İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok teşekkür ediyorum cevabınız için..

teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.inşallah istediğiniz sonucu elde edersiniz..iyi günler..

bu mesajım da neden bu kadar tepki çekti anlamadım kendi düşüncemi yazdım sadece hiç kimseye ay niye gidiyorsunuz oraya falan da demedim bilgilendirme yapıp yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler daha önce lazere sözde tıp merkezinde başladım ama meğer izinleri yokmuş gittiğim ilk seansta kapatıldı o ünite.bunu yaşamış bi insan olarak tabelası olmaması benim 4.kata çıkmama mani oldu.acaba ben mi yanlış yere gittim diye düşündüm olay budur.

hepinize tüylerle mücadelenizde en kısa sürede başarılar.

Son düzenleme:
bu arada tiggo cum selamlar ...

selam sagtek :)

senden sonra ben iyi sonuç almış birisiyle daha karşılaştım :)
anne kız geliyorlarmış. "anne" ile tanıştım ben. iğneliye başlayalı 3-4 ay olmuş ve yüzünü gördüm gayet güzeldi ve çok yakından tüyler gözüküyor.
bizde 3-4 ay sabredersek aynı sonuca ulaşırız inşallah

selam sagtek :)

senden sonra ben iyi sonuç almış birisiyle daha karşılaştım :)
anne kız geliyorlarmış. "anne" ile tanıştım ben. iğneliye başlayalı 3-4 ay olmuş ve yüzünü gördüm gayet güzeldi ve çok yakından tüyler gözüküyor.
bizde 3-4 ay sabredersek aynı sonuca ulaşırız inşallah

inşallah canım ya sonuç almış kişileri görmek gerçekten çok rahatlatıyor 3-4 ay sabredebiliriz sanırım :))

Son düzenleme:
Ben iğneli epilasyon yaptırdım hiç ama hiç memnun kalmadım izler kaldı kesinlikle yaptırmayın kıllı gezin daha iyidir

Ben iğneli epilasyon yaptırdım hiç ama hiç memnun kalmadım izler kaldı kesinlikle yaptırmayın kıllı gezin daha iyidir

kötü yere gelmişsin canım uzmanı deilseler senin gibi memnun kalınmaz...üzüldüm senin adına.....ama ben foto bile paylaştım yakından reelde görenlerde varr..yani uzman ellere teslim etmek grek yüzü....

geçmiş olsun canımm..

tüy dökücü s ilebaşlayan o kanallara çıkan ürünle ilgili derya baykalın pogramında birisi bi soru sormuş '' iğneli epilasyon yaptırdım 1 sene iyidi çıkmadı fakat 2 sene sonra kıllar geri geldi'' tarzında..

acaba buda pazarlamanın bi yolu olarakmı görmek gerek yoksa iğnelide de gerçekten böyle bi sıkıntı çıkıyormu sonradan?

Hanımlar merhaba, ben de iğneli epilasyona başladım geçen hafta. ama Sevda hanıma değil. Evime yakın bir yer buldum ve doğru düzgün araştırmadan girdim içeri. Bir heves başladık bakalım inşallah sonuç alabilirim. Yalnız dudak üstü nasıl acıyan bir yermiş. Siz nasıl dayandınız? Benim acıdan gözlerimden yaş geldi. İkinci gün emla krem sürdük ama yine de akımı hissettim baya acıdı. Sizin bir çözümünüz var mı bununla ilgili?
İşlem bittikten sonra hiç yara olmadı. Yalnız bir kaç gün sonra dudak üstümde kuruluk oldu, soyuluyo gibi oldu. Normal mi bu durum? Bir de bir kaç tane sivilce çıktı. Tam sivilce gibi de değil aslında, hemen uç vermeyen, kırmızı, şişkin ve dokununca çok acıyan cinsten. Sizde de böyle bir sorun var mı?
Son bir sorum olacak. Bu iğneli epilasyon ayrıca tüylerin çıkış gününü de uzatıyor mu? Normalden daha geç çıkma durumu var mı?

Canım haklısın kötüsü denk geldi sanırım ama ben İstanbuldayım siz Ankaradasınız sanırım burdada iyi bir epilasyoncu bulamadım ki

Canım haklısın kötüsü denk geldi sanırım ama ben İstanbuldayım siz Ankaradasınız sanırım burdada iyi bir epilasyoncu bulamadım ki

kusura bakma canımmm ben ankaradasın sandımm.....istanbul topiğini okudunmuuu gidip memnun olanlar yokmuu??

canım evet dudak üstü felaket ben hiç bişey yapmadan gittim uyuşturmadan felan ama gözlerimden senin gibi yaşlar aktı aktı boşaldı tabi....
çözümü sevda hanımınnn diş hekimine iğne yaptırıp uyuşturmakk deneyebilrisinn... o kuruluk gerginlik dediğin dudak üstünde oluyor canımmm kremini aksatmaa bepantenini vs... bendede ufak minicik sivilceler çıkıyor bazı yerlerdee sevda hanımın sölediği yüz yağlı isee iğne ile dışa çıkarılıyormuş yağlar o yüzden minik sivilceler olabilirmiş....benimm tecrübemde çok terleyen yerlerr sivilceleniyorr yazın daha çok oluyor gibi geldi bana...

gerçi sen sivilce deilde kabarıklıklardan bahsediyorsun sanırım onlar 3 4 güne geçiyorrr...canım.. evet tüyler geç çıkıyorrr normalden daha uzun sürede bazıları çıkmıyorr kalanlarr veya abzılarıda incelerek uzuyorlar farkedeceksin sendee....normalden çok daha geç çıkacaklarr..

Kızlar şu Sevda Hanım'ın yerini bana tarif edebilir misiniz mesaj sayım az diye özelden mesaj atamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çook çok teşekkür ederim cevabınız için. Bizim yakınlarda bir ağız diş sağlığı merkezi var. Orada yaparlar mı ki iğneyi, yani nasıl söylerim nasıl anlatırım durumu bilmiyorum :)

bu sevda hanım dediğiniz, soyadı meşeci olan bayan mı? kızılay kumrular sokakta mı yeri?

Çook çok teşekkür ederim cevabınız için. Bizim yakınlarda bir ağız diş sağlığı merkezi var. Orada yaparlar mı ki iğneyi, yani nasıl söylerim nasıl anlatırım durumu bilmiyorum :)

sevda hanımı arayın gitmeden kendisinin tanıdık doktoru var sanırım ben gitmedim ama öle söylüyordu sevda hanımm....oradada yaptırabilirsinizz....

sevda hanımı arayın gitmeden kendisinin tanıdık doktoru var sanırım ben gitmedim ama öle söylüyordu sevda hanımm....oradada yaptırabilirsinizz....

İğneli epilsayona yeni başladım sonuçlarını gördükçe buradan yazacam. ama iğneli epilasyondan sonuç alıp memnun olanlarla bizzat konuştum ve kesin çözüm olarak söylüyorlar.

bahsettiğin kremden ve serumdan bende kullandım. ben ismi "B..." ile başlayandan kullandım. 6 ay olarak kullanma şekli vardı onunda 1- 1,5 sene kullandım azalma incelme dahi olmadı. benim fikrim kesinllikle para tuzağı.. gereksiz birşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…