İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sonbahar
senin gidip de memnun kalmadığın yer neresi merak ettim bilelim de ona göre gitmeyelim
sana iz kalır demesi tuhaf geldi doğrusu belki de işi tam olarak bilmiyordur yapan kişi
bir de akımla ilgili bişey demiş bir arkadaş
bana 4le ve 6yla yapıldı şimdiye kadar

benim gittiğim yer aslında özel bi hastanenin içinde canım
özkaya tıp merkezi diye bir yer kızlayda
ben akımı filan hiç sormadım doğrusu,makinenin ne olduğuna bile bakmadım...benim de sorumsuzluğum var biraz heralde...

sen de hiç iz kalma olmuyor mu ,bi kaç gün bile olsa?
eğer öyleyse ben de oraya bir uğrayayım...
dakikası 1 lira mı orda da acaba?

ilk gün tüyün alındığı yerin etrafı hafif kabarıyor ve bayağı acıyor orası sonraki 1 hafta yahut 10 gün boyunca sürekli bebanten sürüyosun bi kaç gün iz kalmama diye bişey olamaz çünkü daha öncede yazdığım gibi orası hafif bir kabuk bağlıyor gerçi buna tam olarak iz de denilemez çünkü o kabuklar geçince orda iz miz olmuyor en fazla 10-15 gün içinde iyileşiyor yeri ya da bende öyle oluyor diyeyim bende en ufak yara iyileşmek bilmez ama bu dediğim gibi 10-15 gün içinde tamamen geçiyor
dakika hesabı değil saati 50 tl

ayrıca bizim sorumsuzluğumuz diye bişey söz konusu olamaz sonuçta bizim oraya gidiş amacımız belli iz kalmadan tüylerimizden kurtulmak bunu da bize sağlayacaklarını ilk başta vaadediyor bazı yerler ama sonra işi üç kağıtçılığa vuruyorlar

alınyazımsın sihhiyeden kızılaya gıderken
saglık bakanlıgı solunda kalsın, hitit güneşine varmadan arada hani sokak var ya sagda
ordaki malzemecilerde var tanesi 2.5 ytl

canım çok sağol
Akşama mutlaka uğrayacağım, ya bana amma kazık atmışlar yazıklar olsun valla

mrb bayanlar bende iğneli epilasyona gidoyrm yaklasık 3 seans normalde ben kasım çok kalındr sert ve siyahtr ama şimdi çok faredlr derecede azaldı ben saati 90 tl ye gıdıyorm ama bugune kdr 50 i gecmedi en büyk avantajı yapan kişinn eli çok hızlı olması ve yanlıs yere yapıldıgı taktırde gercktn fazla acır ve yaralar olusuyormus .. gittğim yere hep lazern sonuc alamaynlar gelıyor lazer ince tüyleri kıla cevırıyor dikaktli olun!!!

canım sen nerde yaptırıyorsun,adını verebilir misin?
açıkçası pahalıymış gittiğin yer,ama sonuçlar güzelse değebilirboshayallersmile

bencede sonuç güzelse paraya değer. sen sadece kaşınamı yaptırıyorsun canım

ben hem kaşımn ortası kaşım ve dudak üstü için gidyorm gercktn fazlasıyla memnunum il 5 gun feln minick yara gıbı oluyor ama kesınlıkle sonra gidiyor onlar .. normalde ucuz olan yerler 1 saate 50 alıyorsa yavas yapıyorlar genlde ve daha cok acı verıyor biraz daha fazla verip çabuk olması daha guzel bence benm teyzmde yaptırdı şmidi onda hiç yok bende onn tavsiyesi üzerine gittm gittğim yer kızılay da aura . am şunu söyliyeim bence asla lazer düşünmeyin hem zaman kaybı hemde para

dakikası 1.50 l yani.1.25 e pahalı diyen arkadaşlar da var bence de pahalı keşke daha ucuz olsa ama ucuz olanlar da delik deşik edennler var...para kolay kazanılmıyor ama konu sağlık olunca bari pahalı olsun ama iyi yapsın deniyor...

Kesinlikle katılıyorum ben yaşadım dakikası 1 tl ye vaad ettikleri zamanı cok geçmesine rağmen henüz sonuç alamadım. ayrıca yüzüm delik deşik oldu... parası önemli değil önerebileceğiniz bir yer varmı?

bu yorumları okudulça verdgm paraya hiç üzülmuyorm :) o parayı alıyor ama gerckten hakkıyla alıyor 4. 5. seansımda birşey kalmaz cunkı baya ınceldı ve azaldı isteyene tel no yazablırım ilk deneme biraz daha uygn dıye bılıyorm ama emın değilm

özelden telefon yazabilirmisin?

kesinlkle paradan ziyade sağlık önemli.hakkıyla işini yapıyorsa para helal olsun...

ozzy_mim ben dün gidip görüştüm... msj atamıyorum özelden ama bir şekilde iletişime geçebilirsek mutlu olurum.?

sadece saglıklı bir tercih yapmak için sormuştum. genede sagol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…