• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:((( off napacaksam ya bu kıllarla ömür boyunca ugraşmak istemıyorum kaş olsa alırım bıyık olsa alırım ama yüz çok kötü pisikolojımı etkılıyo kendimi kötü hissediyorum agdayada alerjım var

tam 22 gün oldu göbeğime yaptıralı,hala daha izler gitmedi
dokunduğumda oralar top top elime gliyo çok sinirim bozuldu ya..
beyaz beyaz izleri de kaldı,napıcam bilmiyourm...bu zileri geçirmek için bi özüm yok mu yamafoldumben

ben çok memnunum
geçen sene 4 yada 5 seans koltuk altıma
3 seansta bikinim bölgeme gittim
eşimden çok tüylerimin olmasına rağmen
şimditek tük kaldı yani sayılabilecek kadar az, 25-30 kıl kökü diyeyim
ve alırkende hiç acı vermiyor.
yalnız birşey varki; genital bölgede alt tarafa dokunmadılar bende
bazıları orayıda hallediyormuş
bende size onu sorayım
genital bölgede alt kısmıda yapan bir epilasyoncu varsa bildiğiniz, ulaşırsanız bana
çok sevinirm.
Herkese tavsiye ed,yorum
o iz kısımlarına gelince, epilasyon tamamen bittiğinde geçiyor.korkmayın.

canım bu yerin adını ve adresini verir misin.bi araştıralım
belki biz de gider biz de faydalanırızbayanssulusmile

canım kızılayda çok kolay biryerde
adını yazarımda isism vermek yasak sanırım
isteyene özelden mesaj atarım

tam 22 gün oldu göbeğime yaptıralı,hala daha izler gitmedi
dokunduğumda oralar top top elime gliyo çok sinirim bozuldu ya..
beyaz beyaz izleri de kaldı,napıcam bilmiyourm...bu zileri geçirmek için bi özüm yok mu yamafoldumben

var
hiç ağlama boşa canım
dermaroller al kendine biz yüzümüze yaptık karın o kadar acımıyor dazemuszemus
1 senas da kollarıma, karnıma gögüs kısmıma yaptım
internetten bir arastır 15-20 dolara alırsın

arkadaşlar ben de eryamanda bir güzellik salonunda yaptırıyorum göbeğime 3 seansta epeyce azaldı tüylerim hatta çok azaldı tek tük var şu an ben çok memnunum gittiğim yerden tavsiye ederim herkese

derya kabuk falan olmuyomu şişlik falan dk ücreti ne kadar ecaba bu arada özel msj kutun kapalı

arkadaşlar ben burayı pek takip edemiyorum.
Farkedersem isteyen arkadaşlara mesaj atıyorum
Bana mesajla ulaşırsanız yardımcı olurum mutlaka.

Bende size sorayım epilasyon iğnelerini nereden ve kaça alıyorsunuz ?

kujum mesela bir adres istesem, nerede satılır kuaför malzemeleri onuda bilmiyorum.
Bana 15 TL ye satıyodu
son seansa daha gitmek istiyorumda
epilasyon daha ucuza gelecek iğneden :)
özelden yazbilirmisin ?

derya kabuk falan olmuyomu şişlik falan dk ücreti ne kadar ecaba bu arada özel msj kutun kapalı

şişlik olmuyor yapılan ilk gün sanki bir yerini tırnaklarsında derin kızarır ya öyle oluyor ve bayağı acıyor o gün ama sonraki günlerde acı olmuyor yalnız minik kabuklar bağlıyor deri oraya sürekli bepanten sürüyosun 5-6 günde iyileşiyor iz falan kalmıyor
yalnız bıyıkta ve yüzde kabuk bağlama olayı daha az oluyor galiba çünkü ben bıyığıma yaptırmayı (lazeri aklımdan bile geçirmiyorum kansere bile bile lades demem) düşünüyorum orada bıyığına ve yüzüne yaptıran müşterilere sordum çok memnunlar ve onlar da yalnızca kızardığını kabuk bağlamadığını söylediler hatta biri bembeyaz tenliydi sordum yok dedi hiçbir sıkıntı olmuyor dedi o yüzden rahatlıkla önerenilirim sana burayı
ücreti saati 50 tl

şişlik olmuyor yapılan ilk gün sanki bir yerini tırnaklarsında derin kızarır ya öyle oluyor ve bayağı acıyor o gün ama sonraki günlerde acı olmuyor yalnız minik kabuklar bağlıyor deri oraya sürekli bepanten sürüyosun 5-6 günde iyileşiyor iz falan kalmıyor
yalnız bıyıkta ve yüzde kabuk bağlama olayı daha az oluyor galiba çünkü ben bıyığıma yaptırmayı (lazeri aklımdan bile geçirmiyorum kansere bile bile lades demem) düşünüyorum orada bıyığına ve yüzüne yaptıran müşterilere sordum çok memnunlar ve onlar da yalnızca kızardığını kabuk bağlamadığını söylediler hatta biri bembeyaz tenliydi sordum yok dedi hiçbir sıkıntı olmuyor dedi o yüzden rahatlıkla önerenilirim sana burayı
ücreti saati 50 tl

derya bu gittiğin yerin adını ve adresini verebilir misin acaba?
ya da varsa telefon numarası:kedi:

ben bugün 2. kez göbeğime aynı yere gittim..kadın garanti veremem iz kalabilir dedi..
benim iyice moralim bozuldu tabi...gittiğim yeri değiştirmem lazım kesin:gitme:

arkadaşlar söyleyin aşırı akım vermesinler
koluna bacagına igneli yaptırıp iz kalan cok tanıdıgım var akım coksa eriyormus doku

var
hiç ağlama boşa canım
dermaroller al kendine biz yüzümüze yaptık karın o kadar acımıyor dazemuszemus
1 senas da kollarıma, karnıma gögüs kısmıma yaptım
internetten bir arastır 15-20 dolara alırsın

canım şu dermaroller denen şeye baktım da biraz tam olarak anlayamadım..
bu evde yapılan iğneli epilasyon gbi bi şey mi?
kendi kendine nasıl uygulayabiliyorsun bunu

arkadaşlar isim vermenin bir sakıncası var mı bilmiyorum ama sorulduğunu için yazıyorum
ben eryamanda gül güzellik salonu diye bir yere gidiyorum harika çok memnunum 3.- 4. etap göbeğinin biraz yukarısında çalıştıran bayanın adı da gül çok düzgün bir bayan

Back