İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben diş hekimiyim ve bu dediğin imkansız tehlikeli değil anestezi.yanlış bilgi olmasın. bende iğneliye başladım ağrıya dayandığım için anestezi yaptırmadım

merhaba tiggo evet o bahsettiğin kişi benim sevda hanım da tanışmıştık. Ben 5 YIL boyunca lazer epilasyon yaptırdım yüzüme ve hiç bir sonuç alamadım tüğlerim dahada arttı ince ince olan tüğlerim kalınlaştı ve kıl köklerimi güçlendirdi. Lazer epilasyondan sonra yüzüm fecii şekilde kızarıyor şişiyordu hatta morarıyordu günlerce şişliği geçmiyordu daha sonra ben sevda hanımı keşfettim. İğneli epilasyon yaptırmaya başladım ve çok memnun kaldım. Yüzüm bebek gibi oldu prüzsüzleşti ve kıllarıma kökten çözüm buldum bir daha çıkmayacağı için cok mutluyum. iğneli epilasyon yaptırdıktan sonra suratımda çok az kızarıklık ve çok küçük kabuklanmalar oluyordu iğneden dolayı bunlarda iki üç gün içerisinde iğleşiyordu. lazer epilasyonda yaşadığım hiç bir sorunu iğneli epilasyonda yaşamadım. şiddetle öneriyorum. hatta 16 yaşında bi kız kardeşim var seneye onuda kesinlikle ve kesinlikle sevda hanıma götüreceğim :)

Hoşgeldin Duruuuuuu :)
seni aramızda görmek gerçekten çok güzel :)
evet arkadaşlar ben şahidim Teknolog'un ve Duruuuuuu'un tüyleri bitmiş nerdeyse 5- 6 tane tüy vardı okadar yani. İkisinide cildi çok güzel maşallah
böyle sonuç almış kişilerin tecrübelerini bizimle paylaşması çok güzel

saol canım canlı görünce insan daha birr emin oluyor biteceğinden deilmi bitecek bitecek hiç meraklanma.....bende henüz çıkan bişey yokk senle karşılaştığımızda yaptırdıklarım dan gelen yok...bekliyorum halaaa

Teknolog, yılmadan bıkmadan herkesin sorularının cevapladığın için çok teşekkürlerrrrrr! iyi kii varssıııııınnnnnn!
Bende bi cok kişi gibi lazerle tüylrini kalınlaştırmış biriyim ve 20 yasındayım.
bi yerde igneli epilasyon yaptırdım ama nasıl izler kaldı özellikle göbegımde kucuk bi yerde yapmıstı ama oraya kimyasal peeling tarzında bir tedavi uygulanıcak ve bayagı soyulucak dermatologum tarafından
bu cidden pskolojimi bozdu.
peki sevda hanım için hiç iz bırakmadıgını söyleyebilir misin?

sizlere birşey sormak istiyorum forumda etimesgutta jale hanımdan bahsedilmiş.bir bilginiz varmı şuanki gittiğim yer biraz pahalı jale hanım daha uygun gibi.tesekkurler.

sizlere birşey sormak istiyorum forumda etimesgutta jale hanımdan bahsedilmiş.bir bilginiz varmı şuanki gittiğim yer biraz pahalı jale hanım daha uygun gibi.tesekkurler.

selam dentist.
ben figene arkadaşımda jaleye yaptırmıştı. bu uzmanlar yüzünden iğneli epilasyon işleminin hep iz bırakacağını zannediyordum. ben bu uzmanlarda deneme bile yaptırmanı tavsiye etmem.ücret konusuna gelince..güngör hanımı denemedim ama... Sevda hanımın işyerinde güngör hanımdan gelenler vardı.onlar Sevda hanımın hızlı çalıştığı için daha ucuza geldiğini ve hiç bırakmadan tertemiz çalıştığını söylüyordı. bende çok memnunum Sevda hanımdan keşke önceden bulup gitseydim Sevda hanıma şimdi kılları çoktan öldürmüş olurdum. bence şu an gittiğin yerden memnunsan başka bir yere gidip risk alma. hepinize tüysüz günler dilerim...

evet sizleri görünce tamam kesin bitecek diyorum :)
bende çarşamba günü Güngör hanım'a gittim çene bölgemde ve yanakta çıkmayanlar çıkmıştı onun için gittim. düzelme var dedi
azalmış diyo.
:) halbuki 2 defa yüzümü Sevda hanım'a aldırmıştım anca bitiyo
bende de amma çok tüy varmış yaww:76:

arkadaslar yuzume sir agda yaptim ve sonra da yanar gibi oldu sizde de oldumu boyle birsey acaba sonra gecermi sizce ?

Son düzenleme:

teşekkürler cevabın için sevda hanıma 2 kez gıttım benı rahatsız eden konu yuzume sevda hanım koltuk altıma yanındaki eleman yaptı.sevda hanım dolu olduğu için.fiyat olarakta dksı 1.75 tl aldı.sevda hanım yapmadı hepsını anlıycan.sonuçta yanındaki elemanla sevda hanımın hızı aynı deil. nerdeyse forumun tamamını okudum.sevda hanımı aralıkta tavsiye etmişler yani henüz 2 aylık bi deneyim var.2 aydada iyimi kötümü anlaşılmaz.tabi forumda arkadaşlar birçok yeri denemişler kesin şu iyi ben sonuç aldım diyen yok.yani uzun sürede.sevda hanımda iz kalmadı bu iyi yönü.kafam karıştı anlıycanız.sonuçta baya para veriyoruz 2kezde 350tl verdim 2hafta arayla yaptırdım.dahada baya bipara vereceğime benziyor inş verdiğimiz paralara değer.benim korkum hem para verip hem sonuçsuz kalmak burda bir çok arkadaş ondan şikayetçi.

akım konusu forumda çok konuşulmuştu bende sevda hanımın yanındaki elemana akımın derecesini sordum bana verdiği cevap akım önemli deil kalın kıllarda içerde daha fazla bekliyoruz ince kıllarda daha az bekliyoruz dedi burdaki birçok kişide akımın derecsi önemli olduğunu söyledi hatta aynı soruyu iki kez sordum ıkısındede aynı cevabı verdi.sizin fikriniz nedir bu konuda verdiği bilgi dogrumu.

Sevda hanım'ın makinası Güngör hanım'ın makinasından farklı. evet sevda hanım akımını söylemiyor kıla bakarak ona göre çalışıyor. aynı soruyu bende kendisine sormuştum.
5 le çalışırım kıl köküne girdiğimde 2 saniye dururum 10 olur 7 ile çalışırım 1 sn dururum diyor. Sevda hanım kıla göre çalışıyor.
Güngör hanımda yanak boyuna yüksek çalışabiliyor yani bana en yüksekte 9 la çalışıyor bıyık ve gözçevresinde düşürüyo dereceyi.

ben canlı olarak sevda hanım da sonuç almış 3 kişiyi gördüm. ciltleride düzelmişti.
hatta 2 defa yüzüm için sevda hanım'a gittim 1 defada ense için sonra Güngör hanım'a gittim kendisi de fark etti ilk geldiğinden farklı dedi düzelme var.

iğneli epilasyonda önemli olan sabır ve düzenli gitmek sonra 2 -3 aya sonuç almaya başlanıyormuş.
benim daha 1 ay oldu bakalım şimdilik iyi gidiyor. Umutluyum ben çünkü sonuç alanları gördüm. Maaşallah çok güzeller

arkadaşlar uzun süredir bu konuyu takip ediyordum. yalnızca boyun bölgem için gideceğim iğneli epilasyona, belki bide favoriyi ekletebilirim. güngör hanıma mı gitsem sevda hanıma mı o konuda kararsızı. öğrenciyim sürekli okulda olduğum için izler belli olsun istemiyorum. size sorum tahmini olarak kaç dakika sürer boyun bölgesi ? (tüylerim oldukça sarı yalnızca keçi sakalı denen bölgede yoğun onun dışında seyrek) bir de fiyat olarak ne olur gibi ?

hangısıne yaptırırsan yaptır.onemlı olan sey.... az seyrek calıstırırsan cok goze batmıyor. hafıf sorun olup cabuk gecıyor. ama cok yogun temızletırsem gec toparlayabılırmıs. benım cildım hassaashassas cok yogun calıstırmadım. ama yınede temız oldu. skıntımda olmadı.uygun gununde yogun hızlı calıstıııırr..... uygun olmadıgıııınnda az az senı uzzenlerı öldürt! ben merkezde olması ve 10 parmak hızlı calısmasını baz alarak basladım.ayrıca algıda secıcılık herhalde.. hacettepe de doktor hemsıre arkadaslarımdanda sevda hanımda yaptıran kısılerı duydum arkadaslar.. 3 yıl lazere gıdıp sonra sevda hanıma gıtmıs.cıldı pırıl pırıl.doktor arkadaslarda once lazer yaptıranlarda var.sımdı sevda hanıma gıdıyorlarmıs.yaklasık 6 aydır gıdıyorlarmıs tum vucut.onlarda masallah .. cok memnunlar. bıraz abone olduk ama kurtuluyoruz dıyorlar.onlarda bır doktor arkadaslarının tavsıyesıyle gıtmısler.gıden arkadsları tek seferde bile bacaklarından ınanılmaz kurtuldum demıs. darısı bıze. once yuzumuzu bıtırelımde!.musterılerı genelde saglıkcı.. oda rahatlattı benı.bende saglıkcıyım.

kızlar bende kızılayda biyere başladım ark memnun kalmış 5 ve 6 yla yarım saat çalışıoruz yüze ilk seansm bitti öle kızarklk falan olmadı bende ama 1 hafta geçti iğnenin girdiği yerler belli minicik minici nokta bu normalmi sizce göze batmıo ama ben baknca farkediorum

tabiki normal deil canımm... ...ama kızarıklık kabuklanma olmadan nasıl oldu o delikler acaba??

canım tam delik değil aslında iğne ucu kadar kahverengi bişiler var belkide kabuklanma die buna diosunz bilemedm ama hala geçmedi dikkatli baknca ben görüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…