Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Yani hem diri Memelerimi övmeleri hem de 36 yaşındaki bana "şu kız" diye hitap etmeleri çok güzeldi

mutluluğun daim olsun gerçekten , memeler seni değiştirdi buna inanıyorum.
bu değişimi herkes hak ediyor.

ben hiç hamama gitmedim istiyorum gitmekte bi arkadaş bulmam lazım
Canım şiddetle tavsiye ediyorum. Müthiş birşey bi de benim gittiğim hamamda kuru ciltliler için kahve+ madensuyunun karıştırılıp hazırlandığı bi kahve masajı var. O çamur gibi karışımı keseden sonra tüm vücuda masaj yaparak uyguluyorlar. Pamuk gibi yumuşacık oluyorsun. Etkisi 3 gün fln sürüyor. Tabi yalnız hiç keyfi olmaz bunun. Bi arkadaş şart burada olsaydın beraber giderdik canım, WhiteSwan_ ı da alırdık

ay ne güzel olurdu whiteswan la da görüşemedik bi türlü ben dışımı güzelleştiricem diye uğraşırken içim çürüyo yok böbrek yok mide sağlık en büyük nimet valla

@libra72 , forumun efsanelerinden biri olarak , yeni arkadaşlara niye yardımcı oluyorsun bakiiiim Nerdesin sen kanaat önderim, rol modelim ???????
Eveet eskisi kadar girmiyorum farkındayımYine de arada uğrayıp herkes nasıl diye bakıyorum.Artık kendimi böyle doğmuş gibi hissediyorum.O yüzden sanırım

Eveet eskisi kadar girmiyorum farkındayımYine de arada uğrayıp herkes nasıl diye bakıyorum.Artık kendimi böyle doğmuş gibi hissediyorum.O yüzden sanırım
selam libra72, insanlar seni kanaat önderi olarak görüyo. nolur bana da yardımcı ol. çok korkuyorum ameliyattan ya berbat bi hale gelirsem diye. yüzlerce rezalet sonuç var operasyonlarda yardımcı ol ltfn

selam libra72, insanlar seni kanaat önderi olarak görüyo. nolur bana da yardımcı ol. çok korkuyorum ameliyattan ya berbat bi hale gelirsem diye. yüzlerce rezalet sonuç var operasyonlarda yardımcı ol ltfn
Yuzlerce rezalet sonuc gorecek kadar arastirma yaptiysaniz, milyonlarca guzel sonuc da gormussunuzdur.
Dogaldan ote, buyuk meme isteginiz yoksa korkmayin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…