alınyazımsın sihhiyeden kızılaya gıderken
saglık bakanlıgı solunda kalsın, hitit güneşine varmadan arada hani sokak var ya sagda
ordaki malzemecilerde var tanesi 2.5 ytl
canım kızılayda çok kolay biryerde
adını yazarımda isism vermek yasak sanırım
isteyene özelden mesaj atarım
mrb bayanlar bende iğneli epilasyona gidoyrm yaklasık 3 seans normalde ben kasım çok kalındr sert ve siyahtr ama şimdi çok faredlr derecede azaldı ben saati 90 tl ye gıdıyorm ama bugune kdr 50 i gecmedi en büyk avantajı yapan kişinn eli çok hızlı olması ve yanlıs yere yapıldıgı taktırde gercktn fazla acır ve yaralar olusuyormus .. gittğim yere hep lazern sonuc alamaynlar gelıyor lazer ince tüyleri kıla cevırıyor dikaktli olun!!!
mrb bayanlar bende iğneli epilasyona gidoyrm yaklasık 3 seans normalde ben kasım çok kalındr sert ve siyahtr ama şimdi çok faredlr derecede azaldı ben saati 90 tl ye gıdıyorm ama bugune kdr 50 i gecmedi en büyk avantajı yapan kişinn eli çok hızlı olması ve yanlıs yere yapıldıgı taktırde gercktn fazla acır ve yaralar olusuyormus .. gittğim yere hep lazern sonuc alamaynlar gelıyor lazer ince tüyleri kıla cevırıyor dikaktli olun!!!
dakikası 1.50 l yani.1.25 e pahalı diyen arkadaşlar da var bence de pahalı keşke daha ucuz olsa ama ucuz olanlar da delik deşik edennler var...para kolay kazanılmıyor ama konu sağlık olunca bari pahalı olsun ama iyi yapsın deniyor...
bu yorumları okudulça verdgm paraya hiç üzülmuyorm :) o parayı alıyor ama gerckten hakkıyla alıyor 4. 5. seansımda birşey kalmaz cunkı baya ınceldı ve azaldı isteyene tel no yazablırım ilk deneme biraz daha uygn dıye bılıyorm ama emın değilm
bu yorumları okudulça verdgm paraya hiç üzülmuyorm :) o parayı alıyor ama gerckten hakkıyla alıyor 4. 5. seansımda birşey kalmaz cunkı baya ınceldı ve azaldı isteyene tel no yazablırım ilk deneme biraz daha uygn dıye bılıyorm ama emın değilm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?