- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu yorumları okudulça verdgm paraya hiç üzülmuyorm :) o parayı alıyor ama gerckten hakkıyla alıyor 4. 5. seansımda birşey kalmaz cunkı baya ınceldı ve azaldı isteyene tel no yazablırım ilk deneme biraz daha uygn dıye bılıyorm ama emın değilm
şişlik olmuyor yapılan ilk gün sanki bir yerini tırnaklarsında derin kızarır ya öyle oluyor ve bayağı acıyor o gün ama sonraki günlerde acı olmuyor yalnız minik kabuklar bağlıyor deri oraya sürekli bepanten sürüyosun 5-6 günde iyileşiyor iz falan kalmıyor
yalnız bıyıkta ve yüzde kabuk bağlama olayı daha az oluyor galiba çünkü ben bıyığıma yaptırmayı (lazeri aklımdan bile geçirmiyorum kansere bile bile lades demem) düşünüyorum orada bıyığına ve yüzüne yaptıran müşterilere sordum çok memnunlar ve onlar da yalnızca kızardığını kabuk bağlamadığını söylediler hatta biri bembeyaz tenliydi sordum yok dedi hiçbir sıkıntı olmuyor dedi o yüzden rahatlıkla önerenilirim sana burayı
ücreti saati 50 tl
ben 4 yıl oldu iğneli yaptıralı. 1 yıl sürdü bitmesi. belden aşağısını yaptırdım. üstüne 2 seansta lazere gittim. şu anda tek tük tüy var ama ben dokunmuyorum çoğalmasın diye. kol altımıda yaptırdım hiç kalmadı. yaptırmayı düşünen varsa iğneliyi tavsiye ederim. kesin ve kalıcı çözüm.
ben çok memnunum
geçen sene 4 yada 5 seans koltuk altıma
3 seansta bikinim bölgeme gittim
eşimden çok tüylerimin olmasına rağmen
şimditek tük kaldı yani sayılabilecek kadar az, 25-30 kıl kökü diyeyim
ve alırkende hiç acı vermiyor.
yalnız birşey varki; genital bölgede alt tarafa dokunmadılar bende
bazıları orayıda hallediyormuş
bende size onu sorayım
genital bölgede alt kısmıda yapan bir epilasyoncu varsa bildiğiniz, ulaşırsanız bana
çok sevinirm.
Herkese tavsiye ed,yorum
o iz kısımlarına gelince, epilasyon tamamen bittiğinde geçiyor.korkmayın.
ben boyun ve yüz bölgem için 15 seans lazere gittim,tüyler inceldi ve kaldı sonrasında iğneli epilasyona basladım ankarada bahçelide bir yerde ve hep kabuk bağladı, daha sonra tunalıda mübeccel güzellik diye bir yer, bende web sitesini görmüştüm, oraya gittim ve 5 seansta tek kabuk olmadı, öyle memnunum ki paylaşmak istedim.tavsiye ediyorum gercekten.
ankaralı arkadaşlarım,
benim ankarayla hiç alakam yok görmedim bile malesef ama sizle paylaşmak istedim..ank.da arkadaşımın yengesi iğneli epilasyon yaptırmış bacaklarına ve ilk seansta çok iyi başarı elde etmiş çok memnunmuş..tekrar sorucam yinede emin olmak için yerin adını ama yanlış hatırlamıyorsam yenimahallede gizemce diye biryermiş..sizde bi araştırın isterseniz ben en kısa zamanda kesin bilgi alıcam yine sizin için,uzman gerçekten çok önemli bende aysel hanımla (aysel epilasyon) yakaladım bu başarıyı..darısı başınıza inş..