Seans fiyatı ne kadar kaç seansta nereleri biter acabaAnkara kizilayda elpida guzellik. Cankaya belediyesi caprazinda cadde ustunde
Yuz bolgesi icin ayri bir yere. Vucut bolgesi icin ayri bir yere gidiyorum. Siz hangi bolgeyi soruyorsunuzSeans fiyatı ne kadar kaç seansta nereleri biter acaba
Merhaba yüz bölgesi için nereye gidiyorsunuz öğrenebilirmiyim? bende düşünüyorumdaYuz bolgesi icin ayri bir yere. Vucut bolgesi icin ayri bir yere gidiyorum. Siz hangi bolgeyi soruyorsunuz
Merhaba Kizilay'da elpida guzellige gidiyorum. Buzlazer diod sistem yaptiriyorum.Merhaba yüz bölgesi için nereye gidiyorsunuz öğrenebilirmiyim? bende düşünüyorumda
Estf.. Seans sayisi soylenmez ki zaten herkesin tuy yapisi farklidir. Benim yanaklarda cene altinda ve biyik bolgesi yogundu kalin ince karisikti. 4 seans 4 kontrol oldu. Kalinlarim inceldi karsidan bakildiginda gozukmuyor artik. Bir kac seans sonra igneli epilasyona gecmeyi dusunuyorum. Seans basi 100 tl.Kaç seans devam etmeniz gerekiyor, size birşey söylendi mi? birde fiyatı öğrenebilir miyim? :) kusura bakmayın sizede habire soru soruyorum :)
Onlarda yonlendiriyor. Ilk gittigimde kontrol oldugumda soylemisti zaten sonra igneliye yonlendiricem diyeTeşekkür ederim. İğneli epilasyona siz kendiniz mi yöneliyorsunuz yoksa onlar mı yönlendiriyor.
MErhaba memnun kaldını zmı ?Canim ben kizilayda bi yerle anlastim pesin odeyince baya uygun oldu. Ama diod kullaniyorlar sen hangi makineyi istedigine karar verdin mi. Iyice arastirma yapmalisiniz. Bazi merkezler kesinlikle cok kotu ilgisiz vs oluyormus burda yaziyorlar genelde.
Ben nills poliklinigine gittim. Hatta son seansima bugün girdim. Fiyatlar kizilay piyasasina göre yüksek ama ben guvenilir bir yer olsun diye oraya basladim. Toplam 5 seans aldim. Tüm vücut 2500 tl odedim. Kampanya vardi geçen kış. Şimdi daha da yükselmiştir. Seans aralari 2 ay oluyor. Ama gayet ilgili ve güvenilir bir yer.MErhaba Aşağıdaki yerlere giden var mı ?
Dr. Aslı Eralp
Mayanste
DR.Servet Karayün
Nills poliklinik
Ankara Life
Biltip
2 seanstami bitti :))))Arkadaşlar ben eliz güzellik salonuna gittim 2 seans Çankaya’da neredeyse bitti diyebilirim damla hanım çok ilgili karşılaştığım (orada beklerken) müşterileri gayet memnun bi deneyin derin
Ara atışlarla 4 seans ve neredeyse dedim genelleme gibi düşün2 seanstami bitti :))))
2 seansta asla tuy bitmez. Siz kimi kandiriyorsunuz. Tuyun buyumesi veya cikmasi yavaslar sadece.Arkadaşlar ben eliz güzellik salonuna gittim 2 seans Çankaya’da neredeyse bitti diyebilirim damla hanım çok ilgili karşılaştığım (orada beklerken) müşterileri gayet memnun bi deneyin derin
2 seansta asla tuy bitmez. Siz kimi kandiriyorsunuz. Tuyun buyumesi veya cikmasi yavaslar sadece.
kandiriyosunuz derken ?2 seansta asla tuy bitmez. Siz kimi kandiriyorsunuz. Tuyun buyumesi veya cikmasi yavaslar sadece.
KOL altimin yüzde sekseni bitti ha kil geri cikar uzamasi yavaslamistir onu bilmem ve genelleme yazdim kandirmak ne demek sana ne yalan borcum var onu anlamadimkandiriyosunuz derken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?