umarım istedgn sonucu alırsn teknolog güsel haberlerini beklicemhiç aklıma gelmedi inan sormak..
ama makine kaç akımlı kaç akımda çalışıyor bilmekte fayda varr..
evett yüzdeki yaralar çalışan okuyan beşeri ilişkilerde olanlar için sorun olabilir..ben evdeyim pek takılmadımm..
birkez dışarı çıktım odaa fondoten sürdüm ..sorun olmadıı...
ama evett beşeri ilişkilerd eolsa idimm...banada sorulurdu suratım sivilceli gibiydi...
sevda hanımın el hızına bende bişey demiyorumm...çok hızlı...
büyük yer yaptıracaklar için bir avantajj....yüzde yara bere olması eksisi...
bakalaım kıllarr nasıl seyir gösterecek ondan sonraa karar vermek gerekk..
benimde gö çevremde dahi vardı ama şimdiye akdar çalışılmamaıştı çok rahatsız edici deil ama dediğinn şekilde biliyorumm esmer tenlilerde maalesef böle bir durum varr...orasıda baya hassas bir bölgee...en fazla orda oluyor yara bere birde bıyık ve dudak altıı...
neyse benim biraz daha rahat yüzüm kıl çıkmasına görede değerlendirip ona göree karar verrisinizz...avantaj dez avantajj...
Merhaba gibigibi deneme seansına gitmek istiyorum ama bu aralar çok yoğun çalışıyorum haftaiçi iş çıkışı yetişebilme şansım yok cumarteside çalıştığım için bikaç saat işten izin alıp gidicem o hakkımı da deneme seansıyla kaybetmek istemiyorum aslındapazar günleri de çalışıyo mu sevda hanım ?
merhaba kızlar. merhaba TEKNOLOG sen ve diğer arkadaşlar epilasyon sonrası oluşan yara ve kabuklanmalardan bahsetmişsiniz. ben sevda hanıma yüz yaptırmadım ama önceden gittiğim yerlerde yüze iğneli yaptırdığımda (bıyık) ertesi gününde kabuklanmalar olurdu. 3-5 gün içinde de iyileşirdi. tabi ben çok titiz davranırdım. ilk gün yüzüme su vurmazdım. sürekli bebe pudrası sürerdim ve epilasyonun 2. gününden itibaren de bepanten krem sürer iyileştirirdim. tabi iz kalmaması için güneş koruyucu olmazsa olmaz. şimdi sorum şu ki: güngör hanıma gidenlerde yara kabuklanma olmuyormuş ya, sonuç nasıl? yani azalma oranı ne durumda? ve ne kadar sürede? kaçla çalışıyormuş? ben 7 ye dayanabiliyordum mesela yüzümde.
ben sevda hanıma gittiğimde soruyorum kaç akım verdiğini ve söölemekten çekinmiyor. artı nemecron iğne kullanmasının sebebi iğnenin esnekliğiymiş. esnek olmalıymış ki bazı kılların kökleri kıvrılarak başka uçlardan çıkıyor ya, işte o kılların köklerine ulaşabilmek içinmiş. başka özelliği de vardır belki iğnenin ama ben o kısımdan soru sormamış olabilirim :)bir de direk kıl kökünü tahrip ediyoruz ki biz iz kalmasın dio sevda hanım.bazıları kıl köküne değil gelişi güzel akım verdiği için ciltte lekeler oluşuyor diyor.
bi de ben sevda hanıma ilk gittiğimde iğnenin girdiğini hissediyor muyum, kılın çekilişini hissediyor muyum onlara dikkat etmiştim ve akımdan başka bişey hissetmemiştim. bildiğin seyrediyorum yani ben epilasyon işini. bakim nasıl alıyorsunuz die :) heee bi de cımbıza dikkat etmiştim, çünkü bu epilasyon cımbızları bildiğimiz cımbızlar gibi kılları yolacak kadar güçlü tutmuyor kılı, ama iğneyle tahrip olmuş kıl teslim bayrağını çekince o da toparlıyıveriyor ortalığı :)
işte bööle teknologcum. kafama takılanları senle paylaşayım dedim :)
merhba gibi gibi.ben hm güngör hanıma hmde sevda hanıma gitmis bri olarak konusuyorum ve yanlıs anlasılmasın kimseninde savunuculugunu yapmıyorum söylediklerimle...güngör hanımada sadece bir kez gtme sansım oldu sevda hanımada bi defa gttim.güngör hanım yarım saat calıstı sevda hanım 12dakika.her ikiside nemectpn kullanıyor.güngör hanımda sadece kabarma ve kızarıklık oluyor ve buda geciyor kabuklnmada olmamıstı.kac akımla calıstgnı hatrlamıyorum cnkü uzun zmn oldu gideli oyüsden ne dsem ylan olur ama bi dhaki gdişimde kcla calıstgnı yzarım buradan.güngör hanımda beni rhatsz edn tek sey tek elle calısmasydı onuda burda belirtmstim zaten.bnun dsında bi prüz yoktu.glelim sevda hanıma...bn gtmedn kndsyle telefonda görüsmstm ve yaptgı islemi anlatrken işlem sonunda hrhangi bi yra kabuklnma olmadgnı nemectronla calıstgnı sölemsti nemectron kullandgnı ögrenince dha önceki tecrübemdn yola cıkarak yra bre olmucagnı dsünmüstüm ama öle olmadı ve sadece bnde mesela teknologdada öle olmus ama bu szi rhatsz etmz bni rhatsz edr bu hrkesn kndi tercihidr ama hem fkir oldugmz sey kabuklanmamnın oldugudr.akım konusnda ise bizzat kendim seans sırasında sordm kac akımla calıstgnı.bu zmna kadr benim yzüme kcla calısıldgnıda belirrtm.bna hep 7 yda 8 ile calısıldı.bnuda söledm ama kcla calıstgnı sölemedi ve akımın cokta önemli olmadgnı önemli olanın tüye dogru grmek oldgu dedi.evt tüye dogru grmek önemli tabii ama hepmz blioruski akımda önemli.ve bu drumda soru isareti olustrdu kfamda haksz oldugumuda dsünmüorum.hrkese tüysz günlerr....
söylediklerinde haklısın gibi gibi.benimde yüzüme hep 7-8 ile calısıldı güngör ve sevda hanım dsında yaptrdgm dger yrlrde hep altın yda izoleli iğne kullanıldı yara bere olucak die bisey yok arkadaslr inanın bunu bize dayatıyorlar yara bere olmadanda iğneli yapılıyor bunu bize kabul ettrimye calısıyorlar bu konudaki arastrmalarıma göre nemectron igne yra olusmasının engelliyor birde cihazdan kynaklı.bazı cihazlr yra olusmasını engelliyor ne tür iğne kullanılrsa kullnılsın hic farketms bunları söleme sebebim belki güngör hanımnda cihazı farklı olablr.bu yakınlrda gdcm ins ve kac akımla calıstgnı cihaznı ögrenip buradn yazcm güsel sonclar alırsmda burdan dyurcm iinsrica ederim sen de beni yanlış anlama. benim birilerini hedef göstermek gibi bir amacım yok. acaba dedim güngör hanım hem yara bere yapmadan çalışıp hem de iyi sonuçlar aldırabiliyor mu onu öğrenmek istedim. teknoloğa ayrıca sormamın sebebi de bu. o uzun süredir gidiyor anladığım kadarıyla. yine belirttiğim gibi ben önceden gittiğim yerlerde de 7-8 ile çalışıldığında yüzüme kabuklanma oluyordu. yani hiç olmadığı olmadı. o yüzden güngör hanım kaçla çalışıyor ya da yara nasıl olmuyor gibi sorular sordum. ben de kimsenin savunucusu değilim. neticede para karşılığı hizmet görüyoruz hepimiz. ben isterim ki verdiğimiz paralara ve zamana değsin. sevda hanım bana hem zamandan hem paradan kazandırıyor ve sevda hanımdan sonuç aldığım için memnunum o kadar. yara ya da kabuklanmasız bir iğneli epilasyon deneyimim olmadığı için de sizlere sormak istedim ve ben yara ve kabuklanmayı normal olarak düşündüğüm için dikkat ettiğim diğer hususlara değindim. bir de şunu da belirteyim gerçekten bana kaç akımla çalışıldığı da söölendi. mesela benim vücut ve 10 ile çalışıyoruz dediler.
ben gerçekten bedenimde tüy görünce mutsuz olan bir insanım. kıllarım o kadar inatçı ki çoook şeyler denedim ve nihayet sonuç aldım ve bunu da sizlerle paylaştım. deneme seansını önerdim. herkesin kendi bileceği iş bu. kim nereden memnun ise elbette oraya gitmeli. daha iyisi ve daha hesaplısı varsa da oraya da uçarak giderim. yeterki sizlerden güzel haberler alayım
kızlar tartırma olmasın lütfen burda biribrimizee yardımcı oluyoruzz...
hangisi akla yatkınsa gitmekte fayda varr...
ben deneyip fikirleirmi söylüyorumm..beni reeldendee sanaldanda tanıyıp bilen biliyorr..
kimseninn tanıtımını yapmak olmadı amacımm..
sadece bizim gibi sıkıntısı olan arkadaşlar hemcinslerimin ne denli yüzdeki tüylerdne kurtulmak istediğini biliyorumm.
bu yüzden deneyimlerimi paylaşıyorumm..çünkü ben çok çektimmmm kurtulmak için mücadele verdimm..
şimdi hedefime ulaşırkenn bu yola yeni başlayacaklara yardımcı olmak istiyorummm..
vee deneyimlerimi paylaşırken tecrübelerimi paylaşıyorumki herhangi birrr yanlış anlaşılma olmasınn...
güngör hanımm da sonuç aldım benn....iki 3 kıla girip sonr atoplamması beni üzmedi..sonuçtaa sonuç aldımm...3 ay gitmememe rağmen kıllarda görüntü olarak sıkıntı yaşamadımm.... yara berem olmadı çok rahattımm.....
sevda hanımdada gittimm....henüz kıl yönündne yorum yapamam ama eli hızlı güzel çalışıyorrr....yara bere olması eksi yönü amaa bugün yüzüm çok rahatsız etmiyor emselaa..izde kalmadı delik deşik gibi şeylerde olmadı.....ama dediğim gibi beşeri ilişkileri olanlar sorun yaşayabilirr...çünkü kabarık ve küçük yaralarr görünüyor sonuçtaa...
yara yapanda var yapmayanda ama sonuçta önemli tabii....dediğim gibi sevda hanımınn sonucunuda yazarımm... yara yı göze alan gitmek isteyenn kıl çıkıp çıkmamasına göre giderr yada gitmezz....
ben ikinci bir altarnatif deneyimim oldu paylaştımm.....karar vermek size kalmışş...
kılınn çıkışına göre yaza girmden kollarım içinn sevda hanıma gidebilirimm.hızlı çalışacağı içinnn tecihim olacak...ben bütün kola birkez çalışılsın sitiyorumm...çünkü kılsızz pürüzsüz birr kol yerine incelmişş tüyy tercihimm....[/
tartsma yok teknologbura bi platform hepimz deneyimlerimzi pylasıoruz tabiki brbirimize yardmcı olmya calısıyoruz cnkü bu sürec cok yıpratıcı bi sürec hm maddi hm manevi.ama yanlıs anlasılmalar olablior bazen sanrm.sonucta hepizmz dneyimlerimzi pylasıorz eksk yda olumlu yönleri yazıorz bu artk bunları okuyanlarn terchne kalmıs bsey snucta bzlrde buradaki yorumlrla terchlermizi yapıors ve brbrmize danısıorz öle degilmi...
kızlar tartırma olmasın lütfen burda biribrimizee yardımcı oluyoruzz...
hangisi akla yatkınsa gitmekte fayda varr...
ben deneyip fikirleirmi söylüyorumm..beni reeldendee sanaldanda tanıyıp bilen biliyorr..
kimseninn tanıtımını yapmak olmadı amacımm..
sadece bizim gibi sıkıntısı olan arkadaşlar hemcinslerimin ne denli yüzdeki tüylerdne kurtulmak istediğini biliyorumm.
bu yüzden deneyimlerimi paylaşıyorumm..çünkü ben çok çektimmmm kurtulmak için mücadele verdimm..
şimdi hedefime ulaşırkenn bu yola yeni başlayacaklara yardımcı olmak istiyorummm..
vee deneyimlerimi paylaşırken tecrübelerimi paylaşıyorumki herhangi birrr yanlış anlaşılma olmasınn...
güngör hanımm da sonuç aldım benn....iki 3 kıla girip sonr atoplamması beni üzmedi..sonuçtaa sonuç aldımm...3 ay gitmememe rağmen kıllarda görüntü olarak sıkıntı yaşamadımm.... yara berem olmadı çok rahattımm.....
sevda hanımdada gittimm....henüz kıl yönündne yorum yapamam ama eli hızlı güzel çalışıyorrr....yara bere olması eksi yönü amaa bugün yüzüm çok rahatsız etmiyor emselaa..izde kalmadı delik deşik gibi şeylerde olmadı.....ama dediğim gibi beşeri ilişkileri olanlar sorun yaşayabilirr...çünkü kabarık ve küçük yaralarr görünüyor sonuçtaa...
yara yapanda var yapmayanda ama sonuçta önemli tabii....dediğim gibi sevda hanımınn sonucunuda yazarımm... yara yı göze alan gitmek isteyenn kıl çıkıp çıkmamasına göre giderr yada gitmezz....
ben ikinci bir altarnatif deneyimim oldu paylaştımm.....karar vermek size kalmışş...
kılınn çıkışına göre yaza girmden kollarım içinn sevda hanıma gidebilirimm.hızlı çalışacağı içinnn tecihim olacak...ben bütün kola birkez çalışılsın sitiyorumm...çünkü kılsızz pürüzsüz birr kol yerine incelmişş tüyy tercihimm....
elimden geldigince okumaya calistim yazilanlari.
ya gungor hnm ya sevda hanıma gidicem ben de. yuzumde cok kıl yok. sadece cene bolgemde toplasan 15 tane oda cımbızla aldıgım icin koyu kıllarım var. acık tenliyim. favori kismida aldirmayi dusunuyorum ilk etapta. bunlar benim icin aciliyeti olanlar. memnun kalirsam bacak koltuk altı ve kollari da aldiricam zamanla.
sevda hanımın telini ozelden atacak biri olursa sevinirim. onumuzdeki hafta icin randevu alicamda
elimden geldigince okumaya calistim yazilanlari.
ya gungor hnm ya sevda hanıma gidicem ben de. yuzumde cok kıl yok. sadece cene bolgemde toplasan 15 tane oda cımbızla aldıgım icin koyu kıllarım var. acık tenliyim. favori kismida aldirmayi dusunuyorum ilk etapta. bunlar benim icin aciliyeti olanlar. memnun kalirsam bacak koltuk altı ve kollari da aldiricam zamanla.
sevda hanımın telini ozelden atacak biri olursa sevinirim. onumuzdeki hafta icin randevu alicamda
Ayranci miss guzellik salonunda sultan hanim var. 6-7 aydir gidiyorum. Yuz, kolalti ve bacak icin gidiyorum. Yuzde hic kabuk olmuyor. Bazen tek tuk sivilce oluyor oda epilasyondan sonra yikadigim icin sanirsam. Dakikasi kartla 1 tl. Nakit daha ucuz. Eli cok hizli 10 parmak calisiyor. Daha once kizilayda kizilirmak sokakta nesrin hanima gitmistim 4-5 ay kadar. Cok yawas ve dk sina 2,5 tl aliyordu. Asiri derecede yawasti her koke iki kez akim verir sonra igneyi birakip cimbizi alir agir agir cekerdi kili bulup igneyi girmeside ayri dertti. Birde kolaltini alirken diger elinizle surekli germenizi ister ki bu kolun uyusmasi demekti.Sultan hanimla tam atom karinca:)) ilk onunla baslamis olsaydim suanda bitmis olurdu kesin.
Ayranci miss guzellik salonunda sultan hanim var. 6-7 aydir gidiyorum. Yuz, kolalti ve bacak icin gidiyorum. Yuzde hic kabuk olmuyor. Bazen tek tuk sivilce oluyor oda epilasyondan sonra yikadigim icin sanirsam. Dakikasi kartla 1 tl. Nakit daha ucuz. Eli cok hizli 10 parmak calisiyor. Daha once kizilayda kizilirmak sokakta nesrin hanima gitmistim 4-5 ay kadar. Cok yawas ve dk sina 2,5 tl aliyordu. Asiri derecede yawasti her koke iki kez akim verir sonra igneyi birakip cimbizi alir agir agir cekerdi kili bulup igneyi girmeside ayri dertti. Birde kolaltini alirken diger elinizle surekli germenizi ister ki bu kolun uyusmasi demekti.Sultan hanimla tam atom karinca:)) ilk onunla baslamis olsaydim suanda bitmis olurdu kesin.
mutlu ve memnun bir arkadaş daha bulduk süper. fasulyecim ayrancının tam olarak neresinde miss güzellik?
bir de yer bilgisi alırsak hatta özelden mesaj gönderebiliyorsan msj atarsan da ayrıca seviniriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?