cannım orası satı 90 mılyon gamzenın dediği yer kızılayda bı yerde adresı vardıda nereye yazdığımı bulamadım.
bende izmirde müge epilasyon dıye bı yerle görüşdüm 1 seansta ayva tuyleri 3 seansda kılları 5 seansta en kalınlarını bitirdiklerini söylüyolar garantı verırırz dedi bende oraya gitmeyı düşünuyorum bıkdım artık 3 senedir uğraşıyorum 1 seansta göreceksın azalmayı ve incelmeyı dedi atlayıp gidecem uçakla
cannım orası satı 90 mılyon gamzenın dediği yer kızılayda bı yerde adresı vardıda nereye yazdığımı bulamadım.
bende izmirde müge epilasyon dıye bı yerle görüşdüm 1 seansta ayva tuyleri 3 seansda kılları 5 seansta en kalınlarını bitirdiklerini söylüyolar garantı verırırz dedi bende oraya gitmeyı düşünuyorum bıkdım artık 3 senedir uğraşıyorum 1 seansta göreceksın azalmayı ve incelmeyı dedi atlayıp gidecem uçakla
:)
bugun benım doğum gunum aynı zamanda 24 oldumm :) söylerken bi bi tuafıma gidiyo 24 24 24:)24 24 24 alışamadım :)
canım ızmıre gitmişken eysel hanımada ugrayacagım bıze verdiği degerlı bilgiler için ona teşekkür edeiyorum.izmirdekı müge epilasyonu seçmemın sebebı bana taş çatlaşa yanı yuzumdekı tüylerin normal bildiğimiz erkek kılı kadar olsa dahı 5 seansta geçirecem sözu ayva tuylerı 1 seansta jıletle oynanmış tüylere 3 veye4 seansta dedi ve bana oraya giden kişilerden 5inın numarasını verdi ve onlarlada telden görüşdüm çok memmun kalmışlar hepside bayan egere daha istıyosan numara verırırım dedi diğer bı hastasıda müge epilasyona unıversite hasta. doktorlar bıle oraya yonlendırıyo dedi. müge hanım ve annesı kendinden çok emınler daha ilk seansta etkıyı görecegımı sölediler eger o etkısı görmezsem devam etmem tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?