İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevda ablada evet eli çok hızlı olduğundan dolayı kabuklanmalar oluyor ama geniş bölge çalışması yapabiliyor bu sayede o yüzden ben kabuğu dert etmiyorum yeterki tüylerimden bir an önce kurtulim:26:

cevabın için teşekkür ederim marginal,

benimde yüzümdeki tüyler sık.yoğun olarak var. boyun, çene,yanak olarak alıyor güngör hanım tabi tamamen temizlenmiş olmuyo. mesela bende 1 saatlik randevumda yarım saat sol tarafımı yanak,çene kemiğinn altını,boynum birazını yarım saatte de sağ tarafı alıyor ama kızarıklık geçtiğinde inceliyorum sanki hiç alınmamış gibi oluyo

yarın 1 saatlik boşluğu olmuş arayıp haber verdi gidecem bide cumartesi 1,5 saat gidecem. yani 2 haftada toplam 5 saat gitmiş olacam bence uzun bi süre. yine tüm yüzüm alınamaış olursa Sevda hanım'a gitmeyi düşünüyorum hızlı olduğu için. yara olması sorun benim için ama tamamen taraya biliyorsa yüzümü işte izin alıp 4-5 gün evde durup yaraların geçmesini bekleyebilirim.

yani 1 saatte 1 tl lik kadar yerde çok az bence .

bu 2 randevuma gideyim buradan tekrar yazarım yüzümün ne kadarının alındığını canım...

1 defa tüm yüzü aldırıp sevda hanım'a yarayı bi kere çekip yeni çıkan tüyler içinde hemen güngör hanım'a gidersek sorun olmaz heralde. sürekli yara içinde kalmaz yüzümüz diye düşünüyorum

canım senin yüüzünn ne kaar yoğunlukta bilemiyorumm....yani ben 2 kez gittim güngör hanım sonra 3 ay gitmedimm hatta 4 ay oluyordu enrdeysee rahatsızlık duymuyordum hiçç....benimki çok yoğun deildi ama edada yaptırmıştımm birde sevilay hanımdaa bunlar hepp artı benimiçin amaa artık yüzde az olduğunda sevda hanım çok hızlı çalıştığı içinn ogünn 40 dk mı 45 dk mı unutum bak şimdi tüm yüz tarandı hatta hiç girilmeyen bıyıklarıma ve dudak altına veee göz altlrına bile girdi.....

şuan yüüzmde çok nadir ince tüyler kalmış durumdaa....oda görmemiştir diye düşünoyrum çünkü ben fazlaca kıaran biriyim yolunmuş tavuk gibi oluyorum amam tertemiz yüzümm...bahara girmeden 2 sefer filan gidmeyi planlıyorum sevda hanımaa.

yüzdeki yaralardaa bir haftada temizleniyorr şuan ne lke ne iz hiç bişey yok bendee..

ne? 1 saatte 1 tl lik yer mi? pes diyorum doğrusu! yav sevda hanım benim komlpe bacak aramı, bikinimi hatta totoya kadar giriyor, bikini üstü ve göbeğimi toplam 2 saatte alıyor. Allah yardım etti de sevda hanımla tanıştım. kıllarım azaldı. kıl çıkmayan yerlerin rengi açıldı ve kaymak gibi oldu. artı aheste aheste çalışıp zamanımı ve fazla paramı alan müesselerden de kurtuldum. bahara kalmadan da kaymak gibi olucam Allahın izniyle.

rica ederim kızlar tecrübelerim arasında tabıkı uyaracagım tecrübelerimi aktaracagım niye var bu topik dayanışma için

:) di mi ama. doğru, güvenilir ve samimi bilgiler paylaşıldıkça biz kızlar arasında mutlu kızlar çoğalıııır....

Sevda ablada evet eli çok hızlı olduğundan dolayı kabuklanmalar oluyor ama geniş bölge çalışması yapabiliyor bu sayede o yüzden ben kabuğu dert etmiyorum yeterki tüylerimden bir an önce kurtulim:26:

ben de aynı fikirdeyim. tüylerimden bir an önce kurtulayım!

Ben daha önce başka yere gitmediğim için bilmiyorum ama burda okuduklarıma göre güngör hanımdan daha yavaş çalışanlar varmış. İkisine de gittiğim için sevda hanımla kıyaslayınca tabi ki çok yavaş kalıyo güngör hanım. Her güzellikte bi kusur çıkıyo işte hızlı olanda kabuk, kabuksuz olanda yavaşlık :) Hıı bunları takıyo muyum takmıyorum çünkü benim
için en önemli şey iz olmamasıydı. Çok çok açık tenliyim iz kalsa direkt patlar suratım 200 metre öteden
Yüzde iz bırakan çok o yüzden mutluyum bu 2 bayanı bulduğum için ve burdan bulmama yardımcı olan herkese de teşekkür etmiş olayım bu vesileyle

Rica ederim canım keşke ben de 4-5 gün izin alabilsem valla hiç düşünmeden gider sevda hanıma yaptırırdım.
Randevularından sonra güzel haberlerini bekliyorum umarım güngör hanımla istediğin gibi geniş bi alana çalışabilirsiniz. Öyle ya da böyle bitcek bu kıllar :)

evet arkadaslar bugun sevda hanimda randevum vardi. kendisi de okuyo sanirim burayi cunku gec geldigimi yazacak misin dedi bende evet dedim
randevu saatinden 10 dk once gittim oraya. ama sevda hanim randevu saatinden yarim saat sonra geldi. ama hakli bahanesi varid o yuzden cok takilmadim. gerci benimde acelem vardi ama
ilk kez gittigim icin kiyaslama yapamiyorum. ama sevda hanimin guler yuzune diyecek lafim yok. gayet sicak ve samimi geldi bana. ayrica cok fit bi bayan
cenedeki ve favorideki az killar icin gitmistim ama biyigi da aldirdik canim inanilmaz yandi biyik bolgesinde. gozlerimden yas geldi. suan kabarik ve kirmizi. gelismeleri paylasriim

ilk gittiğimde ve de her gidişimde onlar önce yüzümü temizliyolar elektrikli bi aletle acıtmıyolar jilet kullanmak ve de cımbız yasak makasla kesebiliyosun sadece uzadığı zaman

Marginal merhaba canım ben 3 aydır güngör hanıma gidiyorum. İlk başta çene bölgemle başlamıştık ki burada da yazmıştım gelişmeleri. Benim çenemdeki çok siyah olanlarla başladık şimdi hem azaldılar inceldiler hem de geç çıkıyorlar. Ama ben o zaman sadece siyah olanlardan kurtulmaya odaklandığım için hızlıymış yavaşmış dert etmemiştim açıkçası çünkü siyahların sayısı belliydi ve her gittiğimde sıfırlanıyordu. Kızarıklık da çok uzun sürmüyordu yalnız kabarıklık ve şişlik oluyordu çok fazla ben de. Ben de senin gibi çok açık tenliyim bu arada.

Güngör hanımdan çok memnun kaldım ve gögüs uçlarımdaki kıllara da yaptırmaya başladım. Onlar da yine aynı şekilde 10-15 tane falan her iki tarafta da sayı belli olduğu için onlar da sıfırlanıyor haliyle ve ben zaten siyah olanlar haricindekileri aldırmayacağım o bölgede.

Çene bölgemde hiç iz kalmadı batıklarımda geçti ve tüyler geç çıkıyor çıkanlar da rahatsız etmiyor beni ki eskiden çıkmaya başlayınca fondöten sürerdim bol bol artık hiç sürmüyorum o derece. Hal böyle olunca yani özellikle iz kalmayınca favorilerimden çeneme kadar olan bölge ve yanaklarıma da yaptırmaya karar verdim. Bu bölgelerimdeki tüyler çok sık ve iyice siyahlaşıyor gibi geliyor bana bir de tüy saratıcı kullanmıştım uzattı sanırım o da baya uzadılar çünkü. Ama hiç almamıştım Güngör hanım bölgeleri sıfırladığımızda yüzde ellisi bir daha çıkmaz hiç almadığın için dedi. Sevindim ama bu sıfırlama işlemi tahminimden de çok sürdü. Bu hafta iki gün birer saat gittim bu bölgelere ve sanki hiç alınmamış gibi duruyor ayrıca çenemde geçen kızarıklıklar bunda hemen geçmedi hala kızarık ve kabarık değişiki bir görüntüsü var gerçi bu geçer ama sıkıntım sıfırlamanın çok uzun sürecek olması. Çünkü seneye Ankarada olmayabilirim. Bu yazın sonuna kadar bitmiş olmasını umuyorum.

O yüzden bende özellikle bu bölgelerim için Sevda hanıma gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum bi yandan da ya iz kalırsa diye :S Kabuklanmalar da beni çok rahatsız eder ki hiç evde durmuyorum Kabuklar ne kadar duruyor yüzde?

Çok kararsız kaldım bi yandan korkuyorum iz kalır diye bi yandan da bir an önce sıfırlansın istiyorum. Yarısından kurtulunca yaptırmam belki yüzüme bir daha çünkü. İki ucu reçelli değnek kısacası

tigo ''1 defa tüm yüzü aldırıp sevda hanım'a yarayı bi kere çekip yeni çıkan tüyler içinde hemen güngör hanım'a gidersek sorun olmaz heralde. sürekli yara içinde kalmaz yüzümüz diye düşünüyorum.'' demişsin çok güzel bir fikir aslında ama kabuklanmalar beni çok rahatsız eder ya ne kadar zamanda geçiyor ortalama acaba kızlar?

kusura bakmayınız marginal ben daha yeni katılıyorum siteye acemiyim yani

Sen de haklısın canım ben de yeni üye oldum ama önceden de takip ediyodum siteyi az çok biliyorum o yüzden. Böyle başlıklarda konular değişip farklı yerlere gidebiliyo snra insan aradığını bulamıyo diye belirtmek istedim. Kızmadın umarım

Merhabalar canım sevda hanımın çalıştığı yerler 1 haftada tamamen düzeldi bende iz falan da kalmadı.

Ben çalıştığım için, bi de kabuk olcağını da bildiğim için saçlarımla kapatabilceğim yerlere yaptırmıştım. Kabuklar dökülene kadar rahatsız ederse fondöten falan da sürülebilir. Ama ben hem cildim nefes alsın daha çabuk iyileşsin diye, hem de fondöteni çıkarırken kabukları koparırım da iz kalır diye korkumdan bişey sürmedim
Kabukların bazıları 2. gün oluşmaya başladı, 3. günde fulledim Dökülürken de taksit taksit oldu Çalışılan bölgeye, cildinin tipine göre de değişir tabi. Yağlı ciltte farklıdır, kuru ciltte farklıdır bide cildinin kendini yenileme süresine göre falan ama genelde 3 aşağı 5 yukarı aynıdır diye düşünüyorum. Seni yanıltmakta istemem canım o yüzden bence sen bi 10 dk.lık falan deneme seansına git. Çene boyun gibi görünen yerlerine değil de favori gibi kulağa yakın kısımlara çalışılırsa saçlarını açıp kabuk olan yerleri kapatabilirsin. Ne kadar sürede iyileştiğine ve de iz kalıp kalmadığına bakarsın böylece karar verirsin.

Bıyık bölgesini uyuşturup yaptırsaydın keşke ayyy ben hiç dayanamam sanırım oraya :18:

baya yoğunmuş canım benim yüzümde hep lazerin yüzünden
benim lazerden sonra ilk iğneli epilasyonum yeni başladım yani...
ama dün 1 saatlik randevum vardı çenemi, çene altını ve sol çene kemiği altından boynumun çoğu yapıldı sağ taraf duruyo
yine biraz yapıldı. sizlerin yorumlarından Sevda hanım'ın 1 saatte baya bir yer alacağını anlıyorum.
yarında 1,5 saatlik randevumda iki yanak ve sağ boyunu bitireceğini söyle Güngör hanım. bakalım 1,5 saatte neler olacak.
bıyığa daha hiç başalanamadı bile
neyse kalanlar için sevda hanım'a gitmeyi düşünüyorm.
alınması uzun sürdü umarım çıkması da baya geç sürer....

Evet zaten o bölgelerimde tüyler olduğu için saçlarımla kapatıyorum normalde hiç toplamıyorum saçlarımı o yüzden. Deneme seansı güzel fikir aslında en iyisi öyle yapayım ben. Zaten kastettiğin bölgelere yaptıracağım ama kabuklar çok dikkat çekici değildir umarım boyutları ne kadar oluyor bir de aralıklı mı çok sık mı oluyor yani her kılın yerinde bitane gibi mi?

Cevap verdiğin ve mantıklı önerin için teşekkür ederim bu arada canım

Son düzenleme:
Yuzum cok azaldi. Biyik var azicik. Sokagin ismini hatirlayamiyorum ama guvenlik caddesinde sok un ordaki kavsaga gelmeden bir onceki soldaki sokak. Cok eskiden beri var. 20 kusur yildirda sultan hanim orda calisiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…