Merhaba tiggo, ben güngör hanıma gittiğimde komple değilde bir gittiğimde sağ taraf, diğer gittiğimde sol taraf olarak parça parça çalışıyoruz. Yani komple bir tarama olmuyor. 1 saatlik randevular alıyorum çok kızarıyorum ve de dayanamıyorum :) O 1 saatte demir 1 liralar var ya o kadar bir alanı yapıyor. Ama bende çok sık ve çok ince tüyler var. Komple yüz olsa ne kadar sürer bende merak ediyorum. Gidip bütün yüz bölgesini yaptıranlar var mı acaba ?
Güngör Hanım'a gidip deneyen kızlarrr mesela Teknelog
yüz bölgesiniz tamamen kaç dk/saat de taranıyordu?
ben şimdiye kadar 2.5 saat gittim ama çoğu duruyor yani rahatsız ediyor beni:26:tamam yüzümde yoğun olarak var ama 2.5 saatte az değil diye düşünüyorum.
1,5 saatlik seanstan çıktıktan sonra kızarıklık geçtikten sonra baktım yüzüme sanki alınmamış gibi duruyordu :105:
2 gün için daha randevu aldım 30dk ve 1,5 saat olarak umarım bunlar tamamlandıktan sonra yüzümde tüm tüyler alınmış olur. yoksa 4 saatte yüzüm temizlenmemiş olacak kandırılıyor muyum diye düşünmeye başlayacam:84: :84:
yanlış hatırlamıyorsam Teknelog sevda hanım için 50-55 dk da tüm yüzünü ayrıntılı olarak taradığını söylemişti.
kızlarrr bana da yardımcı olun. acaba çok mı erkenden sabırsızlanıyorum???:44:
cevabın için teşekkür ederim marginal,
benimde yüzümdeki tüyler sık.yoğun olarak var. boyun, çene,yanak olarak alıyor güngör hanım tabi tamamen temizlenmiş olmuyo. mesela bende 1 saatlik randevumda yarım saat sol tarafımı yanak,çene kemiğinn altını,boynum birazını yarım saatte de sağ tarafı alıyor ama kızarıklık geçtiğinde inceliyorum sanki hiç alınmamış gibi oluyo
yarın 1 saatlik boşluğu olmuş arayıp haber verdi gidecem bide cumartesi 1,5 saat gidecem. yani 2 haftada toplam 5 saat gitmiş olacam bence uzun bi süre. yine tüm yüzüm alınamaış olursa Sevda hanım'a gitmeyi düşünüyorum hızlı olduğu için. yara olması sorun benim için ama tamamen taraya biliyorsa yüzümü işte izin alıp 4-5 gün evde durup yaraların geçmesini bekleyebilirim.
yani 1 saatte 1 tl lik kadar yerde çok az bence .
bu 2 randevuma gideyim buradan tekrar yazarım yüzümün ne kadarının alındığını canım...
1 defa tüm yüzü aldırıp sevda hanım'a yarayı bi kere çekip yeni çıkan tüyler içinde hemen güngör hanım'a gidersek sorun olmaz heralde. sürekli yara içinde kalmaz yüzümüz diye düşünüyorum
rica ederim kızlartecrübelerim arasında tabıkı uyaracagım tecrübelerimi aktaracagım niye var bu topik dayanışma için
Sevda ablada evet eli çok hızlı olduğundan dolayı kabuklanmalar oluyor ama geniş bölge çalışması yapabiliyor bu sayede o yüzden ben kabuğu dert etmiyorum yeterki tüylerimden bir an önce kurtulim:26:
ne? 1 saatte 1 tl lik yer mi? pes diyorum doğrusu! yav sevda hanım benim komlpe bacak aramı, bikinimi hatta totoya kadar giriyor, bikini üstü ve göbeğimi toplam 2 saatte alıyor. Allah yardım etti de sevda hanımla tanıştım. kıllarım azaldı. kıl çıkmayan yerlerin rengi açıldı ve kaymak gibi oldu. artı aheste aheste çalışıp zamanımı ve fazla paramı alan müesselerden de kurtuldum. bahara kalmadan da kaymak gibi olucam Allahın izniyle.
cevabın için teşekkür ederim marginal,
benimde yüzümdeki tüyler sık.yoğun olarak var. boyun, çene,yanak olarak alıyor güngör hanım tabi tamamen temizlenmiş olmuyo. mesela bende 1 saatlik randevumda yarım saat sol tarafımı yanak,çene kemiğinn altını,boynum birazını yarım saatte de sağ tarafı alıyor ama kızarıklık geçtiğinde inceliyorum sanki hiç alınmamış gibi oluyo
yarın 1 saatlik boşluğu olmuş arayıp haber verdi gidecem bide cumartesi 1,5 saat gidecem. yani 2 haftada toplam 5 saat gitmiş olacam bence uzun bi süre. yine tüm yüzüm alınamaış olursa Sevda hanım'a gitmeyi düşünüyorum hızlı olduğu için. yara olması sorun benim için ama tamamen taraya biliyorsa yüzümü işte izin alıp 4-5 gün evde durup yaraların geçmesini bekleyebilirim.
yani 1 saatte 1 tl lik kadar yerde çok az bence .
bu 2 randevuma gideyim buradan tekrar yazarım yüzümün ne kadarının alındığını canım...
1 defa tüm yüzü aldırıp sevda hanım'a yarayı bi kere çekip yeni çıkan tüyler içinde hemen güngör hanım'a gidersek sorun olmaz heralde. sürekli yara içinde kalmaz yüzümüz diye düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar sonunda sevda hanımla da yarım saat çalışma fırsatımız oldu. Güngör hanıma da sevda hanıma da giden biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim.
Sevda hanım gerçekten bahsedildiği gibi çok çok hızlı çalışıyor, güngör hanımın 2 katı hızında. Yani maddi olarak güngör hanımdan daha pahalı diye düşünenlere, güngör hanımın 2 saatine karşılık sevda hanımın 1 saati olarak düşündüklerinde daha ucuza denk geldiğini farkedeceklerini söyleyebilirim.
gibigibi "güngör hanıma gidenlerde yara kabuklanma olmuyormuş ya, sonuç nasıl? yani azalma oranı ne durumda? ve ne kadar sürede? kaçla çalışıyormuş? ben 7 ye dayanabiliyordum mesela yüzümde." diye sormuşsun ona da cevap veriyim. Güngör hanım tüylerin durumuna göre 10 la da 3 le de çalışıyor. Yani tamamen tüylerin ince ve kalınlığına göre değişiyor. Yara ve kabuk olmamasının nedeni nemectron iğneler izole durumdadır, ucu açıktır. Yani kıl köküne girip akıp verildiğinde sadece kıl kökü yanıyor, iğnenin diğer kısımları deriyi yakmıyor. Ama sevda hanım el çabukluğundan dolayı iğneyi çıkarıp pat diye diğer kıl köküne girdiğinde iğne ucu daha soğumamış olduğundan yara durumu oluyor. Güngör hanım ise biraz daha yavaş olduğu için böyle bir durum olmuyor. Tüylerde azalma konusuna gelirsek benim tüylerim daha önce alınmamış olduğundan sanırım güngör hanımın 1 kere atış yapması yeterli oluyor ve bir daha ordan tüy çıkmıyor. Ama çok yoğun olduğundan parça parça çalışabiliyoruz.
Biraz uzun oldu farkındayım giriş gelişme sonuç falanben en iyisi sadede geliyim. 2 tarafta da iz durumu yok arkadaşlar içiniz rahat olsun. Ama ben çalışıyorum, okuyorum ya da kabuk istemiyorum yavaş yavaş olsun temiz olsun diyenler güngör hanımı, çabuk olsun bir an önce bitsin de kabuk olsada önemli değil diyenler sevda hanımı seçmeli.
Ayrıca güngör hanımda da kabuk olmasa da çalıştığı yerlerdeki kızarıklıklar (yüz ve boyun bölgem için söylüyorum) 1 haftada tam olarak geçiyor. Yalnız ben çok açık tenliyim belirtmek istedim. Çünkü burada okuduklarıma göre güngör hanımdan çıktıktan bikaç saat sonra kızarıklıkları geçenler varmış. Benim gibi cildi hassas olanlar da maalesef böyle bir durum söz konusu değil
Ayyy ne çok yazdım sonuç olarak 2 güzel seçeneğimiz var Ne Mutlu Ankaralılara
kusura bakmayınız marginal ben daha yeni katılıyorum siteye acemiyim yani
Marginal merhaba canım ben 3 aydır güngör hanıma gidiyorum. İlk başta çene bölgemle başlamıştık ki burada da yazmıştım gelişmeleri. Benim çenemdeki çok siyah olanlarla başladık şimdi hem azaldılar inceldiler hem de geç çıkıyorlar. Ama ben o zaman sadece siyah olanlardan kurtulmaya odaklandığım için hızlıymış yavaşmış dert etmemiştim açıkçası çünkü siyahların sayısı belliydi ve her gittiğimde sıfırlanıyordu. Kızarıklık da çok uzun sürmüyordu yalnız kabarıklık ve şişlik oluyordu çok fazla ben de. Ben de senin gibi çok açık tenliyim bu arada.
Güngör hanımdan çok memnun kaldım ve gögüs uçlarımdaki kıllara da yaptırmaya başladım. Onlar da yine aynı şekilde 10-15 tane falan her iki tarafta da sayı belli olduğu için onlar da sıfırlanıyor haliyle ve ben zaten siyah olanlar haricindekileri aldırmayacağım o bölgede.
Çene bölgemde hiç iz kalmadı batıklarımda geçti ve tüyler geç çıkıyor çıkanlar da rahatsız etmiyor beni ki eskiden çıkmaya başlayınca fondöten sürerdim bol bol artık hiç sürmüyorum o derece. Hal böyle olunca yani özellikle iz kalmayınca favorilerimden çeneme kadar olan bölge ve yanaklarıma da yaptırmaya karar verdim. Bu bölgelerimdeki tüyler çok sık ve iyice siyahlaşıyor gibi geliyor bana bir de tüy saratıcı kullanmıştım uzattı sanırım o da baya uzadılar çünkü. Ama hiç almamıştım Güngör hanım bölgeleri sıfırladığımızda yüzde ellisi bir daha çıkmaz hiç almadığın için dedi. Sevindim ama bu sıfırlama işlemi tahminimden de çok sürdü. Bu hafta iki gün birer saat gittim bu bölgelere ve sanki hiç alınmamış gibi duruyor ayrıca çenemde geçen kızarıklıklar bunda hemen geçmedi hala kızarık ve kabarık değişiki bir görüntüsü var gerçi bu geçer ama sıkıntım sıfırlamanın çok uzun sürecek olması. Çünkü seneye Ankarada olmayabilirim. Bu yazın sonuna kadar bitmiş olmasını umuyorum.
O yüzden bende özellikle bu bölgelerim için Sevda hanıma gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum bi yandan da ya iz kalırsa diye :S Kabuklanmalar da beni çok rahatsız eder ki hiç evde durmuyorumKabuklar ne kadar duruyor yüzde?
Çok kararsız kaldım bi yandan korkuyorum iz kalır diye bi yandan da bir an önce sıfırlansın istiyorum. Yarısından kurtulunca yaptırmam belki yüzüme bir daha çünkü. İki ucu reçelli değnek kısacası
evet arkadaslar bugun sevda hanimda randevum vardi. kendisi de okuyo sanirim burayicunku gec geldigimi yazacak misin dedi bende evet dedim
randevu saatinden 10 dk once gittim oraya. ama sevda hanim randevu saatinden yarim saat sonra geldi. ama hakli bahanesi varid o yuzden cok takilmadim. gerci benimde acelem vardi ama
ilk kez gittigim icin kiyaslama yapamiyorum. ama sevda hanimin guler yuzune diyecek lafim yok. gayet sicak ve samimi geldi bana. ayrica cok fit bi bayan
cenedeki ve favorideki az killar icin gitmistim ama biyigi da aldirdikcanim inanilmaz yandi biyik bolgesinde. gozlerimden yas geldi. suan kabarik ve kirmizi. gelismeleri paylasriim
canım senin yüüzünn ne kaar yoğunlukta bilemiyorumm....yani ben 2 kez gittim güngör hanım sonra 3 ay gitmedimm hatta 4 ay oluyordu enrdeysee rahatsızlık duymuyordum hiçç....benimki çok yoğun deildi ama edada yaptırmıştımm birde sevilay hanımdaa bunlar hepp artı benimiçin amaa artık yüzde az olduğunda sevda hanım çok hızlı çalıştığı içinn ogünn 40 dk mı 45 dk mı unutum bak şimdi tüm yüz tarandı hatta hiç girilmeyen bıyıklarıma ve dudak altına veee göz altlrına bile girdi.....
şuan yüüzmde çok nadir ince tüyler kalmış durumdaa....oda görmemiştir diye düşünoyrum çünkü ben fazlaca kıaran biriyim yolunmuş tavuk gibi oluyorum amam tertemiz yüzümm...bahara girmeden 2 sefer filan gidmeyi planlıyorum sevda hanımaa.
yüzdeki yaralardaa bir haftada temizleniyorr şuan ne lke ne iz hiç bişey yok bendee..
Merhabalar canım sevda hanımın çalıştığı yerler 1 haftada tamamen düzeldi bende iz falan da kalmadı.
Ben çalıştığım için, bi de kabuk olcağını da bildiğim için saçlarımla kapatabilceğim yerlere yaptırmıştım. Kabuklar dökülene kadar rahatsız ederse fondöten falan da sürülebilir. Ama ben hem cildim nefes alsın daha çabuk iyileşsin diye, hem de fondöteni çıkarırken kabukları koparırım da iz kalır diye korkumdan bişey sürmedim
Kabukların bazıları 2. gün oluşmaya başladı, 3. günde fulledimDökülürken de taksit taksit oldu Çalışılan bölgeye, cildinin tipine göre de değişir tabi. Yağlı ciltte farklıdır, kuru ciltte farklıdır bide cildinin kendini yenileme süresine göre falan ama genelde 3 aşağı 5 yukarı aynıdır diye düşünüyorum. Seni yanıltmakta istemem canım o yüzden bence sen bi 10 dk.lık falan deneme seansına git. Çene boyun gibi görünen yerlerine değil de favori gibi kulağa yakın kısımlara çalışılırsa saçlarını açıp kabuk olan yerleri kapatabilirsin. Ne kadar sürede iyileştiğine ve de iz kalıp kalmadığına bakarsın böylece karar verirsin.
Bıyık bölgesini uyuşturup yaptırsaydın keşke ayyy ben hiç dayanamam sanırım oraya :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?