slm kızlar, ben nihayet dudak üstünü yaptırdım. ama emla sürmeme rağmen gözlerimden yaş geldi. çok acıdı. sonrasında iyileşmesi 10 gün sürdü. ilk iki gün fena halde kabardı, şişti, sivilce çıktı. hala birazcık renk farkı var gibi. çalışanlar bunu dikkate alarak seans günlerini belirlesinler.
sizin bilginiz üzerine şimdi aradım orayı evet iğneli yapıyoruz ama doktor gerek görürse dedi buranın hastasımısınız dedi hayı dedim ama pco sahtasıyım 79 seans iğneli epilasyon yaptırdım bi türlü geçmedi dedim pazartesi tekrar arayın arkadaşlar bilgilendirsin dedi. yanı oraya muayne olacagım hormonal bişeyden olduğu kanıtlanırsa ssk karşılayacak anladığım kadarıyla
ben 4 yıl oldu iğneli yaptıralı. 1 yıl sürdü bitmesi. belden aşağısını yaptırdım. üstüne 2 seansta lazere gittim. şu anda tek tük tüy var ama ben dokunmuyorum çoğalmasın diye. kol altımıda yaptırdım hiç kalmadı. yaptırmayı düşünen varsa iğneliyi tavsiye ederim. kesin ve kalıcı çözüm.Ankara'da iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalan , hem de bu forumu okuyan kimse yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?