiğin klişe ödülü sana gidiyor kadişim :KK45:

Back