ankarada jinekolog arıyorum. acil yardım :(

lila25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
117
116
103
arkadaşlar 4 yıllık evliyim. bunun ilk 1.5 yılı vajinismusla geçti. yaklaşık 2 yıldır istememe rağmen çocuğumuz olmuyor. (eşimin sorunu yok). ankarada gidebileceğim bana hassas davranacak alanında iyi bir BAYAN doktor arıyorum. bilginizi benimle paylaşırsanız minnettar kalırım.
teşekkürler.

Sincan koru hastanesi Meltem Aksu tek geçerim. Çok güler yüzlü bir doktor ve işinde çok iyi. Ben doğumu orda yaptım kontrollerime ona gittim çok ilgilidir. Candır. Bizzat bilmiyorum ama infertilite hakkında da çok iyi olduğunu duydum. İnternetten araştırabilirsin. Bi randevu alıp git derim.

Allah razı olsun arkadaşlar. bu doktorları araştıracağım :)

minikipegim daha önce vajinismus yaşadığım için erkek doktora muayene olunca çok fena oluyorum. bayanda muayene bile benm için çok zor

özellikle vajinusmus ile ilgili birkaç doktor var ankarada cinsel terapi ile ilgileniyorlar,interneten bulabilirsiniz,bildiğim kadarıyla gökçen erdoğan var,bu yönde fazla hastası var diye biliyorum,tv de de programları var dı bi dönem

zkutlu arkadaşım artık vajinismus illeti ile uğraşmıyorum çok şükür, onu çözdüm 2 sene önce. şimdi de çocuk olmuyor. Rabbim ihmal değil, imtihan edermiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun

sesilia arkadaşım sincan koru hastanesindeki meltem aksudan randevu aldım. gideceğim inşallah. çok teşekkür ederim. çok heyecanlıyım, inşallah iyi geçer. muhtemelen beni kısa zamanda laparoskopiye alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…