• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olumsuz etkiler mi bilmiyorum ama çok ince tüyleri sevda hanım fikrini söylüyor alınmasını istemiyorsan ellemiyor. çok göze batanları alıyor.
sevda hanım merkezde zaten bi uğrayıp konuşabilirsin böylece karar vermen kolay olur. bide güngör hanım'a uğra onunlada konuş hatta 10-15dk lık deneme seansıda yaptırabilirsin. denemiş görmüş olursun ve kafandaki sorulara da cevap bulursun canım...

cildin siviceli ise sivilce kurutucu kullanıyorsundur. doktorunla ve uzmanlarla bence görüşmelisin.DOKTORUN tamam derse başlarsın!

evet bi gidip konuşmak lazım hem doktorumla hem gitmeyi düşündüğüm yerlerle, çok basit bi işlem değil ne de olsa:/ hepinize çok teşekkür ederim :)

arkadaşlar ben bu sevda hanımın yerine internetten adresse bakmıştım bugun gittim o tarafa ama açıkçası ne bi doğru düzgün tabela ne bişey vardı gözüm korktu çıkamadım çok tenha bir yer gibi geldi:S güngör hanıma da gitmedim ama hangi kuaförde yaptığını anladım orası daha lüx güven veren bir yere benziyor bence

Hoşgeldin Duruuuuuu :)
seni aramızda görmek gerçekten çok güzel :)
evet arkadaşlar ben şahidim Teknolog'un ve Duruuuuuu'un tüyleri bitmiş nerdeyse 5- 6 tane tüy vardı okadar yani. İkisinide cildi çok güzel maşallah:nazar:
böyle sonuç almış kişilerin tecrübelerini bizimle paylaşması çok güzel :9:

hoşbuldum :)
kusura bakmayın biraz geç oldu ama
şuan belkide tüylerden kurtulmak imkansız gibi geliyor olabilir , gercekten sabır ve zaman istiyor. sabır da sadece sonucunu düşünülerek bence sağlanabiliyor, çünkü ben öyle gerçekleştirdim yoksa 5 yıl lazerden sonra nasıl dayanabilirdim bu sürece .
yalnız söylemeden gecemeyecegim yazışmalarda güngör hanımla sevda hanıma birlikte gidildiği söyleniyor ama her ikiside aynı bölgeye çalışrken kimin işleminden sonra tüyler gec cıkıyor kim den daha iyi sonuc alındığı nasıl anlasılıyor ? sonucta farklı bölge diil aynı bölgeye calıştıkları için kıl kökünede işaret koyamayacaklarına göre :) nasıl desem yani memnuniyetinizi neye göre değerlendirmek lazım ben anlayamadım da :/
akımlarla ilgili pek çok şey yazılmış ama ben bu akım işini bugüne kadar hiç sormadım desem , belki şaırabilirsiniz ama ben sevda ablaya gözüm kapalı yüzümü teslim ettim o da şöyle oldu:
yaz tatili dönüşüydü tüyler rahatsız edici boyutta olduğ için lazer merkezinden randevu aldım ve gittim. gittiğimdeyse güneş yanığının üzerine lazer yaparlarsa leke olacagını söylediler ve yapmadılar. ben tam ordan ayrılacakkken çalışanlardan bir tanesi daha önceden de söyleyip numarasını vermişti bana bu lazer merkezine boşuna geliyorsun işini tama anlmıyla yapan kesin sonc veren bir iğneli epilasyon yapan bir yer var demişti ve aynısı o gün söyledi sevda ablanın numarasını verdi (bunu söyleyen kişi kendisi tüm vücut ve yüz bölgesini sevda ablada iğneli epilasyonda bitirmiş aynı zamanda )daha önceleri sizler gibi bende cesaret etdemeyecegimi düşünüyordum ya sonuc alamazsam ya leke kalırsa sonucta tanımadığınız bilmediğiniz bir yer ayrıca tabelasıda var randevuda alabiliyorz ;) ve ben hiç beklemeden aradım ve giitm cünkü o tüylerle dolasamazdım cünkü lazer tüy değil sanki sakal yapmıstı . gittiğimde sevda abla bana tüylerin bitme süresinin kıl köküne bağlı olduğunu ve işlem sırasını anlattı ve başladık
şunu söylemeden gecemiyecegim sevda ablaya bu işleme başlarken hiç tereddüt bile etmedim şimdi düşünüyormda gercekten büyük cesaret ve iyikide böyle bişey yaşadım yoksa ben belkide hala lazere devam ediyor olacaktım.

arkadaşlar ben bu sevda hanımın yerine internetten adresse bakmıştım bugun gittim o tarafa ama açıkçası ne bi doğru düzgün tabela ne bişey vardı gözüm korktu çıkamadım çok tenha bir yer gibi geldi:S güngör hanıma da gitmedim ama hangi kuaförde yaptığını anladım orası daha lüx güven veren bir yere benziyor bence

tenhamı:))) nereye göre tenha canımm kızılayın göbeği......tebalaa olup olmadığına bile bakmamıştım ben 4 . kat...kendi tabelası var girişindee......neden korktunki.....??

güngör hanımın yeri tunalı caddesindeee mark spencerin önüne geç tam karşıya ikinci kata bak görürsün tabelasını.....Houston kuaför.......

ama sevda hanımınn yeri temiz ve nezih emin olabilirsin..
kızılayda yeni bina arayışındaysan zorr..ben oturdum .....kızılayda çalıtımda oturdumda yeni binaa imkansızz.....hepsi 70 lerden önce yapılmışş.....

sen tenha derken ne bakımdan söledin anlamadım açıkcası...

Son düzenleme:
sanırım Tunalı'nın adından kaynaklı Houston kuaför sonuçta daha lüx bir yer doğru bence de
tabela olmamasına ben takılmazdım takılmadım da
ama benim açımdan kuaförde olması Güngör hanımın dezavantaj çünkü ben Sevda hanımda işlemden sonra buzumu elime alıp uygulama yapılan yere koyarak 1 saat oturuyorum belki :33:
açıkçası kuaförde fön çeken kalfa çocukların gözü önünde 1 saat oturamam/oturamadım da işlem bitince hemen çıkyordum kırmızı suratımla :17:
Sevda hanımın yerinde işleme gelip beklerken namazını kılan insanlar oluyor ben orada yemeğimi yediğimi biliyorum daha ev gibi bir ortam lüx değil evet-ama temizlik filan o konularda bi sıkıntı yok-

tenhamı:))) nereye göre tenha canımm kızılayın göbeği......tebalaa olup olmadığına bile bakmamıştım ben 4 . kat...kendi tabelası var girişindee......neden korktunki.....??

güngör hanımın yeri tunalı caddesindeee mark spencerin önüne geç tam karşıya ikinci kata bak görürsün tabelasını.....Houston kuaför.......

ama sevda hanımınn yeri temiz ve nezih emin olabilirsin..
kızılayda yeni bina arayışındaysan zorr..ben oturdum .....kızılayda çalıtımda oturdumda yeni binaa imkansızz.....hepsi 70 lerden önce yapılmışş.....

sen tenha derken ne bakımdan söledin anlamadım açıkcası...

merhaba teknolog hanım.sevda hanımla ilgili bir kaç soru sormak istiyorum bende.güngör hanımla karşılaştırırsak hızını mesela güngör hanımın 1 saatte yaptığı bir alanı sevda hanım yarım saatte mi yapıyor?ve kabuklanma olması ve sonra bunların dökülmesi mi 1 hafta da oldu yoksa 3 günde kabuklanma tamamlanıp,1 hafta da mı yok oldular.ve gerçekten hiç iz kamıyor mu?inanın kabuklanma konusunda bşr gün bile önemli benim için bu yüzden bu kadar ayrıntılı soruyorum.cevaplarsanız çok sevinirim.iyi geceler..

hoşbuldum :)
kusura bakmayın biraz geç oldu ama
şuan belkide tüylerden kurtulmak imkansız gibi geliyor olabilir , gercekten sabır ve zaman istiyor. sabır da sadece sonucunu düşünülerek bence sağlanabiliyor, çünkü ben öyle gerçekleştirdim yoksa 5 yıl lazerden sonra nasıl dayanabilirdim bu sürece .
yalnız söylemeden gecemeyecegim yazışmalarda güngör hanımla sevda hanıma birlikte gidildiği söyleniyor ama her ikiside aynı bölgeye çalışrken kimin işleminden sonra tüyler gec cıkıyor kim den daha iyi sonuc alındığı nasıl anlasılıyor ? sonucta farklı bölge diil aynı bölgeye calıştıkları için kıl kökünede işaret koyamayacaklarına göre :) nasıl desem yani memnuniyetinizi neye göre değerlendirmek lazım ben anlayamadım da :/
akımlarla ilgili pek çok şey yazılmış ama ben bu akım işini bugüne kadar hiç sormadım desem , belki şaırabilirsiniz ama ben sevda ablaya gözüm kapalı yüzümü teslim ettim o da şöyle oldu:
yaz tatili dönüşüydü tüyler rahatsız edici boyutta olduğ için lazer merkezinden randevu aldım ve gittim. gittiğimdeyse güneş yanığının üzerine lazer yaparlarsa leke olacagını söylediler ve yapmadılar. ben tam ordan ayrılacakkken çalışanlardan bir tanesi daha önceden de söyleyip numarasını vermişti bana bu lazer merkezine boşuna geliyorsun işini tama anlmıyla yapan kesin sonc veren bir iğneli epilasyon yapan bir yer var demişti ve aynısı o gün söyledi sevda ablanın numarasını verdi (bunu söyleyen kişi kendisi tüm vücut ve yüz bölgesini sevda ablada iğneli epilasyonda bitirmiş aynı zamanda )daha önceleri sizler gibi bende cesaret etdemeyecegimi düşünüyordum ya sonuc alamazsam ya leke kalırsa sonucta tanımadığınız bilmediğiniz bir yer ayrıca tabelasıda var randevuda alabiliyorz ;) ve ben hiç beklemeden aradım ve giitm cünkü o tüylerle dolasamazdım cünkü lazer tüy değil sanki sakal yapmıstı . gittiğimde sevda abla bana tüylerin bitme süresinin kıl köküne bağlı olduğunu ve işlem sırasını anlattı ve başladık
şunu söylemeden gecemiyecegim sevda ablaya bu işleme başlarken hiç tereddüt bile etmedim şimdi düşünüyormda gercekten büyük cesaret ve iyikide böyle bişey yaşadım yoksa ben belkide hala lazere devam ediyor olacaktım.

ilk başlarda öyle düşünüyordum canım yani ikisine de giderim diye ama artık kararımı verdim ve sevda hanım'a gidiyorum. :21:
artık tüm yüzüm ve ensem 1 kere taranmış oldu ayrıcı kol altını da yaptırdım perşembe günü :9:

şimdilik beklemedeyim bakalım ne kadar sürede çıkacaklar ne kadar azalma olacak bekleyip görecem artık :108:

bu arada sevda hanım'a gittikçe sonuç alanları görüyorum hep.onlarla da konuşunca daha da rahatlıyorum :9:

merhaba teknolog hanım.sevda hanımla ilgili bir kaç soru sormak istiyorum bende.güngör hanımla karşılaştırırsak hızını mesela güngör hanımın 1 saatte yaptığı bir alanı sevda hanım yarım saatte mi yapıyor?ve kabuklanma olması ve sonra bunların dökülmesi mi 1 hafta da oldu yoksa 3 günde kabuklanma tamamlanıp,1 hafta da mı yok oldular.ve gerçekten hiç iz kamıyor mu?inanın kabuklanma konusunda bşr gün bile önemli benim için bu yüzden bu kadar ayrıntılı soruyorum.cevaplarsanız çok sevinirim.iyi geceler..

yarım saat olmasada 40 45 dk da alıyorr tahmin ediyorumm...
kabuklanma 3 gün sonunda gözlemleniyor bir hafta 10 gün içine dökülüyorlarr...kabuklanma derken her girdiği yer kabuklanmıyor onuda söleyeyim benim en son gttiğimde bazı yerlerde kabuklanma olmuştu...

ve gerçekten hiç iz kalmıyorrr...

kabuklanmayı sorun ediyorsan sevda hanımla paylaş daha yavaş çalışıp sana daha kabuksuz bir yüz sağlayacaktırr..

ve ola kabuklarıda fondoten çok kolay kapatacaktırr meraklanma ..

kızlar mrh
ben kızılayda bir yere 5 seans gittim tüm vücut için lazere
memnun kaldım ama çene bitmedi maddi nedenler yüzünden mecbur bıraktım
şimdi en azından çene için gidim die akşama randevu aldım
aynı yerde iğneli de var karar veremioum
kabuklar beni korkuttu açıkcası arada maalesf sir yaptım çenem hep sivilce oldu
şimdi ne yapmalıyım sizce

ve bana bu iğnelinin fiyatı hakkında da açıklama yapabilir msiniz
ben lazere 30 tl verioum 15 gün sonrada kontrol yine yapılıo lazer ama ücretsiz

TEKNOLOG cnm ben biraz konuyu takipte geri kaldımda bişi sorcam.güngör hanımdan memnun kalmadığın için mi sevda hanıma gidiyosun.yoksa güngör hanımda iyiydi ama sevda hanım dahamı iyi diyosun.yani güngör hanımda herhangi bi problem iz leke gibi bişeyle karşılaşmadın dimi?

TEKNOLOG cnm ben biraz konuyu takipte geri kaldımda bişi sorcam.güngör hanımdan memnun kalmadığın için mi sevda hanıma gidiyosun.yoksa güngör hanımda iyiydi ama sevda hanım dahamı iyi diyosun.yani güngör hanımda herhangi bi problem iz leke gibi bişeyle karşılaşmadın dimi?

canım ikiside iyi ama benim küçük oğluşumu götüremediğimden evde bırkaıyorum zman benim için önemlii tunalıya git dön 4 5 saatimi alıyorr .....sevda hanım kızılayda hemen metrodan inip geçiveriyorum bana büyük avantaj....

yani memnuniyetle alakası yok....

canım ikiside iyi ama benim küçük oğluşumu götüremediğimden evde bırkaıyorum zman benim için önemlii tunalıya git dön 4 5 saatimi alıyorr .....sevda hanım kızılayda hemen metrodan inip geçiveriyorum bana büyük avantaj....

yani memnuniyetle alakası yok....

anladım cnm tşkler cvp için :)

sevgili kujum, Ankara'nın neresindesin bilmiyorum ama bi tanıdığım Etimesgut'ta bir yer tavsiye etti, ilk fırsatta gidip görüşeceğim, o yaptırmış, bacağının alt kısmını gördüm gayet güzeldi,pürüzsüzdü, iz falan da yoktu

etimesgutun neresinde canım ?

merhaba pisipisi. Ben yaptırmak istiyorum da çevremdekilerden hep yaptıranların yüzlerini görüyoruz sende pişman olursun sözlerini işitince vazgeçiyorum. Yüzüme lazer yaptırmayı kesinlikle düşünmüyorum, benim tüylerim açık renkler o yüzden çok belli olmuyor.iple alınca pürüzsüz oluyor ne yapcam bilemiyorum. en çokta delik delik olmasından ve leke sorunundan korkuyorum. Zaten leke sorunum var daha fazlasını istemem. ilgin icin ayrıca teşekkür ederim. inşaallah bende biran önce o cesareti kendimde bulur başlarım. herkese tüyler günler...

ben yaptırdım gayet memnunum

ben önce ense ile başladım demiştim ya arkadaşlar :))) çarşamba günü yüzün tamamı (alın+yanak+dudak üstü+enseye doğru olan yanlar+boyun) çalışıldı ve ben duşumu alıp perşembe günü iki kol için gittim bugün de hastanede nöbetteyim :))) sevda hanımı tavsiye eden arkadaşlarımızdan Allah razı olsun diyorum sonuçları ve gelişmeleri yazacağım kesinlikle yazık paramıza sağlığımıza herkesin duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum olumlu olumsuz herşey paylaşılmalı burada insanlar doğru karar verebilsin sevda hanımda tiggoyla karşılaştım ve tanıştığıma çok sevindim umarım istediğimiz sonuçları göreceğimiz günler gelir ve yakınımızdadır :)) sevda hanıma gittiğimizde birçok mutlu son örnekleri görüyoruz darısı hepimizin başına inşallah... ilk 20 ocakta gitmiştim ense için .. 1 şubatta yüzüm için.. 2 şubatta kollarım için gittim şuan için memnunum sonucu bekleyip göreceğim

merhaba ben sevda hanıma gidiyorum. daha önce bahsetmiştim cildim hassas. hassasiyet olmasın diye seyrek çalıştığı için hiç bir sorunum olmadı. sadece biraz buz tutup bekliyorum. sonrasında işe gidebiliyorum. bizim durumumuzda olan yani işlemden sonra hemen insan içine girecek kişiler kendnizi zorlamayın bence. konuşun durumunuzu söyleyin ,ona göre çalışılsın. gerçi kendiside işleme başlamadan soruyor. zaten çok güleryüzlü çok samimi.yeni tanımama rağmen bana güven verdi.
benim yolum oradan gectiği için sık sık ugrayıp aldırıyorum. 1 ay sonra tüy boşluklarını göreceğimi söyledi. tüyünden kurtulanları da görünce görünce daha da umutla gidiyorum.

kızılay ın göbeği güvenparkın hemen arkası nasıl tenha yani arkadaşım ayrıca güvenilir bir yer.. o kadar kişi gidiyoruz gözünüzü korkutacak birşey yok tabelasız adres bulamıyor musunuz? bina numarası , kaçıncı kat olduğuna kadar yazıyor.. yeni evliyim eşimde destek oluyor hiç bilmediği bir yer olmasına rağmen güven duyuyor hem bana hem gittiğim adrese.. kuytu bir yer değil tek başınıza rahatlıkla bulup gidebileceğiniz bir yer sevda hanım çok sıcak kanlı , çok güzel karşılıyor içiniz rahat olsun ön yargınız olmasın gidin görün diyebilirim

Back