İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevda hanım ve güngör hanıma giden arkadaşlar kullandıkları iğne nemectron izole çelik iğnemi izole gümüş iğne mi

Sinirboyu bahsettiğin kişi benim sanırım :) senden sonra 2 kez daha gıttım , ikisinde de anestezi yaptırmadım :) yüzümdeki gelişim süper bu yüzden bende yazmaya karar verdim.

benim hikayem şöyle; bir kaç yıl önce yakın arkadasım iğneli epilasyon yaptırdı ve yüzünde iz kaldığı için korkup iğneli epilasyon yaptırmadım , başka bir arkadasımın tavsiyesiyle lazer epilasyona başladım. ilk zamanlar azalttı üzerinden zaman geçtikten sonra yüzümdeki tüyler kıla dönüştü ve çenem, boynum hatta yanaklarımın alt kısmı tamamen kıl oldu. bir süre iple aldırdım baktım olacak gibi değil , epilasyon için nereye gidilir araştırmaya başladım. Bu sitede yazan arkadaşların tavsiyesiyle Sevda hanıma ulaştım. Görüşme için gittiğimde ben söylemeden lazer yaptırdığımı anladı , senin gibi çok kişi geldi hepsi kurtuldu seni de kurtarıcam merak etme dedi :) yaklasık 2 aydır gıdıyorum ve yuzumdeki kıllar baya seyrekleşti , kaşlarımı bıle aldırıyorum :) zamanımı cımbızla harcamamak süper bi duygu . burdaki arkadaslara tesekkur edıyorum onlar deneyımlerını paylasmasaydı sevda hanıma belki de ulaşamayacaktım. benım tavsiyem kesınlıkle lazere bulasmayın arkadaslar . Ben o hataya dustum yuzumu mahvettım .

k bakmayın iğneli yaptıracak biri olarak şunu merak ediyorum ki.. bana yüzüm için emin konuşan yani 6-8 senasta çok azalacak diyen ,,gelin görünki azalmayı bırakın eski görüntümü aradığım ben.. ayrıca yüzümde son lazerde leke oluşturan 6 ay önce bi leke daha yapıldı ayrıca.. ..ben bu insanları tüketici hakları kaymakamlığa şikayet etme gibi bi hakkım bulunmuyormu acaba...
yani bunlar yaptıklarıyla yanına kalsın istemiyorum..ne gibi bi sonuç alabilirim acaba ? bilgisi olan yada başına gelen varsa paylaşsın lütfen ben yarın bu konu hakkında üzerine gidebileceğim kadar gitmeyi düşünüyorum.buraya yazmamın nedeni daha çok takip edilen bi sayfa ve lazer mağdurları oldukça fazla.

tabiki şikayet edebilirsin fakat bir sonuç alnabilir mi bilmiyorum bana bir sözleşme gibi bişiy imzalatmışlardı. Herşeyi kabul ediyorum tarzında mutlaka kullancaklardır bunu, size herhangi birşey imzalattılar mı ?

hiçhatırlamıyorum ki sadece yanına çek işareti koyduğumuz bi kağıdı hatırlıyorum=(

Bayanlar Merhaba,

Foruma yeni üye oldum, daha önceden bu platformda iğneli epilasyonun tartışıldığını biliyordum fakat kendim yorum yazmamıştım. Artık yazmanın vakti geldi :)
Ben uzun zamandır tanışıyorum Sevda Meşeci ile. Beni kendisiyle tanıştıran arkadaşıma dua ediyorum. Neden mi? Yaşadığım süre boyunca beni epilasyon düşüncesinden kurtardığı için.
Neredeyse tüm vücudum epilasyondan geçti, ve bitti, ve şu anda çantamda cımbız taşımayacak kadar, ani bir iş çıktığında bir yere gidecekken ağda vs. düşünmeyecek kadar rahatım.
Yalnız bu güzel ve de insanı mutlu eden sonuca erişmek her güzel şeyde olduğu gibi fedakarlıklar istiyor. Sizlere konuyla ilgili kendimin de tecrübe ederek söylemek istediğim birkaç şey var:

1. İğneli epilasyona karar verdiğiniz anda bu tedavi yönteminin sonuç alıncaya kadar süreklilik ve sıkı takip istediğini aklınızdan çıkarmayın.
2. Vücuda tümden başlamak yerine bölge bölge başlayıp bitirmeniz daha akıllıca olur, (iğneye veya uzun sürelere dayanabilenler dışında), çünkü tüm vücutta seanslardan birini kaçırmanız ya da o an için canınızın istememesi durumunda Sevda Hanım' ın da sizin de verdiğiniz emek kısmen de olsa zayi olabiliyor. Tüylerin de -Sevda Hanım' a gidenler bilir- evreleri var ve alınması gerektiği evreyi kaçırırsanız tüy yeniden güçleniyor.
3. Tüylerin sık olması sonucu epilasyon sonrası oluşan küçük yaraları çok kafaya takmayın, zaman geçip tüyler yok oldukça onların arasındaki mesafe de açıldığından çok fazla yara durumları olmuyor.
4. Epilasyon sonrası iz de kalmıyor, içiniz rahat olsun, yüzüm de dahil vücudumun hiçbir yerinde epilasyondan kalan olumsuz belirti yok.
5. Masraf açısından biraz külfetli olabilir, kabul ediyorum, ancak bu da bir tedavi yöntemiyse ve eğer gerek fiziksel gerekse psikolojik anlamda kendinizi rahatlatmaya ihtiyacınız varsa, imkanlarınız da el veriyorsa hiç düşünmeyin derim. Benim kardeşim epilasyondan önce benim evde şortla dolaşmamı bile istemezdi. Şu anda gayet rahat ve mutluyum.
6. Sevda Hanım' ın eli hem hızlıdır, hem de hafiftir, öyle olmasa dayanamazdım o kadar geniş alanlara. Kendisine yakın takibi ve ilgisinden ötürü ayrıca teşekkür ederim.
7. Ailemden sadece ben değil, diğer yakınlarım da Sevda Hanım' a epilasyon yaptırdılar, herkes son derece memnun.

arkadaşım tüylerin evreleri demişsin bunu neye göre belirliyorsunuz yani mesela genelde epilasyona ayda bir gidiliyo regl dönemiyle çakışmayacak şekilde

Ne kadar guzel vucudunu temizletecek sabira sahip olman. Darisi basims
Ben de ba ak arasi bikini bikini ustu ve gobege gidiyorum. Soniclar harika. Koltuk altina baslicammm. Sevda hanimin ellerinden ucan ve kacan killar bile kurtulamaz.... diger yerlere de bakcsz.aQUOTE=tchav;22900179]Bayanlar Merhaba,

Foruma yeni üye oldum, daha önceden bu platformda iğneli epilasyonun tartışıldığını biliyordum fakat kendim yorum yazmamıştım. Artık yazmanın vakti geldi :)
Ben uzun zamandır tanışıyorum Sevda Meşeci ile. Beni kdisiyle tanıştıran arkadaşıma dua ediyorum. Neden mi? Yaşadığım süre boyunca beni epilasyon düşüncesinden kurtardığı için.
Neredeyse tüm vücudum epilasyondan geçti, ve bitti, ve şu anda çantamda cımbız taşımayacak kadar, ani bir iş çıktığında bir yere gidecekken ağda vs. düşünmeyecek kadar rahatım.
Yalnız bu güzel ve de insanı mutlu eden sonuca erişmek her güzel şeyde olduğu gibi fedakarlıklar istiyor. Sizlere konuyla ilgili kendimin de tecrübe ederek söylemek istediğim birkaç şey var:

1. İğneli epilasyona karar verdiğiniz anda bu tedavi yönteminin sonuç alıncaya kadar süreklilik ve sıkı takip istediğini aklınızdan çıkarmayın.
2. Vücuda tümden başlamak yerine bölge bölge başlayıp bitirmeniz daha akıllıca olur, (iğneye veya uzun sürelere dayanabilenler dışında), çünkü tüm vücutta seanslardan birini kaçırmanız ya da o an için canınızın istememesi durumunda Sevda Hanım' ın da sizin de verdiğiniz emek kısmen de olsa zayi olabiliyor. Tüylerin de -Sevda Hanım' a gidenler bilir- evreleri var ve alınması gerektiği evreyi kaçırırsanız tüy yeniden güçleniyor.
3. Tüylerin sık olması sonucu epilasyon sonrası oluşan küçük yaraları çok kafaya takmayın, zaman geçip tüyler yok oldukça onların arasındaki mesafe de açıldığından çok fazla yara durumları olmuyor.
4. Epilasyon sonrası iz de kalmıyor, içiniz rahat olsun, yüzüm de dahil vücudumun hiçbir yerinde epilasyondan kalan olumsuz belirti yok.
5. Masraf açısından biraz külfetli olabilir, kabul ediyorum, ancak bu da bir tedavi yöntemiyse ve eğer gerek fiziksel gerekse psikolojik anlamda kendinizi rahatlatmaya ihtiyacınız varsa, imkanlarınız da el veriyorsa hiç düşünmeyin derim. Benim kardeşim epilasyondan önce benim evde şortla dolaşmamı bile istemezdi. Şu anda gayet rahat ve mutluyum.
6. Sevda Hanım' ın eli hem hızlıdır, hem de hafiftir, öyle olmasa dayanamazdım o kadar geniş alanlara. Kendisine yakın takibi ve ilgisinden ötürü ayrıca teşekkür ederim.
7. Ailemden sadece ben değil, diğer yakınlarım da Sevda Hanım' a epilasyon yaptırdılar, herkes son derece memnun.[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar. ne zamandır giremiyordum kadınlar kulubüne. iş yerimde sınırlandırma var. evde de fırsat bulmak gerek.
ben sevda hanıma 2 hafta önce 8. seansıma gittim. bilmeyenler için tekrar yazıyorum. bikini, bacak arası, bikini üstü ve göbeğe gidiyorum.
sonuç hala kıl felan görünmüyor. çıkanlar oluyor. ama artık onların adına kıl değil tüy demek daha doğru olur. bikini ve bacak aramda inanılmaz renk açılması oldu. iğrenç batıklarım yok olmaya yüz tuttu. önceleri 2 haftada kıllar çıkıp sert sert kendisini hissettirirken şimdi bööle çıkanlar ince ve her seferinde boşalan yerler artıyor. 5 haftada aldıracak gibi oluyor. yani en son gittiğimde ööle olmuştu. ama tabi sevda hanım 1 de 2 de çıksa gelin diyor. çünkü kıl insan vücudunda canlı olduğu için ne kadar durursa o kadar besleniyormuş. kılın beslenmesine fırsat vermeyin diyor. o sebeple şimdi hasyayım hastalığım bitsin randevu alcam.

kısmetse kolaltına başlicam...

kılsız günler kızlar... mutlu olun.

tavsiyelerin için teşekkür ederim :) sanırım az yoğun çalıştırmalıyım ben, çünkü hemen sonrasında okula gitmem gerekebilir. kızarıklık açısından nasıl olur hemen o gün gidebilir miyim? bir de boyun bölgesi ortalama fiyatı nasıl olur? teşekkürler smdiden :)

arkadaşım tüylerin evreleri demişsin bunu neye göre belirliyorsunuz yani mesela genelde epilasyona ayda bir gidiliyo regl dönemiyle çakışmayacak şekilde

Tüylerin evreleri var, aktif evre uzamaya devam ettikleri dönem oluyor, ondan sonra bir de uzamanın durduğu bir yer var ki, o aşamaya getirmeden çıktıkça gidip alınması gerekiyor tüylerin. Bilmiyorum herkeste aynı mıdır bu süreç fakat benim ortalama 17-18 günde bir gitmem ideal oluyordu, yüzünüzdeki tüyleri düşünün, boyları ne kadar olduğunda alınabiliyorlar, ona göre vucudunuzun diğer kısımlarındakilerinin uzamasını beklemenize ya da hepsi çıksın öyle giderim demenize gerek yok. En seyrek 3 haftada bir gitmek ideal, ayda bir geç oluyor.

Sevda hanım dakikada 40-60 tüy alabildiğini söylemişti. bende kendimde uygulanırken içimden saymıştım ,gerçekten hiç şaşmıyor :):::)))

sende tüylerini tabiki sayabilirsen hesaplayabilirsin. dakikası 1.75 .söylediğin bölge benim fikrimce az sürer.ayrıca çene bölgesi ne kadar tutarsa tutsun görünen bölge olduğu için seni rahatlatır.insanlar maşallah tüm vücut çalıştırmışlar.memnunlarmış.DARISI BİZE :)
kızarıklık konusuda, benim hassas olmasına rağmen fazla sıkıntı yaşamadım.deneme yapıyor ayrıca.daha uygun olduğunda gidip deneme seansı isteyebilirsin. umarım hersey istediğin gibi olur.

o zaman bi hayli uygun olucak :) eğer kızarıklık açısından sorun olmazsa yüze bile başlatabilirim. gerçi ben güngör hanıma gitmeyi planlıyorum. sanırım yavaş olsun daha rahat olsun fikrindeyim :) vallahi darısı bize ya :)

ayrıca arkadaşlar işlemden sonra beklemeden hemen insan içine çıkmak gerektiğinde, yani kızarıklık olmuşsa sürmek için bişeyler tavsiye etmişti. ucuz, ilaç gibi bir şey yani.ismini hatırlayamadım!

bende ilk güngör hanımla başlamıştım. sonra sevda hanım'ı denedim.3 defa sevda hanım'a gittikten sonra tekrar güngör hanım'a gittim.
ve bundan sonra sevda hanım'a gitmeye karar verdim. 1.sebep güngör hanımda fazla kabuklanma kızarıklı olmuyodu fakat en son gittigim de bende hafifte olsa kabuklanma olduğu için 2.sebepte sevda hanım daha hızlı olduğundan hızlı olanı tecih ettiğim sonuçta ikisinde de biraz kızarıklı ve kabuklanma oluyo.1 seferde daha fazla kıldan kurtulmak daha iyi geldi benim için.
sevda hanım yoğun kıl bölgesinde çalışmazsa pek sorun olmuyo. kılların yoğun değilse deneyebilirsin.

bence ikisinide dene öyle karar ver. tercih senin aklına cildine hangisi uyuyorsa rahat rahat seçbilirsin....

kararsız kaldım şimdi de :/ çok yoğun degil benim ama ayva tüylerim çok, belli belirsiz. onlar da alınacak mı? bi de biraz sivilceli bi cildim var tretin kullanıyorum hatta. bu olumsuz olarak etkiler mi?

kararsız kaldım şimdi de :/ çok yoğun degil benim ama ayva tüylerim çok, belli belirsiz. onlar da alınacak mı? bi de biraz sivilceli bi cildim var tretin kullanıyorum hatta. bu olumsuz olarak etkiler mi?

olumsuz etkiler mi bilmiyorum ama çok ince tüyleri sevda hanım fikrini söylüyor alınmasını istemiyorsan ellemiyor. çok göze batanları alıyor.
sevda hanım merkezde zaten bi uğrayıp konuşabilirsin böylece karar vermen kolay olur. bide güngör hanım'a uğra onunlada konuş hatta 10-15dk lık deneme seansıda yaptırabilirsin. denemiş görmüş olursun ve kafandaki sorulara da cevap bulursun canım...

cildin siviceli ise sivilce kurutucu kullanıyorsundur. doktorunla ve uzmanlarla bence görüşmelisin.DOKTORUN tamam derse başlarsın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…