İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni çok iyi anlıyorum canm walla ankarada olsaydım ve uygun bi yer bulamasaydım ben de sana eşlik eder gözümü karartıp giderdim :) ama 3 yıldır uğraşıorum demenden bu tüylerin başından çok işlem geçtiği sonucunu çıkardım ben çok çok erken bitmeyebilir yılma devam et ve saın ağdaya falan basvurma pes edip. Bi de bizi bilgilendir burdan merak ederim ben

tamam canım bilgilendiririm tüyler 19 seans lazer oldu ayva tüyler kalınlaşıp tekrar inceldi boştan yere zamn ve para kaybı oldu ustune ustlukde dudak üzerimde leke yaptılar 5 seansta iğneliye gittim hiç bi azalma yok tuylerım kalın değil ince ama renkleri koyu . eger memmun kalırsam yazacağım buradan. diğer sorununu çözüp buraya geri dönüp bilgilendirmeyen arkadaşlardan olmayacagım

Sen de bnm gibi lazer mağdurusun yani, çok fena canımı yaktılar benimde.Ha bi de izmir her zaman güneşlidir, bnm epilasyoncum çok uyarıo beni güneş iğnelide çok kötü lekelenmelere yol açabilir die, mutlaka yüzünü korumanı öneriorum. Şapka, gözlük ve iyi bi koruyucu edin mutlaka. Umarım içine siner, başarılı olur.

deylong 50 faktör kullanıyorum canım inşallah başarılı olur onların deyımıyle şansa kalmamış kesin b aşarı olacak sonuç

kujum o satı dediğin yer nasıl orayla ilgili bir haber almadınmı??ayy bende çok bunaldım yeter ya lazer mahvetti ince kıllar sertleşti tenimde beyaz sayılır oldukça belli oluo:))hayır benim bozdurabileceğim bi altınım yok üstüne üstlük işsiz bi öğretmenim durum daha kötü yani :))o yüzden ankarada bi yer bulmam lazım...

kızlar hamılton 30 faktör die bi güneş koruyucu var eczanelerde satılıo çok güzel tavsiye ederim

kızlar yok mu hiç önerecek bi yeri olanmafoldumben

kıllı dolaşmak ayrı bi dert, gittiğin yerin iz bırakması ayrı bi dert..of
nolur iyi bi yer bilenler önersin kızılayda filan..

ankarada bildiğim iyi bı yer olsa zaten ben kaçırmam duyum aldığım görüşdüğüm hiç bi yerı begenmedim

kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun en çok bu sayfalarda dolaştığım için öncelikle sizin kadınlar gününüzü kutlamak istedim

:)
bugun benım doğum gunum aynı zamanda 24 oldumm :) söylerken bi bi tuafıma gidiyo 24 24 24:)24 24 24 alışamadım :)

doğum günün kutlu olsun kujum, aynı zaman da kadınlar günün de olumunekankayizsmile
umarım çok iyi bi yıl geçirirsinopuyorumnanaktan

hepimizin kadınlar günü kutlu olsunbayanssulusmile

canım çok teşekür ederim çok güzel hayal gibi bı doğumgunu geçirdim :)

kujum bızım sıtede gıdıpte memnun kalan varmı muge epılasyona.aslında ızmıre gıtemyı goze almıssan aysepılasyon ılk tercıhın olmalı bence

:)
bugun benım doğum gunum aynı zamanda 24 oldumm :) söylerken bi bi tuafıma gidiyo 24 24 24:)24 24 24 alışamadım :)

ayyy canım daha yeni gördüm biraz geç oldu ama kusura bakma nice mutlu yıllara inş çok güzel yıllar yaşarsın sağlık mutluluk huzur dolu...

kızlarr size bişi sormak istiyorum ankara tunalıda mübeccel güzellik salonu var iğneli epilasyon falan yapıyor oraya giden varmı???sitesinde yazanları okudum oldukça iddalı mesajlar veriyor gerçekten sonuçlar öylemi???

canım ızmıre gitmişken eysel hanımada ugrayacagım bıze verdiği degerlı bilgiler için ona teşekkür edeiyorum.izmirdekı müge epilasyonu seçmemın sebebı bana taş çatlaşa yanı yuzumdekı tüylerin normal bildiğimiz erkek kılı kadar olsa dahı 5 seansta geçirecem sözu ayva tuylerı 1 seansta jıletle oynanmış tüylere 3 veye4 seansta dedi ve bana oraya giden kişilerden 5inın numarasını verdi ve onlarlada telden görüşdüm çok memmun kalmışlar hepside bayan egere daha istıyosan numara verırırım dedi diğer bı hastasıda müge epilasyona unıversite hasta. doktorlar bıle oraya yonlendırıyo dedi. müge hanım ve annesı kendinden çok emınler daha ilk seansta etkıyı görecegımı sölediler eger o etkısı görmezsem devam etmem tabı

hadı bakalım ınsallah beklentın gıbı olur senın adına cok sevınırım. ne zaman gıdıceksın bendemı gelsem senınle :)))

yaa bu arada aklıma takılan bısey var aysel hanımın verdıgı bılgılere gore kıl koku yandıktan sonra ordan bıdaha kıl cıkmazmız yanı ınce veya kalın tuy olmasının bır onemı yokmus.bır sonrakı seansta ıse daha once ıslem gormemıs veya yenı cıkan tuylere ıslem yapılıyomus. bu durumda kalın kıllara neden 5 seans omur bıcılıyo muge epılasyonda ?????

bu ayın 20sıne gidiyorum canım uçak biletlerını aldık

gecen hafta ılk seansıma gıttım ıgnelı epılasyon ılk defa gıttım ıcın uzun surdu yogun du cene altım benım ılk gun kızardı baya ertesı gun bellı belırsız oldu sımdıdee cenemde ıkı uc sıvılce olustu okdar daha once gıttıgım bı bayan vardı evıne gıttım memnun kaldım bakalım yaza kadar azalsın bırasssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…