yarım saat olmasada 40 45 dk da alıyorr tahmin ediyorumm...
kabuklanma 3 gün sonunda gözlemleniyor bir hafta 10 gün içine dökülüyorlarr...kabuklanma derken her girdiği yer kabuklanmıyor onuda söleyeyim benim en son gttiğimde bazı yerlerde kabuklanma olmuştu...
ve gerçekten hiç iz kalmıyorrr...
kabuklanmayı sorun ediyorsan sevda hanımla paylaş daha yavaş çalışıp sana daha kabuksuz bir yüz sağlayacaktırr..
ve ola kabuklarıda fondoten çok kolay kapatacaktırr meraklanma ..
merhaba ben sevda hanıma gidiyorum. daha önce bahsetmiştim cildim hassas. hassasiyet olmasın diye seyrek çalıştığı için hiç bir sorunum olmadı. sadece biraz buz tutup bekliyorum. sonrasında işe gidebiliyorum. bizim durumumuzda olan yani işlemden sonra hemen insan içine girecek kişiler kendnizi zorlamayın bence. konuşun durumunuzu söyleyin ,ona göre çalışılsın. gerçi kendiside işleme başlamadan soruyor. zaten çok güleryüzlü çok samimi.yeni tanımama rağmen bana güven verdi.
benim yolum oradan gectiği için sık sık ugrayıp aldırıyorum. 1 ay sonra tüy boşluklarını göreceğimi söyledi. tüyünden kurtulanları da görünce görünce daha da umutla gidiyorum.
arkadaşlar ben bu sevda hanımın yerine internetten adresse bakmıştım bugun gittim o tarafa ama açıkçası ne bi doğru düzgün tabela ne bişey vardı gözüm korktu çıkamadım çok tenha bir yer gibi geldi:S güngör hanıma da gitmedim ama hangi kuaförde yaptığını anladım orası daha lüx güven veren bir yere benziyor bence
bu arada tiggo cum selamlar ...
iğneliye başlayalı 3-4 ay olmuş ve yüzünü gördüm gayet güzeldi
Ben iğneli epilasyon yaptırdım hiç ama hiç memnun kalmadım izler kaldı kesinlikle yaptırmayın kıllı gezin daha iyidir
kötü yere gelmişsin canım uzmanı deilseler senin gibi memnun kalınmaz...üzüldüm senin adına.....ama ben foto bile paylaştım yakından reelde görenlerde varr..yani uzman ellere teslim etmek grek yüzü....
geçmiş olsun canımm..
Canım haklısın kötüsü denk geldi sanırım ama ben İstanbuldayım siz Ankaradasınız sanırım burdada iyi bir epilasyoncu bulamadım ki
Hanımlar merhaba, ben de iğneli epilasyona başladım geçen hafta. ama Sevda hanıma değil. Evime yakın bir yer buldum ve doğru düzgün araştırmadan girdim içeri. Bir heves başladık bakalım inşallah sonuç alabilirim. Yalnız dudak üstü nasıl acıyan bir yermiş. Siz nasıl dayandınız? Benim acıdan gözlerimden yaş geldi. İkinci gün emla krem sürdük ama yine de akımı hissettim baya acıdı. Sizin bir çözümünüz var mı bununla ilgili?
İşlem bittikten sonra hiç yara olmadı. Yalnız bir kaç gün sonra dudak üstümde kuruluk oldu, soyuluyo gibi oldu. Normal mi bu durum? Bir de bir kaç tane sivilce çıktı. Tam sivilce gibi de değil aslında, hemen uç vermeyen, kırmızı, şişkin ve dokununca çok acıyan cinsten. Sizde de böyle bir sorun var mı?
Son bir sorum olacak. Bu iğneli epilasyon ayrıca tüylerin çıkış gününü de uzatıyor mu? Normalden daha geç çıkma durumu var mı?
canım evet dudak üstü felaket ben hiç bişey yapmadan gittim uyuşturmadan felan ama gözlerimden senin gibi yaşlar aktı aktı boşaldı tabi....
çözümü sevda hanımınnn diş hekimine iğne yaptırıp uyuşturmakk deneyebilrisinn... o kuruluk gerginlik dediğin dudak üstünde oluyor canımmm kremini aksatmaa bepantenini vs... bendede ufak minicik sivilceler çıkıyor bazı yerlerdee sevda hanımın sölediği yüz yağlı isee iğne ile dışa çıkarılıyormuş yağlar o yüzden minik sivilceler olabilirmiş....benimm tecrübemde çok terleyen yerlerr sivilceleniyorr yazın daha çok oluyor gibi geldi bana...
gerçi sen sivilce deilde kabarıklıklardan bahsediyorsun sanırım onlar 3 4 güne geçiyorrr...canım.. evet tüyler geç çıkıyorrr normalden daha uzun sürede bazıları çıkmıyorr kalanlarr veya abzılarıda incelerek uzuyorlar farkedeceksin sendee....normalden çok daha geç çıkacaklarr..
Çook çok teşekkür ederim cevabınız için. Bizim yakınlarda bir ağız diş sağlığı merkezi var. Orada yaparlar mı ki iğneyi, yani nasıl söylerim nasıl anlatırım durumu bilmiyorum :)
Çook çok teşekkür ederim cevabınız için. Bizim yakınlarda bir ağız diş sağlığı merkezi var. Orada yaparlar mı ki iğneyi, yani nasıl söylerim nasıl anlatırım durumu bilmiyorum :)
tüy dökücü s ilebaşlayan o kanallara çıkan ürünle ilgili derya baykalın pogramında birisi bi soru sormuş '' iğneli epilasyon yaptırdım 1 sene iyidi çıkmadı fakat 2 sene sonra kıllar geri geldi'' tarzında..
acaba buda pazarlamanın bi yolu olarakmı görmek gerek yoksa iğnelide de gerçekten böyle bi sıkıntı çıkıyormu sonradan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?