ben de başlayacağım merkezlerden birisine ama arkadaşlar sakın ama sakın dişçiye gidip anestezi iğnesi yaptırtmayın oldukça tehlikeli bir şey yüzünüzde her hangi ters bir sinire gelse oldukça sorun çekersiniz benden söylemesi emla uygulanabilir ama iğneyle anestezi olayına girmeyin
merhaba tiggo evet o bahsettiğin kişi benim sevda hanım da tanışmıştık. Ben 5 YIL boyunca lazer epilasyon yaptırdım yüzüme ve hiç bir sonuç alamadım tüğlerim dahada arttı ince ince olan tüğlerim kalınlaştı ve kıl köklerimi güçlendirdi. Lazer epilasyondan sonra yüzüm fecii şekilde kızarıyor şişiyordu hatta morarıyordu günlerce şişliği geçmiyordu daha sonra ben sevda hanımı keşfettim. İğneli epilasyon yaptırmaya başladım ve çok memnun kaldım. Yüzüm bebek gibi oldu prüzsüzleşti ve kıllarıma kökten çözüm buldum bir daha çıkmayacağı için cok mutluyum. iğneli epilasyon yaptırdıktan sonra suratımda çok az kızarıklık ve çok küçük kabuklanmalar oluyordu iğneden dolayı bunlarda iki üç gün içerisinde iğleşiyordu. lazer epilasyonda yaşadığım hiç bir sorunu iğneli epilasyonda yaşamadım. şiddetle öneriyorum. hatta 16 yaşında bi kız kardeşim var seneye onuda kesinlikle ve kesinlikle sevda hanıma götüreceğim :)
Hoşgeldin Duruuuuuu :)
seni aramızda görmek gerçekten çok güzel :)
evet arkadaşlar ben şahidim Teknolog'un ve Duruuuuuu'un tüyleri bitmiş nerdeyse 5- 6 tane tüy vardı okadar yani. İkisinide cildi çok güzel maşallah
böyle sonuç almış kişilerin tecrübelerini bizimle paylaşması çok güzel
saol canım canlı görünce insan daha birr emin oluyor biteceğinden deilmi bitecek bitecek hiç meraklanma.....bende henüz çıkan bişey yokk senle karşılaştığımızda yaptırdıklarım dan gelen yok...bekliyorum halaaa
sizlere birşey sormak istiyorum forumda etimesgutta jale hanımdan bahsedilmiş.bir bilginiz varmı şuanki gittiğim yer biraz pahalı jale hanım daha uygun gibi.tesekkurler.
saol canım canlı görünce insan daha birr emin oluyor biteceğinden deilmi bitecek bitecek hiç meraklanma.....bende henüz çıkan bişey yokk senle karşılaştığımızda yaptırdıklarım dan gelen yok...bekliyorum halaaa
selam dentist.
ben figene arkadaşımda jaleye yaptırmıştı. bu uzmanlar yüzünden iğneli epilasyon işleminin hep iz bırakacağını zannediyordum. ben bu uzmanlarda deneme bile yaptırmanı tavsiye etmem.ücret konusuna gelince..güngör hanımı denemedim ama... Sevda hanımın işyerinde güngör hanımdan gelenler vardı.onlar Sevda hanımın hızlı çalıştığı için daha ucuza geldiğini ve hiç bırakmadan tertemiz çalıştığını söylüyordı. bende çok memnunum Sevda hanımdan keşke önceden bulup gitseydim Sevda hanıma şimdi kılları çoktan öldürmüş olurdum. bence şu an gittiğin yerden memnunsan başka bir yere gidip risk alma. hepinize tüysüz günler dilerim...
akım konusu forumda çok konuşulmuştu bende sevda hanımın yanındaki elemana akımın derecesini sordum bana verdiği cevap akım önemli deil kalın kıllarda içerde daha fazla bekliyoruz ince kıllarda daha az bekliyoruz dedi burdaki birçok kişide akımın derecsi önemli olduğunu söyledi hatta aynı soruyu iki kez sordum ıkısındede aynı cevabı verdi.sizin fikriniz nedir bu konuda verdiği bilgi dogrumu.
arkadaşlar uzun süredir bu konuyu takip ediyordum. yalnızca boyun bölgem için gideceğim iğneli epilasyona, belki bide favoriyi ekletebilirim. güngör hanıma mı gitsem sevda hanıma mı o konuda kararsızı. öğrenciyim sürekli okulda olduğum için izler belli olsun istemiyorum. size sorum tahmini olarak kaç dakika sürer boyun bölgesi ? (tüylerim oldukça sarı yalnızca keçi sakalı denen bölgede yoğun onun dışında seyrek) bir de fiyat olarak ne olur gibi ?
kızlar bende kızılayda biyere başladım ark memnun kalmış 5 ve 6 yla yarım saat çalışıoruz yüze ilk seansm bitti öle kızarklk falan olmadı bende ama 1 hafta geçti iğnenin girdiği yerler belli minicik minici nokta bu normalmi sizce göze batmıo ama ben baknca farkediorum
canım tam delik değil aslında iğne ucu kadar kahverengi bişiler var belkide kabuklanma die buna diosunz bilemedm ama hala geçmedi dikkatli baknca ben görüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?