İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanımlar lütfen biraz daha sakin olur musunuz?
Eğer doğru olmayan bir şeyler yazıldığını düşünüyorsanız lütfen kötü içerikten bildirin, ikili tartışmalara girmeyin.

Merhaba,
Öncelikle şunu ifade edeyim ozzy_mim kullanıcısı hakkında 2. üyelik veya ilgili müessese ile ilişkisi bulunamamıştır. Kişinin özel mesajları, Ip adresleri incelenmiş ve sadece sorulanlara cevap verdiği görülmüştür.

Buna ek olarak X firma kazık Y firma dandik vb. terimler kullanamassınız. Kazık ise alternatfileri arayabilir, seçim hakkınızı değiştirebilirsiniz. Kazık ama kriter ne ? Hiç hijyen olmayan, merdiven altı bu işi yapan yerlere göre mi kazık ? Bir tıp merkezinde verilen hizmete göre mi ? Lütfen elma ile armutu karıştırmayın.

banda tel no gönderırmısın özelden yerı nerede acabaa

canım sen nereye gidiosun bana cevap yazarmsın?

Son düzenleme:

acem sen nerde yaptırdın bi de herkesin dediği gibi yara kabuk falan oldumu olduysa ne kadar zamanda geçti?

canım o yerin adresini bana özelden verirmisin inan ağlıorum artık 2 yılı aşkındır lazer yaptırıorum manyak gibi kaç gündür gelip gidip burayı okuorum bi umut bulurum belki die.adresi verirmisin mümkünse?

ben boyun ve yüz bölgem için 15 seans lazere gittim,tüyler inceldi ve kaldı sonrasında iğneli epilasyona basladım ankarada bahçelide bir yerde ve hep kabuk bağladı, daha sonra tunalıda mübeccel güzellik diye bir yer, bende web sitesini görmüştüm, oraya gittim ve 5 seansta tek kabuk olmadı, öyle memnunum ki paylaşmak istedim.tavsiye ediyorum gercekten.

peki senin şimdi kalanlarda bittimi iğnelide?bi de şunu sormak istiyorum yaptırınca kıllar çıkınca kısaltma falan yapılabiliomu yoksa öölemi gezilio ortada :) bi de fiyat nasıl canım ????bahsettin yerden lazerdende memnun kalanlar var ama ben artık güvenmiorum lazere bırak incelmeyi bende olmayan yerlerde sert kıllar çıktı ince kıllarım döküldü :) ne kadar ters bi durum diilmi???

ankaralı arkadaşlarım,
benim ankarayla hiç alakam yok görmedim bile malesef ama sizle paylaşmak istedim..ank.da arkadaşımın yengesi iğneli epilasyon yaptırmış bacaklarına ve ilk seansta çok iyi başarı elde etmiş çok memnunmuş..tekrar sorucam yinede emin olmak için yerin adını ama yanlış hatırlamıyorsam yenimahallede gizemce diye biryermiş..sizde bi araştırın isterseniz ben en kısa zamanda kesin bilgi alıcam yine sizin için,uzman gerçekten çok önemli bende aysel hanımla (aysel epilasyon) yakaladım bu başarıyı..darısı başınıza inş..

saol canım ben yenimahalledeyim :)

kızlar neden kimse cevap yazmıor gamze_18 sana sesleniorum duy beni:) yerini tarif et numarayı silmişlerde yer tarifi baya bi var burda ismini de söölesen olur buluruz bi şekilde:)

cannım orası satı 90 mılyon gamzenın dediği yer kızılayda bı yerde adresı vardıda nereye yazdığımı bulamadım.
bende izmirde müge epilasyon dıye bı yerle görüşdüm 1 seansta ayva tuyleri 3 seansda kılları 5 seansta en kalınlarını bitirdiklerini söylüyolar garantı verırırz dedi bende oraya gitmeyı düşünuyorum bıkdım artık 3 senedir uğraşıyorum 1 seansta göreceksın azalmayı ve incelmeyı dedi atlayıp gidecem uçakla

yahu kujum leke bırakmadıklarının garantisini de veriolarmı? ben de sordum bunu epilasyoncuma hiç oynanmamış ne sir ne lazer ne cımbız gibi hiçbi işlemi görmemiş tüylerde bu gerçekleşebilir ancak dedi bana.

işte hiç işlem görmemiş kıl 1 seferde gidiyormuş işlem görmüşler3 en fazla 5 dedi. eger kılın sagına soluna değilde tam köküne girilirse biter diyo bunuda ehil kişiler bılır dıyo oraya giden 5 kişin tel numarasını verdilier hepsıyle görüşdüm çok memmunlar dahada istersenız numara verebılırım dediler. zaten ilk seansta görecekmişim azalma ve incelmeyı böyle bı etkı alamazsam bı dahada gitmem onlar bana benım gittiğim epilasyoncu gibi 4 seanstan sonra görürsün demıyorkı ilk seanstan sonra dıyo

yüz bölgesi için çok yoruldum bıtmesinı ıstıyorum artık

tahmin etmiştim yüz bölgesindeki tüy sorunu beni de deli edio bende atlar giderdim memnun olacağıma inandığım biyer çıksaydı :) ama canım çok dikkat et ben de istanbulda ilk olarak sözüm ona çok meşhur bi merkeze gittim ama yüzümü yaktı kadın resmen! şimdi deiştirdim uzmanımı ve gayet memnunum..çok dikkatli ol nasılsa uzaktan geldi diip verebilirler çok ağır akımı gerçi ben de bakmıştım sitelerine güvenilir görünüodu cidden. bi de canım hangi makineyi ve iğneyi kullandıklarına dair bi bilgi verdilermi?

tahmin etmiştim yüz bölgesindeki tüy sorunu beni de deli edio bende atlar giderdim memnun olacağıma inandığım biyer çıksaydı :) ama canım çok dikkat et ben de istanbulda ilk olarak sözüm ona çok meşhur bi merkeze gittim ama yüzümü yaktı kadın resmen! şimdi deiştirdim uzmanımı ve gayet memnunum..çok dikkatli ol nasılsa uzaktan geldi diip verebilirler çok ağır akımı gerçi ben de bakmıştım sitelerine güvenilir görünüodu cidden. bi de canım hangi makineyi ve iğneyi kullandıklarına dair bi bilgi verdilermi?

bayan dediki makınanın elektirik vermesı onemlı bayanında usta olması dedi makına markası önemlı değil dedi iğne olarakda gümüş iğne kullanıyolar bana 1 ay sonra sor ne oldu dıye ben bilgilendiririm senı burada 1 sene gitmektense oraya 5 kez giderim ama bana çok pahalıya patlayacak
uçak biletleri 190tl aldım orada gezmesi buradan hava limanına gitmesi 300bulacak orada bide iğneli ödeyeceğim 500 tutar heralde.düğünden sonra bilezikleri bozdurdum tek geçsin bütün paramı veririm benı çok bunalttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…