• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada kpss kursu

merissu744

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
536
1
0
34
Çanakkale
arkadaşlar ankarada kpss kursuna gitmeyi düşünüyorum bana en yii kpss kursunu syleyebilirmisiniz pegem var ihtiyaç yediiklim murat yargı açı baktıklarım bunların arasında pegemde karar kıldım daha önce pegeme gidenler var mı birde pegem bu yıl 85 soru bilmiş bu nasıl oluyor?

Canım ben Karacan dersanesine gitmiştim. ygs-Lys için süper bir dersane. Buna güvenerek karacan akademiye kaydımı yaptırmıştım. Ancak hiç memnun kalmadım. Gerçi seçeneklerinin arasında Karacan yoktu ama olur da biri söylerse sakın kafan karışmasın. Verdiği paraya acıyor insan. Bir yakınım Sincanda ki İhtiyaç akademiye gitmişti. Ordan da memnun kaldı. Lisans olarak sınava girdi. bir önceki yıla göre puanı baya bir arttı. 84 küsür puanı vardı. Ve devlete atandı. Hatta Ankarada..

ben de pegeme kayıt yaptırdım.Bir kaç dersane gezdim, daha önce yargıya da gitmiştim en aklıma yatan pegem oldu..hayırlısı bakalım..

Back