Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Selam canım, benim çekincem süt vermeden çok emzirme sonrası görüntünün bozulmasıydı. Hoca da süt vermeyle alakalı bir sıkıntı olacağını söylemedi. Ben kararımı aldım 23 Ocakta oluyorum ameliyatımı :)
Süper :KK66: Şimdiden hayırlı olsun. Yaklaşık 15 sene evvel meme büyütme ameliyatı olup sonrasında iki Doğum yapıp emzirmiş bir arkadaşım var, emzirdikten sonra daha da doğallaştılar diyordu. :kahve::süslü:

Merhabalar :KK66: ben Volkan hocanın yaptığı bir çok işlemi/ sonucunu VE sonrasındaki süreçte gösterdiği ilgiyi bizzat görmüş bir hastasıyım. Tek kelimeyle KUSURSUZ.
Ben 1,5 sene evvel meme büyütme oldum. Çoook memnun kaldım çoook. Hoca, çok titiz ve tecrübeli. Eksik olmasın :KK66: Ayrıca botox da yaptırıyorum, ondan da çok memnunum.

Benim, kendimi ve diğer hastalarını değerlendirdiğimde vardığım sonuç şu:
-Volkan hoca; hastasının beklentisini, matematiksel sınırları gözeterek, doğru planlamayı yaparak, en gerçekçi ve en doğal şekilde gerçekleştirmeyi hedefleyen bir cerrah :KK66:

Karın güzelleştirme veya germe sonucunu görmedim, ama Emin'im onda da çok iyidir :KK66:

Seni izliyorum, resimlerimi görebilirsin :KK66:

Süper :KK66: Şimdiden hayırlı olsun. Yaklaşık 15 sene evvel meme büyütme ameliyatı olup sonrasında iki Doğum yapıp emzirmiş bir arkadaşım var, emzirdikten sonra daha da doğallaştılar diyordu. :kahve::süslü:

Bisey sormak istiyorum koltuk alti olundugunda gogusler ayrik oluyo diyor hocalar ve riskli olduğunu soylediler bu yuzden meme alti ameliyatin daha iyi oldugunu zaten 3 - 4 cm iz oluyor oda gogus altinda kaliyor gozukmuyo dediler sizin durumunuz nasil ? Ben gecen gorustum volkan bey koltuk alti 11bin gogus alti 7.5 bjn d3diler. Ama tabi kararsizlik cok fazla nasil bi surec olur bilmiyorm.

Bisey sormak istiyorum koltuk alti olundugunda gogusler ayrik oluyo diyor hocalar ve riskli olduğunu soylediler bu yuzden meme alti ameliyatin daha iyi oldugunu zaten 3 - 4 cm iz oluyor oda gogus altinda kaliyor gozukmuyo dediler sizin durumunuz nasil ? Ben gecen gorustum volkan bey koltuk alti 11bin gogus alti 7.5 bjn d3diler. Ama tabi kararsizlik cok fazla nasil bi surec olur bilmiyorm.
meleklerdenmelek91 meleklerdenmelek91 merhaba :KK66: koltuklatı kesisi ile meme büyütme yapmak ciddi tecrübe ve pratik gerektiriyor. Her plastik cerrah başarılı olduğu - kolay gelen - veya avantajlarına inandığı kesi yerini tercih eder ve hastasını bu doğrultuda yönlendirir. Volkan hoca hem memealtı hem de koltUkaltı kesisini başarıyla- aynı sürede -aynı titizlikle yapabilen bir cerrah. Bu da birçok plastik cerrahta olmayan bir özellik.

Ayrıklığa gelince, ayrıklık tamamen sizin altyapınızla ilgili bir durum. Memeuçlarınız olması gereken yerde değil de koltukaltlarına doğru ise, yani düz bi göğüs kafesi değil de oval bir göğüs kafesiniz varsa, memeleriniz ayrıktır. Ki benim öyle :KK66: benim memeuçlarım kollarıma bitişik gibiydi nerdeyse. Bu yüzden, hiçbirzaman birleşik bir "çatal" ın hayalini kurmadım. Adı üstünde meme büyütme, olan büyütülüyor. Dr, silikon protezi meme ucunu ortalayarak %50 si sağda %50si solda kalacak şekilde yerleştirmek zorunda. Diyelim memeleri yaklaştırmak için protezleri de yaklaştırdı. Sonuç Ne olur ???? Uçlar oldukları yerde kalır, BİRLEŞİK MEMELER, KENARDA KALAN UÇLAR...ŞAŞI GÖZLER gibi :confused:yine Volkan hocaya ameliyat olan forumdan arkadaşlarım var, onların altyapıları benimkinden farklıydı. Küçücük memeleri olduğu halde memeuçları olması gereken yerdeydi. KoltUkaltı kesisi ile oldular ve anesteziden muhteşem dekolteleriyle uyandılar. :KK66: çünkü meme uçları yakındı, dolayısıyla silikonlar da yakındı, bu da birleşik memeler demekti :KK66:

Bazı cerrrahlar bu kesiyi o kadar beceriksizce yapıyorlar ki ya memeler yukarda kalıyor ya da farklı fonksiyonel sıkıntılara neden oluyorlar. Sonra da sorun yöntemde diyip kestirip atıyorlar.
Sen içini ferah tut, bu kesi yeri çoook avantajlı tabi Volkan hocanın ellerinde :KK66: 1,5 sene oldu ben ameliyat olalı, izlerim kayboldu bile :KK66: hocamın ellerine sağlık...

Sormak istediklerin olursa seve seve cevaplarım. Seni izliyorum resimlerime bakabilirsin :KK66:

meleklerdenmelek91 meleklerdenmelek91 , benim hoca hakkındaki bir diğer gözlemim de şu: Volkan hoca SAĞLIK ve GÜZELLİK birarada olmalı diyenlerden :KK66: sırf hasta istedi diye sınırları aşmayan bir cerrah. :KK66:
Canimmmm cok tesekkur ederim sana, yahu ne guzel o gunleri atlatmissin mis gibi olmuslar :) darisi bize insaAllah ama bu fiyatlar şuan 11.000 bin zamana ihtiyac var galiba. Ama aklimdaki butun soru isaretlerini nerdeyse giderdin meme alti olmayi hic dusunmuyorum artik ne de olsa iz kalacak yani koltuk alti daha iyi. Fiyati uçuk biraz ama işte.

Canimmmm cok tesekkur ederim sana, yahu ne guzel o gunleri atlatmissin mis gibi olmuslar :) darisi bize insaAllah ama bu fiyatlar şuan 11.000 bin zamana ihtiyac var galiba. Ama aklimdaki butun soru isaretlerini nerdeyse giderdin meme alti olmayi hic dusunmuyorum artik ne de olsa iz kalacak yani koltuk alti daha iyi. Fiyati uçuk biraz ama işte.
Bir şeyin "eder" inden ziyade "değer" ini konuşmak lazım galiba.... bu fiyata değer mi... :KK51:Değer arkadaşım değer :KK66: :KK19: şimdiden yeni memelerini tebrik ederim :nazar:

Canimm cok Sağol. Senin bu direnler kac gun kaldi ve kac gun hastanede yattin.
Canım, direnler normalde 2 gün kalıyor. Ama ben enerjik, kıpır kıpır biriyim. Hiç yerimde duramam. Ameliyattan sonra da prenses gibi keyfime bakmadım :KK16::oops:fazla hareket ettiğim için kanamam biraz fazla oldu, bu nedenle 3 gün kaldı direnler. Resimlerime baktığında gördüğün o kocaman direnler korkutmasın seni. Hissetmiyorsun hiç. Sadece varlıkları rahatsız ediyor. Koltukaltında da hiç bir his olmuyor. Kesi yerini hiiiç hissetmedim :KK66: Ne acı, ne yanma Ne de başka birşey.... sadece uyuşukluk :super: direnleri çıkarmak için muayenehaneye gittiğimde korkudan tir tir titriyordum. "Allahım bunlar nasıl çıkacak???" demiştim. Hoca, kolunu kaldır dediğinde "allahım sana geliyorum" diyordum içimden :KK70:E hadi çıkarsın artık derken, bi baktım ki çıkarmış :KK71: anlamdım bile:sampiyon: Hiiç korkma, tereyağından kıl çeker gibi :KK73:

Senin adina cok sevindim.volkan hoca isini gercekden prof. Yapan birisi. Hic meme alti ameliyat olan yok galiba :-/ iz durumunu merak ediyorum meme altinda
Bir arkadaş S szr001 , memealtı kesisi olmuştu. Onunla görüştüğümüzde herşeyin yolunda olduğunu VE çok memnun olduğunu söylemişti. Çok eski üyelerden var meme altı olan ama onlar da foruma artık girmiyor.

Görüşme sırasında öncesi-sonrası resimler gösteriyorlar aslında. Bir dahaki görüşmede bakarsın :KK66:

meleklerdenmelek91 meleklerdenmelek91 merhaba :KK66: koltuklatı kesisi ile meme büyütme yapmak ciddi tecrübe ve pratik gerektiriyor. Her plastik cerrah başarılı olduğu - kolay gelen - veya avantajlarına inandığı kesi yerini tercih eder ve hastasını bu doğrultuda yönlendirir. Volkan hoca hem memealtı hem de koltUkaltı kesisini başarıyla- aynı sürede -aynı titizlikle yapabilen bir cerrah. Bu da birçok plastik cerrahta olmayan bir özellik.

Ayrıklığa gelince, ayrıklık tamamen sizin altyapınızla ilgili bir durum. Memeuçlarınız olması gereken yerde değil de koltukaltlarına doğru ise, yani düz bi göğüs kafesi değil de oval bir göğüs kafesiniz varsa, memeleriniz ayrıktır. Ki benim öyle :KK66: benim memeuçlarım kollarıma bitişik gibiydi nerdeyse. Bu yüzden, hiçbirzaman birleşik bir "çatal" ın hayalini kurmadım. Adı üstünde meme büyütme, olan büyütülüyor. Dr, silikon protezi meme ucunu ortalayarak %50 si sağda %50si solda kalacak şekilde yerleştirmek zorunda. Diyelim memeleri yaklaştırmak için protezleri de yaklaştırdı. Sonuç Ne olur ???? Uçlar oldukları yerde kalır, BİRLEŞİK MEMELER, KENARDA KALAN UÇLAR...ŞAŞI GÖZLER gibi :confused:yine Volkan hocaya ameliyat olan forumdan arkadaşlarım var, onların altyapıları benimkinden farklıydı. Küçücük memeleri olduğu halde memeuçları olması gereken yerdeydi. KoltUkaltı kesisi ile oldular ve anesteziden muhteşem dekolteleriyle uyandılar. :KK66: çünkü meme uçları yakındı, dolayısıyla silikonlar da yakındı, bu da birleşik memeler demekti :KK66:

Bazı cerrrahlar bu kesiyi o kadar beceriksizce yapıyorlar ki ya memeler yukarda kalıyor ya da farklı fonksiyonel sıkıntılara neden oluyorlar. Sonra da sorun yöntemde diyip kestirip atıyorlar.
Sen içini ferah tut, bu kesi yeri çoook avantajlı tabi Volkan hocanın ellerinde :KK66: 1,5 sene oldu ben ameliyat olalı, izlerim kayboldu bile :KK66: hocamın ellerine sağlık...

Sormak istediklerin olursa seve seve cevaplarım. Seni izliyorum resimlerime bakabilirsin :KK66:
@sejnap cnm, bak burda anlatmıştım :KK66:

@sejnap bak burada anlatmıştım :KK66: o yüzden ayrıklığa takılma :KK66:

Perii7777 Perii7777 , burada anlatmıştım. Ama bir türlü seni etiketleyemedim :olamaz:

Perii7777 Perii7777 , burada anlatmıştım. Ama bir türlü seni etiketleyemedim :olamaz:
mutluluk2015 mutluluk2015 hepsini okudum canım şuam.. haklısın bizim bedenimizke alakalı bir problem o zaman bu.. keşke bizim de bırmal meme uçlarımız göğüs kafesimiz olsaydı da bizim de dekoltemiz olsaydı ameliyattan sonra.. nasip kısmet işte bunada şükür o zaman.. allah sağlıkla kuşlanmak nasip etsin ileride de bi problem olmasın yeter :KK66:

X