Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......
- Konu Sahibi kujum
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Şubat 2010
- 201
- 105
- 103
kabuklanma olmadımı sevgi hanım
canım boşver kabuklanmayı kurtulalımda yeter dimi :))
slm, ben bugün hacettepe üniversitesinin kozmetoloji bölümüne gittim. orada başladım. hacettepe devlet hastanesi olduğu için açık açık yazdım.umarım reklam sayılmaz. güvenilir, hijyenik güzellik salonu bulamadığım için.
iki sene yüzüme sir ağda yaptırıyordum. ağda sonrası bir hafta kızarık ve sivilcelerle darmadağan olmuş bir suratla gezdikten sonra iğneliye karar verdim. ergenlikte bile çıkmayan sivilceler cildimi mahvetmişti ve sadece biraz azalttı sir ağda.
iğneli epilasyon aşırı derecede acıtmıyor.biraz dişinizi sıkmanız lazım başta zaten bir süre sonra acıdan uyuşuyor bölge. yapan kişinin eli çabuktu. bir saatte favorilerimi ve çenemin bir kısmını bitirdi. hacettepede ücret saat değil cm2 hesabı. normalde bildiğim kadarıyla salonlarda saati 50-60 arası değişiyor. burada da epilasyon yaklaşık bir saat sürdü ve ücret 54 lira. (cm2'si 6 tl) iğnenizi kendiniz alıyorsunuz dışarıdan. altın iğne tanesi 3 tl.
sadede gelecek olursak epilasyon sonrası herhangi bir kızarıklık vs olmadı. sadece güneş kremi sürmem gerektiğini söyledi yapan kişi. dışarıda hava güneşliydi çünkü. kabuklanma olabilir kesin olur diyemem. eğer rahatsız olursan bephanten sürersin, fazla oynama, ancak leke vs olmaması senin özen göstermene bağlı dedi .sadece bugün biraz dikkatli ol, yarın işe giderken makyaj yapabilirsin, temizleyebilirsin cildini bir sakıncası yok dedi.
ben şimdiden tüylerimden ilelebet kurtulmuş gibi rahatladım, çok temiz bir görüntü ağdayla harcadığım zamana ve paraya acıyorum. sonraki günlerde bir irritasyon olursa yazarım. zira benim cildim çok hassas ve allerjik. bende sorun olmazsa kimsede olmaz.
Faydasını gördün mü? Kıllardan kurtuldun mu? Cevap yaz lütfen.
arkadaşlar ben yaklaşık 1 sene önce kolaltı bölgesine yaptırdım şimdi çok rahatım tamamen bitti. ve kesinlikle kabuklanma yara olmadı. zaten olması epilasyonu yapan kişinin bunu beceremediğinin, cildinizi yaktığının belirtisidir. annemde yüz bölgesine yaptırdı 4 seanta bitti. saati 50 TL idi şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. yeri tunalı'da isterseniz özelden iletişim bilgilerini atabilirim
- 24 Şubat 2010
- 201
- 105
- 103
arkadaşlar ben yaklaşık 1 sene önce kolaltı bölgesine yaptırdım şimdi çok rahatım tamamen bitti. ve kesinlikle kabuklanma yara olmadı. zaten olması epilasyonu yapan kişinin bunu beceremediğinin, cildinizi yaktığının belirtisidir. annemde yüz bölgesine yaptırdı 4 seanta bitti. saati 50 TL idi şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. yeri tunalı'da isterseniz özelden iletişim bilgilerini atabilirim
gülcisan peki annenin kıl tipi nasıldı 4 seansta bitti???benim gittiğim yer yarım saatten fazla çalışmıyor yüzüme ve kıllarım lazerden sonra sakal gibi olduğu için beni aşırı rahatsız ediyor annen gittiğinde bütün yüze aynı andamı çalışıyordu???
hani kabuklarının büyüklüğü ne kadar acaba onu merak ettim kujum kullanılan iğnenin ucu kadarmı yoksa daha mı büyük? Bi de hangi iğneyle çalıştılar yüzün için? Gümüş mü altınmı , ve kalınlığı ne kadar sınıflandırmaları oluyo ya k2 k3 k4 gibi? Benim de tüylerim yoğun ve özellikle ince ince olanlardan şikayetçiyim çünkü onlar çok sık oluyo, ince bi çalışma gerektiriyo.
- 26 Haziran 2009
- 1.932
- 107
- 363
benımkıde sık ince ince senınkı gibi işde kabuklar iğne ucundan hafif buyuk oldu. boynuma aysel hanımın kullandığı iğne k2 izoleli iğneydi ben o iğneyı daha once bana iğneli yapan bayandan almışdım yurtdışından getittirdiğini sölemişdi aysel hanımda teyıt etti doğru solemış yanı. yuzume kullanılan iğnede dandirik bi iğneydi
peki aysel hanım bişey danışmak istiyorum. bir iğnenin tüye kalın gelme durumu mümkünse ne olacak? velona gümüş kullanan uzmanlarla görüşüyorum bu aralar, ama piyasadaki en ince iğne bile kalın gelirse mesela bana, ve o yüzden iz kalıyorsa bende diyelim, böyle bi durum var mı?
bir de bi şey daha danışmak isterim, bir forumda bi bayan koluna yapılan uygulamanın fotoğrafını koymuşut, büyük kısmı büyük kabuklanmalardan ibaretti, yanında da 2 3 cm lik bir yer ufak kabuklanmalardan ibaretti. umarım hatırlamışsınızdır çünkü şimdi o resmin nerde olduğunu çıkaramadım. ben göbeğime yaptırdığımda o bayanın kolundaki gibi büyük kabuklanmalar oldu, izler de azala azala hala duruyor iğne ucu kadar ya da iğne ucundan biraz daha büyük kırmızı-kahve lekeler olsa da. yani sorum şu, doğru uygulamada çok kabuk olması gerçekten cilde göre mi değişir, uzman 10 parmak da kullansa, kanama olmasa da, yanlış yaptığı için mi çok kabuk olur?
bir de bi şey daha danışmak isterim, bir forumda bi bayan koluna yapılan uygulamanın fotoğrafını koymuşut, büyük kısmı büyük kabuklanmalardan ibaretti, yanında da 2 3 cm lik bir yer ufak kabuklanmalardan ibaretti. umarım hatırlamışsınızdır çünkü şimdi o resmin nerde olduğunu çıkaramadım. ben göbeğime yaptırdığımda o bayanın kolundaki gibi büyük kabuklanmalar oldu, izler de azala azala hala duruyor iğne ucu kadar ya da iğne ucundan biraz daha büyük kırmızı-kahve lekeler olsa da. yani sorum şu, doğru uygulamada çok kabuk olması gerçekten cilde göre mi değişir, uzman 10 parmak da kullansa, kanama olmasa da, yanlış yaptığı için mi çok kabuk olur?
Öncelikle iğnenin kalın gelmesi sözkonusu olamaz zira gerek iğnelerin çok ince imal edilmiş olmasından gerekse cild gerilip iğne köke uygulandığından iğnenin büyük gelip, giriş çıkış sürecinde tahriş etmesi mümkün gözükmüyor, tabii doğru bir uygulama için söylüyorum. Diğer sorunuza gelince evet bahsettiğiniz resmi hatırlıyorum hatta buna mukabil bende kendi siteme uygulama resimleri koyarak bakılmasını ve mukayese yapılmasını tavsiye etmiştim. O resimdeki uygulama sonuçları kesinlikle hatalı bir uygulama ile cildin yakılmış olmasının neticesinde oluşmuş.