olumsuz etkiler mi bilmiyorum ama çok ince tüyleri sevda hanım fikrini söylüyor alınmasını istemiyorsan ellemiyor. çok göze batanları alıyor.
sevda hanım merkezde zaten bi uğrayıp konuşabilirsin böylece karar vermen kolay olur. bide güngör hanım'a uğra onunlada konuş hatta 10-15dk lık deneme seansıda yaptırabilirsin. denemiş görmüş olursun ve kafandaki sorulara da cevap bulursun canım...
cildin siviceli ise sivilce kurutucu kullanıyorsundur. doktorunla ve uzmanlarla bence görüşmelisin.DOKTORUN tamam derse başlarsın!
Hoşgeldin Duruuuuuu :)
seni aramızda görmek gerçekten çok güzel :)
evet arkadaşlar ben şahidim Teknolog'un ve Duruuuuuu'un tüyleri bitmiş nerdeyse 5- 6 tane tüy vardı okadar yani. İkisinide cildi çok güzel maşallah
böyle sonuç almış kişilerin tecrübelerini bizimle paylaşması çok güzel
arkadaşlar ben bu sevda hanımın yerine internetten adresse bakmıştım bugun gittim o tarafa ama açıkçası ne bi doğru düzgün tabela ne bişey vardı gözüm korktu çıkamadım çok tenha bir yer gibi geldi:S güngör hanıma da gitmedim ama hangi kuaförde yaptığını anladım orası daha lüx güven veren bir yere benziyor bence
tenhamı:))) nereye göre tenha canımm kızılayın göbeği......tebalaa olup olmadığına bile bakmamıştım ben 4 . kat...kendi tabelası var girişindee......neden korktunki.....??
güngör hanımın yeri tunalı caddesindeee mark spencerin önüne geç tam karşıya ikinci kata bak görürsün tabelasını.....Houston kuaför.......
ama sevda hanımınn yeri temiz ve nezih emin olabilirsin..
kızılayda yeni bina arayışındaysan zorr..ben oturdum .....kızılayda çalıtımda oturdumda yeni binaa imkansızz.....hepsi 70 lerden önce yapılmışş.....
sen tenha derken ne bakımdan söledin anlamadım açıkcası...
hoşbuldum :)
kusura bakmayın biraz geç oldu ama
şuan belkide tüylerden kurtulmak imkansız gibi geliyor olabilir , gercekten sabır ve zaman istiyor. sabır da sadece sonucunu düşünülerek bence sağlanabiliyor, çünkü ben öyle gerçekleştirdim yoksa 5 yıl lazerden sonra nasıl dayanabilirdim bu sürece .
yalnız söylemeden gecemeyecegim yazışmalarda güngör hanımla sevda hanıma birlikte gidildiği söyleniyor ama her ikiside aynı bölgeye çalışrken kimin işleminden sonra tüyler gec cıkıyor kim den daha iyi sonuc alındığı nasıl anlasılıyor ? sonucta farklı bölge diil aynı bölgeye calıştıkları için kıl kökünede işaret koyamayacaklarına göre :) nasıl desem yani memnuniyetinizi neye göre değerlendirmek lazım ben anlayamadım da :/
akımlarla ilgili pek çok şey yazılmış ama ben bu akım işini bugüne kadar hiç sormadım desem , belki şaırabilirsiniz ama ben sevda ablaya gözüm kapalı yüzümü teslim ettim o da şöyle oldu:
yaz tatili dönüşüydü tüyler rahatsız edici boyutta olduğ için lazer merkezinden randevu aldım ve gittim. gittiğimdeyse güneş yanığının üzerine lazer yaparlarsa leke olacagını söylediler ve yapmadılar. ben tam ordan ayrılacakkken çalışanlardan bir tanesi daha önceden de söyleyip numarasını vermişti bana bu lazer merkezine boşuna geliyorsun işini tama anlmıyla yapan kesin sonc veren bir iğneli epilasyon yapan bir yer var demişti ve aynısı o gün söyledi sevda ablanın numarasını verdi (bunu söyleyen kişi kendisi tüm vücut ve yüz bölgesini sevda ablada iğneli epilasyonda bitirmiş aynı zamanda )daha önceleri sizler gibi bende cesaret etdemeyecegimi düşünüyordum ya sonuc alamazsam ya leke kalırsa sonucta tanımadığınız bilmediğiniz bir yer ayrıca tabelasıda var randevuda alabiliyorzve ben hiç beklemeden aradım ve giitm cünkü o tüylerle dolasamazdım cünkü lazer tüy değil sanki sakal yapmıstı . gittiğimde sevda abla bana tüylerin bitme süresinin kıl köküne bağlı olduğunu ve işlem sırasını anlattı ve başladık
şunu söylemeden gecemiyecegim sevda ablaya bu işleme başlarken hiç tereddüt bile etmedim şimdi düşünüyormda gercekten büyük cesaret ve iyikide böyle bişey yaşadım yoksa ben belkide hala lazere devam ediyor olacaktım.
sevda hanım bikini bölgesine epilasyon yapıyor mu hanımlar?
merhaba teknolog hanım.sevda hanımla ilgili bir kaç soru sormak istiyorum bende.güngör hanımla karşılaştırırsak hızını mesela güngör hanımın 1 saatte yaptığı bir alanı sevda hanım yarım saatte mi yapıyor?ve kabuklanma olması ve sonra bunların dökülmesi mi 1 hafta da oldu yoksa 3 günde kabuklanma tamamlanıp,1 hafta da mı yok oldular.ve gerçekten hiç iz kamıyor mu?inanın kabuklanma konusunda bşr gün bile önemli benim için bu yüzden bu kadar ayrıntılı soruyorum.cevaplarsanız çok sevinirim.iyi geceler..
TEKNOLOG cnm ben biraz konuyu takipte geri kaldımda bişi sorcam.güngör hanımdan memnun kalmadığın için mi sevda hanıma gidiyosun.yoksa güngör hanımda iyiydi ama sevda hanım dahamı iyi diyosun.yani güngör hanımda herhangi bi problem iz leke gibi bişeyle karşılaşmadın dimi?
canım ikiside iyi ama benim küçük oğluşumu götüremediğimden evde bırkaıyorum zman benim için önemlii tunalıya git dön 4 5 saatimi alıyorr .....sevda hanım kızılayda hemen metrodan inip geçiveriyorum bana büyük avantaj....
yani memnuniyetle alakası yok....
sevgili kujum, Ankara'nın neresindesin bilmiyorum ama bi tanıdığım Etimesgut'ta bir yer tavsiye etti, ilk fırsatta gidip görüşeceğim, o yaptırmış, bacağının alt kısmını gördüm gayet güzeldi,pürüzsüzdü, iz falan da yoktu
merhaba pisipisi. Ben yaptırmak istiyorum da çevremdekilerden hep yaptıranların yüzlerini görüyoruz sende pişman olursun sözlerini işitince vazgeçiyorum. Yüzüme lazer yaptırmayı kesinlikle düşünmüyorum, benim tüylerim açık renkler o yüzden çok belli olmuyor.iple alınca pürüzsüz oluyor ne yapcam bilemiyorum. en çokta delik delik olmasından ve leke sorunundan korkuyorum. Zaten leke sorunum var daha fazlasını istemem. ilgin icin ayrıca teşekkür ederim. inşaallah bende biran önce o cesareti kendimde bulur başlarım. herkese tüyler günler...
merhaba teknolog hanım.sevda hanımla ilgili bir kaç soru sormak istiyorum bende.güngör hanımla karşılaştırırsak hızını mesela güngör hanımın 1 saatte yaptığı bir alanı sevda hanım yarım saatte mi yapıyor?ve kabuklanma olması ve sonra bunların dökülmesi mi 1 hafta da oldu yoksa 3 günde kabuklanma tamamlanıp,1 hafta da mı yok oldular.ve gerçekten hiç iz kamıyor mu?inanın kabuklanma konusunda bşr gün bile önemli benim için bu yüzden bu kadar ayrıntılı soruyorum.cevaplarsanız çok sevinirim.iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?