- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 44
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
Yani hem diri Memelerimi övmeleri hem de 36 yaşındaki bana "şu kız" diye hitap etmeleri çok güzeldiArkadaşlar, bu konuyu bu kesi yerini ve sürecini merak edenler için açmıştım.5 ay doldu, çok şükür SIKINTISIZ bir süreç yaşadım. Şekil ve kıvam olarak normal bir çift meme haline geldiler Izlerin durumundan bahsetmek istiyorum: son 1 haftadır kırmızımsı renk kaybolmaya başladı. Sağ koltukaltındaki iz beyazladı neredeyse, sol hafif pembe hala 1 yıl içinde silikleşeceklerine inanıyorum. geçen hafta hamama gittim, bugüne kadar hamamda hep peştemalle gizlediğim olmayan memelerimi bu sefer saklamadım allahımmmmmm zevkden ölecektim, Memelerimi sallaya sallaya hamam taşına uzandım, keselendim, masaj yaptırdım veeeee bana bakan iki kadın memelerine bakıp " Ayy kızın memeleri ne güzelllll. " dedi. İşte o an boyunlarına sarılıp ağlayacaktım bir daha söyle , bir daha söyle diye allahım sana çok şükür bana bugünleri de gösterdin dedim
mutluluğun daim olsun gerçekten , memeler seni değiştirdi buna inanıyorum.Arkadaşlar, bu konuyu bu kesi yerini ve sürecini merak edenler için açmıştım.5 ay doldu, çok şükür SIKINTISIZ bir süreç yaşadım. Şekil ve kıvam olarak normal bir çift meme haline geldiler Izlerin durumundan bahsetmek istiyorum: son 1 haftadır kırmızımsı renk kaybolmaya başladı. Sağ koltukaltındaki iz beyazladı neredeyse, sol hafif pembe hala 1 yıl içinde silikleşeceklerine inanıyorum. geçen hafta hamama gittim, bugüne kadar hamamda hep peştemalle gizlediğim olmayan memelerimi bu sefer saklamadım allahımmmmmm zevkden ölecektim, Memelerimi sallaya sallaya hamam taşına uzandım, keselendim, masaj yaptırdım veeeee bana bakan iki kadın memelerine bakıp " Ayy kızın memeleri ne güzelllll. " dedi. İşte o an boyunlarına sarılıp ağlayacaktım bir daha söyle , bir daha söyle diye allahım sana çok şükür bana bugünleri de gösterdin dedim
Keseci genç bi kadındı, o bile şüphelenmedi.sadece koltukaltındaki çizgileri sordu ben de et beni aldırdım dedim.mutluluğun daim olsun gerçekten , memeler seni değiştirdi buna inanıyorum.
bu değişimi herkes hak ediyor.
ben hiç hamama gitmedim istiyorum gitmekte bi arkadaş bulmam lazımKeseci genç bi kadındı, o bile şüphelenmedi.sadece koltukaltındaki çizgileri sordu ben de et beni aldırdım dedim.
Canım şiddetle tavsiye ediyorum. Müthiş birşeyben hiç hamama gitmedim istiyorum gitmekte bi arkadaş bulmam lazım
ay ne güzel olurdu whiteswan la da görüşemedik bi türlü ben dışımı güzelleştiricem diye uğraşırken içim çürüyo
Canım şiddetle tavsiye ediyorum. Müthiş birşeybi de benim gittiğim hamamda kuru ciltliler için kahve+ madensuyunun karıştırılıp hazırlandığı bi kahve masajı var. O çamur gibi karışımı keseden sonra tüm vücuda masaj yaparak uyguluyorlar. Pamuk gibi yumuşacık oluyorsun. Etkisi 3 gün fln sürüyor. Tabi yalnız hiç keyfi olmaz bunun. Bi arkadaş şart burada olsaydın beraber giderdik canım, WhiteSwan_ ı da alırdık
Ohhh süper.Tadını çıkart arkadaşımYani hem diri Memelerimi övmeleri hem de 36 yaşındaki bana "şu kız" diye hitap etmeleri çok güzeldi
CanımmmmmmOhhh süper.Tadını çıkart arkadaşım
@libra72 , forumun efsanelerinden biri olarak , yeni arkadaşlara niye yardımcı oluyorsun bakiiiim Nerdesin sen kanaat önderim, rol modelim ???????
Eveet eskisi kadar girmiyorum farkındayım@libra72 , forumun efsanelerinden biri olarak , yeni arkadaşlara niye yardımcı oluyorsun bakiiiim Nerdesin sen kanaat önderim, rol modelim ???????
Bir bayan için en güzel yorum.senin adına çok sevindim canım☺Yani hem diri Memelerimi övmeleri hem de 36 yaşındaki bana "şu kız" diye hitap etmeleri çok güzeldi
selam libra72, insanlar seni kanaat önderi olarak görüyo. nolur bana da yardımcı ol. çok korkuyorum ameliyattan ya berbat bi hale gelirsem diye. yüzlerce rezalet sonuç var operasyonlarda yardımcı ol ltfnEveet eskisi kadar girmiyorum farkındayımYine de arada uğrayıp herkes nasıl diye bakıyorum.Artık kendimi böyle doğmuş gibi hissediyorum.O yüzden sanırım
Yuzlerce rezalet sonuc gorecek kadar arastirma yaptiysaniz, milyonlarca guzel sonuc da gormussunuzdur.selam libra72, insanlar seni kanaat önderi olarak görüyo. nolur bana da yardımcı ol. çok korkuyorum ameliyattan ya berbat bi hale gelirsem diye. yüzlerce rezalet sonuç var operasyonlarda yardımcı ol ltfn
Haklisiniz da insan cekiniyo işte :-/Yuzlerce rezalet sonuc gorecek kadar arastirma yaptiysaniz, milyonlarca guzel sonuc da gormussunuzdur.
Dogaldan ote, buyuk meme isteginiz yoksa korkmayin :))
Ben izliyorum sizi. Buyrun bakin :)Haklisiniz da insan cekiniyo işte :-/
Güzel olmuş. Hangi doktorun eseriyse eline sağlık.Ben izliyorum sizi. Buyrun bakin :)