İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
figen kimki burdan birimi dedi onu sanaa ilk kez adı zikredildi...

yok canim bi tanidik gitmis.bitmis tum vucut. ben ondan duydum
bu arada kızlar ilk seansa gore cok daha fazla kabuklanmam olustu ctesi yaptırmıstım bıyık+ dudak altı. ozellikle dudak altım kabuk dolu. insallah iz kalmaz

yok canim bi tanidik gitmis.bitmis tum vucut. ben ondan duydum
bu arada kızlar ilk seansa gore cok daha fazla kabuklanmam olustu ctesi yaptırmıstım bıyık+ dudak altı. ozellikle dudak altım kabuk dolu. insallah iz kalmaz

selam buket.cildin Virüsnasıl kurumu, yağlı mı? kuru ciltte iyileşme geç olabiliyormuş.mesela benim cildim kuru ve hassas olmasına rağmen hiç bir şey olmadı. Sevda hanım nemlendirin demişti. bepanten sür demişti.Virüs
işlemden sonra bepanten sürdüm 2-3 gün kızarıklıktan sonra bişey olmadı. bence cildi kuru olanların yüzüne az az.... çalıştırmaları daha iyi olur.

cildim kuru ve cok hassas. bunu sevda hanım da soylemisti. ayrıca bu kez cok fazla kasıntı oldu. bepanteni de suruyorum gunde 2 kere ama bana mısın demiyo

bugün kuaföre gittim hani danışırım bildiği iyi bir uzman vardır sorarım diye yüzüme iğneli yaptırmak istiyorum sence nasıl dedim bence sakın bulaşma en iyisi sir ağda dedi çok şaşırdım epilasyonda vücuduna çok akım veriyolar ayrıca hormon değişikliğinde artar yüzündekiler dedi iğnelide artmaz dedim hepsinde artıyo dedi kuaförnde erkek sakalı gibi olan bi müşterisi varmış onun yüzünü sir ağdayla 4 5 ayda alıyomuş bitiroyomuş offff niye herkes bişey söylüyo (((

iğneli epilayson garanti çözüm canım.kuaför para kazanmak için sana öyle bişi söylemiş.ben kaşlarıma yaptrdım çok da rahatım.hala bitmedi tabi şehir dışında okuduğum için 4 5 ayda bir yaptrabiliyorum. 1 yıldır hiç epilasyona gtmedim ve altta 1 tane kıl kaldı okdr tertemizz

Ne güzel! Canım şu Güngör hanımı kuvvetlice bi it, Kızılay'a doğru yuvarlansın gelsin. Ne işi var taaaa Tunalı'da? Herkese eşit mesafede olsun, değil mi ama?

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba uzun suredır yazılanları takıp edıyorum ama yenı uye oldum...bende yuz bölgem için sevda hanımdan randevu aldım ama korkularım var..cogu kısı kalıcı ızler kalır ıyıce mahvedersn yuzunu dıyor...yuzu ıcın ıgnelı epılasyon yaptıran arkadaslara sormak ıstıyorum gercekten oyle seyler oluyormu

öncelikle kk de okumadığım yorum kalmadı hemde diğer başlıkları da okudum ankara da oturduğum için 134 sayfayı okuyup değerlendirmeme yardımcı olan iyi-kötü tecrübelerini paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum duyarlılığınız örnek alınmayacak kadar değil ben bugün sevda hanıma gittim aynen yorumlardan okuduğum gibiydi herşey.dünyalar tatlısı biri..yorumlarınızda enerjisi ve hızını çok iyi aktarmışsınız.. herşeyi biliyor olarak gitmiş olduğum çok belliydi..korku kaçınılmaz ama yaptırınca rahatladım şuan bişey yok bepanthene sürdüm ne olur ne olmaz diye.. bakalım yazacağım gelişmeleri arkadaşlar hepimiz için mükemmel sonuçlar olur umarım..

hayırlı olsun canım kıldan kurtulma savaşına başladın demek..kazan mübarek olsunn

Ne güzel! Canım şu Güngör hanımı kuvvetlice bi it, Kızılay'a doğru yuvarlansın gelsin. Ne işi var taaaa Tunalı'da? Herkese eşit mesafede olsun, değil mi ama?

valla hemen iteyim öle gelecekse

kesinliklee kokun olmasın canımmm fotolarımı paylaştım işteee kimseye aldırmaa onlarr iğneli epilasyon kurrbanları ama sevda hanıma gittim gördüm denedimmm tavsiye ettimm..kimseyi kolay kolay tavseye etmem...memnun kalacaksın canımm...hayırlı uğurlu olsunn..

belki gördüğü kötü örnekler var diye öle sölemişte olabilir ama en büyük ihtimal kendi müşterisini kaybetmemekk...
sen kazanırsın anımm iğneliye başlarsannn..kaybeden kılların olurrr.....emin ol...

teşekkürler teknolog hanım en iyi örnek ve destekçi olarak sizi görüyorum ve öncelikle bunun için teşkkür ediyorum inş bende en yakın zamanda iyi bir uzman bulup başlayabilrim bu sorunu yaşyan bilir gerçekten çok can sıkıcı (

sen ankarada deilmisin??

Teknolog teşekkürler umarım çok güzel gelişmeler paylaşırım bugün 12:30 gibi yapılmış olmasına rağmen hafif kızarıklık dışında bişey yok krem ve yağı sürüyorum özellikle üç gün bir geçsin yazacağım ensemde başladık tüm enseyi 1 saatte bitirdik vücudumun ilk işlem ve tepkisi adına bende merak ediyorum %70 etkiyi ilk seanstan görmek istiyorum kıllardan kurtuluruz inşallah

kızlar merhaba bende uzun zamandr takip ediorum :) vücuduma lazere başladım 2. seansım çok memnunum yüzümdede zayıf ama fazla kilo verdiim için oluşan tüylenme oldu onlar için bi ark tavsiyesi üzerine kızılayda byere başladım 5 dk denedk iz falan kalmadı hiç bgnde yarım saat gidicem 5 ve 6 dereceyle çalışıo sizce normalmi ?

ben de başlayacağım merkezlerden birisine ama arkadaşlar sakın ama sakın dişçiye gidip anestezi iğnesi yaptırtmayın oldukça tehlikeli bir şey yüzünüzde her hangi ters bir sinire gelse oldukça sorun çekersiniz benden söylemesi emla uygulanabilir ama iğneyle anestezi olayına girmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…