haklısınız tabii herkese aynı şekil gitmez ama ben kaşlarımın kavissiz olmasından şikayetçi olduğum için Figen Hanıma fikir sormadım hiç hangisi yakışır bana diye, direkt kavisli istiyorum ben dedim oturdum aldırmaya. Yani ben nedense kimseye düz kaş yakıştırmıyorum, kaş dediğin kavisli olması gerekirmiş gibi geliyor. Siz nasıl bir şekil istediğinizi söylerseniz ona göre alır tabii. Fiyat konusu da şöyle: Ben şu an 2,5-3 ayda bir gidiyorum, dediğim gibi şekli artık bozulmadığı için çok sık gitmeme gerek olmuyor. Bir de ben beyaz tenliyim ve fazla kılım tüyüm yok, yani 3 ay sonunda bile kaş fışkırmıyo hiçbir zaman. Bu kişiye göre değişir tabii. Sözün özü kaş şekli oturduktan sonra o kadar sık gitmezsseniz bütçeniz de sarsılmaz. İşinin ehli olmayan kişilere gittiğinizde kaşınız istediğiniz gibi olmaz bir türlü, hadi şunu da deneyeyim şuna da gidip aldırayım bi derken bir bakarsınız çok daha fazla para dökmüşsünüz. Benim anlatmak istediğim şey buydu. Evet benim dediğim kişiye gidenlerin neden yorum yazmadığını bilmiyorum, oysa ben çok tembihlemiştim yazın diye. Amacım onların da görüşünü herkese duyurmaktı ki sizler gönül rahatlığıyla gidin diye. Ben en son Figen Hnm'a gittiğimde 3-4 kişi geldi forumdan dedi ama rumuzlarını bilmediği için birşey söyleyemedi. O arkadaşlar okursa yazsın lütfen düşüncelerini. Memnun olmamışlarsa da yazsınlar, sonuçta herkes kendi deneyimini yazıyor buraya, benimki de öyleydi, ben belki 8-10 yıldır ondan başkasına elletmedim kaşımı. Hatta bir ara izini kaybetmiştim, telefonunu kaybetmiştim de o ara kimseye aldırmadım kendim mahvettim kaşlarımı :) Sonra tekrar buldum da düzelttirdim kaşlarımı, son 4 yıldır filan da düzenli gidiyorum. Pazar günü de Onun tek çalışmadığı gün ama siz de haklısınız tabii, çalışan kesimin büyük çoğunluğu pazar gününü bu tip şeyler ayırıyor. Bir sonraki gidişimde Figen Hnm'a bunu ileteceğim ama, belki bir çözüm bulur ona da. Zaten telefonla randevu usülüyle çalıştığı için telefonda pazar günüyle ilgili isteğinizi dile getirebilirsiniz.İşte böyle, siz giderseniz lütfen siz de görüşlerinizi yazın ki herkes faydalansın. Görüşmek üzere :1rolleyes: