İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana özel mesajla soru soranlar olmus ben cevp atamıyorm .. çok küçük yaralar oluoyr ama 3 4 güne gecıyor hemn ben gittgm yerdn cok memnunum tavsiye ederm daha önce de adres yazmıstm zatn ii günler

tekrr sorulan bı soru ıcın cevp yazıyorm 4-5 seans olmustur tam emn deılm cunku ben cok uzamasını beklemıyorm cıktıkca gıdıyorm normalde gerckten dusuneblecgnz en kalın ve sıyah bi kıl suanda cok dıkkatlı bakılmaynca gozukmeyen tüy halıne geldı ben kaslarm ortası ve dudak ustu ıcın gıdıyrm ılk yaptırdgmda o iğnenın gırıs yerlrnde kızarıklık ve cok kucuk kabuklanma oluo sankı ama terramycn veya bepanthen ve furacn kullanca 3 - 4 gunde onlarda kalmıyor ama tabı bu benm ıcın gecerlı yanı sızde nasl olur bılemem kı normalde ben cıldm cok alerjkdır kasıdgm yer kızarır .. umarm yardımcı olmusumdr

kızlar neredesınız ankaradakıler neler yapıyosunuz kurtulan yok heralde bu dertten yoksa varda buranın magdurıyetınımı unuttu :)

kujum ben yarın gamzenin söylediği yere gitmeyi düşünüyorum..
eğer gidersem bilgilendiririm sizi:)

herkes bence güvenle gidebilirsiniz çünkü tek olumsuz yönü acı duyman oda hepsınde oluyor ben fazlasıyla menunum sehsen kalın kalın olan kıllar şimdi tüy ve cok incelemedıgn sürece gözükmüyor yara felanda yok SÜPER :) gercktn kurtulmak isteyen versa baska yer denemesın derm

kujum sen yüzün için izmire müge epilasyona gitmiştin mart ayında. Artık kabukların dökülmüş olmalı. Su anda uygulama yapılan yerden uyuyan tüyler hariç işlem yapılanlar tekrar cıktımı?

kujum
devam ediyorum, sonuç olumlu, leke de kalmıyor, ama yavaş ilerliyor, bir de yaz gelince ara vericem doğal olarak güneş leke oluşma ihtimalini artırıyormuş.

kujum
devam ediyorum, sonuç olumlu, leke de kalmıyor, ama yavaş ilerliyor, bir de yaz gelince ara vericem doğal olarak güneş leke oluşma ihtimalini artırıyormuş........

kızlar bugün gamzenin bahsettiği yere gittin, ilk uygulama yapıldı..
şu an biraz kızarıklık var, 3gün krem kullanıcam sonrasında gelişmeleri yazarım size...
göbek bölegesi için gitmiştim, haftaya salı tekrar gidicem, devam edceğiz..

hayır epey azalma oldu ama ince tüyler değil önce kalın tüyleri alındı. favori kısımlarım şu an çıkmıyor. çene altım çıkmıyor. epilasyondan 2 ay sonra azalarak kısmen çıkıyor. 15 günde bi gittiğim için her seferinde değişik yerler alınıyor. yavaştan kastım tüm yüz aynı anda alınamadığı için. bölgesel olarak çalışıyorlar. kabuk ve kızarıklık ihtimalin karşı yüzümün çok görünen kısımları küçük küçük çalışılıyor yanak bölgesi örneğin. yanaklara seneye sonbaharda devam edeceğim herhalde. bu sene favoriler ve çene altı bitse benim için yeter.

yok canım gitmedim ben

kujum ben çok merak ettim.izmire gittğin yerlerden sonuç aldın m?sanki gene ankarada bir yerler arıyor gibisin de.merak ettim.memnun kalmadın mı?yoksa kaldın mı?izmir e mi devam yoksa ankara da mı bi yer arıyorsun

kujum ben çok merak ettim.izmire gittğin yerlerden sonuç aldın m?sanki gene ankarada bir yerler arıyor gibisin de.merak ettim.memnun kalmadın mı?yoksa kaldın mı?izmir e mi devam yoksa ankara da mı bi yer arıyorsun
ozzy benim iğneli epilasyon için 5 seanstır gittiğim bir uzmanım var İstanbul Anadolu yakasında. Bağdat caddesinde. Gül Abbasoğlu. Google da yazıp arattığında telefon numarası çıkar. Ya da gulguzellik diye msn e ekleyince ordan da iletişim kurulabilir. Eğer İstanbul' a gelme fırsatı bulabilirsen ilk fırsatta gel ve denemek için de olsa kısa da olsa bir uygulama yaptır benim uzmanıma. Hiç böyle orda burda arama :)) bunu neden söylüyorum, çünkü burda bir sürü yorum var bunların hepsini okuyunca insanın kafası allak bullak olur. Ve bu işi yapan-yaptıran kişilerin yorumlarına bakıyorum, hiç biri kabuksuz tertemiz rahat bir epilasyondan bahsetmemiş. Ama benim ne yüzümde ne kollarımda ne koltukaltımda ne de göbeğimde tek bir kabuk ve iz olmadı. Bir solüsyon veriyo uzmanım ve kızarıklığı geçiriyor sonrada beklazon sürüyorum mis gibi oluyor.Bu arada mesleğin benim hayallerimi süsleyen meslek. boshayallersmile

güzel meslek evet ama biraz azıcık yani yorucu bunaltıcı falan filan :uhm: bu arada önerin için çok teşekkür ederim ama ben bi uzman aradığımdan değil.sadece kujum teee buralardan kalkıp izmir e gitti son durumu merak ettim ama ilgin için teşekkürler...

arkadaşlar izmire gittiğimde müge hanımda bı azalma fark edemedim aysel hanımın yaptıgı yerlerdende çıkanlar oldu ama çok değil artık bu konu hakkında soru almak istemıyorum 20 gündür cevaplıyorum çünki bunu genele yazdım kı özelden bı kez bı kez daha sormayın lütfen sıkıldım. kusura bakmayın lütfen

demekki tek atış değilmiş çıkıyorlarmış

kujum lutfen moralını bozma daha bır kere gıttın bak herkes bır kac seans sonra etkısını goruyor yılma devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…