Lazer Epilasyon Ankara'da Lazer Epilasyon

Kaç seans devam etmeniz gerekiyor, size birşey söylendi mi? birde fiyatı öğrenebilir miyim? :) kusura bakmayın sizede habire soru soruyorum :)

Kaç seans devam etmeniz gerekiyor, size birşey söylendi mi? birde fiyatı öğrenebilir miyim? :) kusura bakmayın sizede habire soru soruyorum :)
Estf.. Seans sayisi soylenmez ki zaten herkesin tuy yapisi farklidir. Benim yanaklarda cene altinda ve biyik bolgesi yogundu kalin ince karisikti. 4 seans 4 kontrol oldu. Kalinlarim inceldi karsidan bakildiginda gozukmuyor artik. Bir kac seans sonra igneli epilasyona gecmeyi dusunuyorum. Seans basi 100 tl.

Teşekkür ederim. İğneli epilasyona siz kendiniz mi yöneliyorsunuz yoksa onlar mı yönlendiriyor.

MErhaba Aşağıdaki yerlere giden var mı ?
Dr. Aslı Eralp
Mayanste
DR.Servet Karayün
Nills poliklinik
Ankara Life
Biltip

MErhaba memnun kaldını zmı ?

Nereye giderseniz gidin ama Özkaya Tıp'a gitmeyin. genital bölgemde yanıklar ve kahverengi lekeler oluştu. üstüne peşin ödediğim paramı da iade edemeyeceklerini söylediler. Çalışanlarında eğitimsizlik ve cahillikten kaynaklanan aşırı bir ego var neredeyse ben özür dileyip çıkacaktım yandım kusura bakmayın diye. Kesinlikle uzak durun adının Tıp Merkezi olmasına aldanmayın. Oradaki Dr. lekeler için geçer ama bir kaç ay sürer dedi ama benim güven duygum zedelendiği için başka Dr'a da danışıcam.

MErhaba Aşağıdaki yerlere giden var mı ?
Dr. Aslı Eralp
Mayanste
DR.Servet Karayün
Nills poliklinik
Ankara Life
Biltip
Ben nills poliklinigine gittim. Hatta son seansima bugün girdim. Fiyatlar kizilay piyasasina göre yüksek ama ben guvenilir bir yer olsun diye oraya basladim. Toplam 5 seans aldim. Tüm vücut 2500 tl odedim. Kampanya vardi geçen kış. Şimdi daha da yükselmiştir. Seans aralari 2 ay oluyor. Ama gayet ilgili ve güvenilir bir yer.

Arkadaşlar benim araştırmadıgım yer kalmamıştı ve bir iki seansta gidip davranışlarından hiç memnun kalmadıgım yerler oldu

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben eliz güzellik salonuna gittim 2 seans Çankaya’da neredeyse bitti diyebilirim damla hanım çok ilgili karşılaştığım (orada beklerken) müşterileri gayet memnun bi deneyin derin

Arkadaşlar ben eliz güzellik salonuna gittim 2 seans Çankaya’da neredeyse bitti diyebilirim damla hanım çok ilgili karşılaştığım (orada beklerken) müşterileri gayet memnun bi deneyin derin
2 seansta asla tuy bitmez. Siz kimi kandiriyorsunuz. Tuyun buyumesi veya cikmasi yavaslar sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…