meleklerdenmelek91 merhaba
koltuklatı kesisi ile meme büyütme yapmak ciddi tecrübe ve pratik gerektiriyor. Her plastik cerrah başarılı olduğu - kolay gelen - veya avantajlarına inandığı kesi yerini tercih eder ve hastasını bu doğrultuda yönlendirir. Volkan hoca hem memealtı hem de koltUkaltı kesisini başarıyla- aynı sürede -aynı titizlikle yapabilen bir cerrah. Bu da birçok plastik cerrahta olmayan bir özellik.
Ayrıklığa gelince, ayrıklık tamamen sizin altyapınızla ilgili bir durum. Memeuçlarınız olması gereken yerde değil de koltukaltlarına doğru ise, yani düz bi göğüs kafesi değil de oval bir göğüs kafesiniz varsa, memeleriniz ayrıktır. Ki benim öyle
benim memeuçlarım kollarıma bitişik gibiydi nerdeyse. Bu yüzden, hiçbirzaman birleşik bir "çatal" ın hayalini kurmadım. Adı üstünde meme büyütme, olan büyütülüyor. Dr, silikon protezi meme ucunu ortalayarak %50 si sağda %50si solda kalacak şekilde yerleştirmek zorunda. Diyelim memeleri yaklaştırmak için protezleri de yaklaştırdı. Sonuç Ne olur ???? Uçlar oldukları yerde kalır, BİRLEŞİK MEMELER, KENARDA KALAN UÇLAR...ŞAŞI GÖZLER gibi
yine Volkan hocaya ameliyat olan forumdan arkadaşlarım var, onların altyapıları benimkinden farklıydı. Küçücük memeleri olduğu halde memeuçları olması gereken yerdeydi. KoltUkaltı kesisi ile oldular ve anesteziden muhteşem dekolteleriyle uyandılar.
çünkü meme uçları yakındı, dolayısıyla silikonlar da yakındı, bu da birleşik memeler demekti
Bazı cerrrahlar bu kesiyi o kadar beceriksizce yapıyorlar ki ya memeler yukarda kalıyor ya da farklı fonksiyonel sıkıntılara neden oluyorlar. Sonra da sorun yöntemde diyip kestirip atıyorlar.
Sen içini ferah tut, bu kesi yeri çoook avantajlı tabi Volkan hocanın ellerinde
1,5 sene oldu ben ameliyat olalı, izlerim kayboldu bile
hocamın ellerine sağlık...
Sormak istediklerin olursa seve seve cevaplarım. Seni izliyorum resimlerime bakabilirsin