• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben burdan okuduklarım sayesinde güngör hanımı buldum ve yüzde yara, iz falan kalmaması konusunda gayet mutluyum. Ama güngör hanım 10 parmak değil tek el çalışıyo ilk önce akımı veriyo bikaç tüye sonra cımbızı sağ eline alıp bunları topluyo bu da vakit kaybettiriyo tabi :( Eğer sevda hanım 10 parmak çalışıyosa ve dediğiniz kadar hızlıysa o zaman şu tüylerden bir an önce kurtulmak istediğim için sevda hanıma gitmeyi düşünüyorum. Maddi olarak benimde sıkıntılarım var ama düşününce aynı paraya denk gelcek hatta daha ucuz oluyo güngör hanıma 2 saat gidip 120 lira vermektense sevda hanıma 1 saat gidip 105 lira vererek aynı miktarda tüyden hemde daha kısa sürede kurtulmuş olcam. Ama ben çok açık tenliyim ve o yüzden de bu yara bere olayından çok korkuyorum :18: güngör hanımda bile benim yüzümdeki kızarıklıklar 3 günde zor geçiyor :( Şimdi sevda hanımda acaba çok şişer mi gidenler bu konuda bilgi verebilir mi kaç günde kızarıklıklar ve şişlik geçiyo ? Çalıştığım için işe domates gibi gitmek istemiyorum :)

merhaba marginal. tereddüt ettiğin konularda sevda hanıma git bizzat görüş ve sor. cildine baksın nasıl çalışır söölesin. deneme seansı al. cildinin tepkisini gör sende. her türlü kolaylık tanınır orada sana. sen yeter ki iste ;)

Merhaba kızlar,

bugün Güngör hanım'a ilk randevuma gittim. 1 saatlik seansta yüzümü taradı. Uzun ve siyah olanları aldı.
tabi ki ince olanlar kaldı. bir kaç gün sonra kalanlar için giderim.
Lazerden sonra ilk iğneli epilasyonun bende nasıl sonuç verdiğini buradan yazarım sizlere.
umarım lazerden sonraki gibi çıkmaz hemen azalmaya başlar tüyler.

diğer seanstan sonra kalan olursa ki büyük ihtimal kalan tüyler olur :1: onlar için de Sevda hanım'a gitmeyi düşünüyorum.

herkese tüysüz günler:66::66:

Merhaba kızlar,

bugün Güngör hanım'a ilk randevuma gittim. 1 saatlik seansta yüzümü taradı. Uzun ve siyah olanları aldı.
Lazerden sonra ilk iğneli epilasyonun bende nasıl sonuç verdiğini buradan yazarım sizlere.

diğer seanstan sonra kalan olursa ki büyük ihtimal kalan tüyler olur :1: onlar için de Sevda hanım'a gitmeyi düşünüyorum.

hadi bakalaım hayırlısı olsun canımm.....kurtul gıckss tüylerindenn:33::34::9:

Merhaba kızlar,

tiggo güngör hanımda dakikası hala 1 tl mi yoksa fiyat degişmişmi bn gtmeyeli aylar oluyorda bn gttiğmde saati nakit 60 tl idi

merhaba marginal. tereddüt ettiğin konularda sevda hanıma git bizzat görüş ve sor. cildine baksın nasıl çalışır söölesin. deneme seansı al. cildinin tepkisini gör sende. her türlü kolaylık tanınır orada sana. sen yeter ki iste ;)

Merhaba gibigibi deneme seansına gitmek istiyorum ama bu aralar çok yoğun çalışıyorum haftaiçi iş çıkışı yetişebilme şansım yok cumarteside çalıştığım için bikaç saat işten izin alıp gidicem o hakkımı da deneme seansıyla kaybetmek istemiyorum aslında :( pazar günleri de çalışıyo mu sevda hanım ?

teknolog yüzün ne drumda.kabuklanma yara oldumu.sevda hanım benim yüzüme 12 dakika calısmstı ve calıstgı yrlrde hp kabuklnma oldu sende drumlar nasıl

evet canım bendede kabuklanma varr..şuandaa pul pul dökülüyorlarr....
kabuklanma olacağını sölemişti zatenn....

Angeell kaç gün sonra kabuklanma oldu bide büyük göze batacak şekilde mi ?
[/QU bi iki gün içinde kabuklar belirdi suan hala varlar büyük degil kücük yaralar oldu benim yüzüme on dakika calıstgmz icn yüzümn farklı yrlerine calısıldı yani her bi kabuk bi yrde pek göze batmıodr herhalde ama uzum süre calısılsaydı dha yogun ve sık olurdu kabuklnmalar

evet canım bendede kabuklanma varr..şuandaa pul pul dökülüyorlarr....
kabuklanma olacağını sölemişti zatenn....

acıkcası nemektronla calısıldgı icn bn kabuklnma beklemiodum güngör hanımda nemectronla calısıodu ve benim yzümde hc kabuklnma olmamstı yaptrdgmda yarım saat calısmstı yüzüme.kabuklnma olcagnı sölemsti zten demssn teknolog bn kabuklnma olcagnı blmiodm sdece sevda hanımn sana dha hzlı calısablrm ama kabuk olur dmesni okumstm yorumlrnda.nemectronla calısılp yara olması beni sasrttı acıkcası ozmn nemectron iğneyle calısmanın mantgı ne? kac akımla calıstıgnıda blmiorm sevda hanıma sordum yüzüme calısılrkn ama bisey sölemedi akım okdrda önemli degil dedi buda garip gelmsti bna biras...

tiggo güngör hanımda dakikası hala 1 tl mi yoksa fiyat degişmişmi bn gtmeyeli aylar oluyorda bn gttiğmde saati nakit 60 tl idi

merhaba angeell,

bende gittiğimde sordum biraz fiyatta yardımcı olabilir mi diye:17:

bu fiyata zam gelecekmiş 2 yıldır yapmıyormuş Ocak ayında zamlı başlayacak yani.
şimdi dk 1 tl oluyo saati 60 tl nakit. kredi kartı 70 tl.
2012 de nakit 70 tl kredi kartı 85 tl olacakmış...

bende sevda hanım'ı merak ediyorum yüzünün durumunu anlatabilir misin? yüzümün yara olmasını istemiyorum lazer de baya çektim zaten.
yaraları görünce moralim bozuluyo bide insanlar "aaaa yüzüne ne oldu?" diye soruyor rahatsız oluyorum açıkçası.

acıkcası nemektronla calısıldgı icn bn kabuklnma beklemiodum güngör hanımda nemectronla calısıodu ve benim yzümde hc kabuklnma olmamstı yaptrdgmda yarım saat calısmstı yüzüme.kabuklnma olcagnı sölemsti zten demssn teknolog bn kabuklnma olcagnı blmiodm sdece sevda hanımn sana dha hzlı calısablrm ama kabuk olur dmesni okumstm yorumlrnda.nemectronla calısılp yara olması beni sasrttı acıkcası ozmn nemectron iğneyle calısmanın mantgı ne? kac akımla calıstıgnıda blmiorm sevda hanıma sordum yüzüme calısılrkn ama bisey sölemedi akım okdrda önemli degil dedi buda garip gelmsti bna biras...

canımmm kabuklanma olacağını sölemişti evett daha yavaş çalışabilirim kabuklanma istemiyorsan demişti doğrusunn....ama sevda hanıma gidenler var eskiden kabuklanma oluyor ama iz kalmıyor diyorlarr....bendede kabuklar gidiyorr...bakıyorum iz kalmıyorr....ama tabi tam yüz çalışıldığında o küçücük şeyler hoş görünmüyor evett zate ben evde olduğum için sorun yok demiştimm sevda hanımaa..

güngör hanımda evet yaralanma olmuyorr bu iyi haklısın çalışan bir insan için avantajj...

canımmm kabuklanma olacağını sölemişti evett daha yavaş çalışabilirim kabuklanma istemiyorsan demişti doğrusunn....ama sevda hanıma gidenler var eskiden kabuklanma oluyor ama iz kalmıyor diyorlarr....bendede kabuklar gidiyorr...bakıyorum iz kalmıyorr....ama tabi tam yüz çalışıldığında o küçücük şeyler hoş görünmüyor evett zate ben evde olduğum için sorun yok demiştimm sevda hanımaa..

güngör hanımda evet yaralanma olmuyorr bu iyi haklısın çalışan bir insan için avantajj...
bnde okula kursa gdip geliorum tabikide rhatsz oluyorum bu drumdan.birde benim sevda hanımı dsünme ndenlerimdn bri nemectron kullnmasıydı yani yra olmucgı dsüncesydi ve elinin cabukluguydu ama elinin cabukluguna bsey demiorum ama yinede rakamlar cok fzla kndmi sömürülüyor gbi hssediyorum calıstgı akımıda bilmiorum bsey sölemkten kacndı kndmde bakıp anlmya calıstm ama cihazındn anlayamadm.sna kacla calıstgnı bliormsn

merhaba angeell,

bu fiyata zam gelecekmiş 2 yıldır yapmıyormuş Ocak ayında zamlı başlayacak yani.

bende sevda hanım'ı merak ediyorum yüzünün durumunu anlatabilir misin? yüzümün yara olmasını istemiyorum lazer de baya çektim zaten.
yaraları görünce moralim bozuluyo bide insanlar "aaaa yüzüne ne oldu?" diye soruyor rahatsız oluyorum açıkç
tesekkür edrm tiggo üzüldüm cnkü gtmeyi dsünüodm ama hpside aynı seyi sölüo 2 yıldr zam ypmadım zaten diolar:44:
ama yinede güngör hanımdn bska alternatifim yok suan:50:yüzümde cok sık tüyler var cene boyun ve yüzüme yaptrıorm ama bir yıldr cene ve boynuma iğneli yaptrmktan yüzüme pek sıra gelmedi cok nadir yüzüme calısıldı göz cevreme kdar tüyler var zaten esmer bi byanım tüylerm cok yogun ağma kalın degiller ama ayva tüyü flnda degil siyah tüyler.cene ve boynuma lazer yaptrmstm inceldi ama inceler kalınlstı ve yayıldı maalesef smdi igneli yaptrıorm byagı inceldi ve azaldı cok sükür.bnoode aynı sekilde iğneliye gdiorum yüzüm yra bere icnde kalıo okula gdiorum yüzne ne oldu diolar soruolr rhatsz edici yani.sevda hanıma gttm 10 dk calıstk kabuk ve yra oldu ama byük degil kcük kcük.ama egr uzun calısms olsaydık dha belli olur tabi

merhaba angeell,

yaraları görünce moralim bozuluyo bide insanlar "aaaa yüzüne ne oldu?" diye soruyor rahatsız oluyorum açıkç
tesekkür edrm tiggo üzüldüm cnkü gtmeyi dsünüodm ama hpside aynı seyi sölüo 2 yıldr zam ypmadım zaten diolar:44:
ama yinede güngör hanımdn bska alternatifim yok suan:50:yüzümde cok sık tüyler var cene boyun ve yüzüme yaptrıorm ama bir yıldr cene ve boynuma iğneli yaptrmktan yüzüme pek sıra gelmedi cok nadir yüzüme calısıldı göz cevreme kdar tüyler var zaten esmer bi byanım tüylerm cok yogun ağma kalın degiller ama ayva tüyü flnda degil siyah tüyler.cene ve boynuma lazer yaptrmstm inceldi ama inceler kalınlstı ve yayıldı maalesef smdi igneli yaptrıorm byagı inceldi ve azaldı cok sükür.bnoode aynı sekilde iğneliye gdiorum yüzüm yra bere icnde kalıo okula gdiorum yüzne ne oldu diolar soruolr rhatsz edici yani.sevda hanıma gttm 10 dk calıstk kabuk ve yra oldu ama byük degil kcük kcük.ama egr uzun calısms olsaydık dha belli olur tabi

benim yüzümdeki tüylerde ince. siyah rekli olanlar acık renklilere göre daha az ama yoğun bir tüy var.
lazerde bu kadar rak etmemiştim. ama iğnelide tek tek alındığı için 1 saat baya çalıştı yüzüme ama daha çok var sanki alınmamış gibi :44:
umarım kurtulurum tüylerimden.
1 yılda % kaç azaldı tüylerin?
bu arada sürekli dışarda insan karşısında olduğumuz için güngör hanım bizim için daha iyi galiba...

bnde okula kursa gdip geliorum tabikide rhatsz oluyorum bu drumdan.birde benim sevda hanımı dsünme ndenlerimdn bri nemectron kullnmasıydı yani yra olmucgı dsüncesydi ve elinin cabukluguydu ama elinin cabukluguna bsey demiorum ama yinede rakamlar cok fzla kndmi sömürülüyor gbi hssediyorum calıstgı akımıda bilmiorum bsey sölemkten kacndı kndmde bakıp anlmya calıstm ama cihazındn anlayamadm.sna kacla calıstgnı bliormsn

hiç aklıma gelmedi inan sormak..

ama makine kaç akımlı kaç akımda çalışıyor bilmekte fayda varr..
evett yüzdeki yaralar çalışan okuyan beşeri ilişkilerde olanlar için sorun olabilir..ben evdeyim pek takılmadımm..
birkez dışarı çıktım odaa fondoten sürdüm ..sorun olmadıı...

ama evett beşeri ilişkilerd eolsa idimm...banada sorulurdu suratım sivilceli gibiydi...

sevda hanımın el hızına bende bişey demiyorumm...çok hızlı...

büyük yer yaptıracaklar için bir avantajj....yüzde yara bere olması eksisi...

bakalaım kıllarr nasıl seyir gösterecek ondan sonraa karar vermek gerekk..

benimde gö çevremde dahi vardı ama şimdiye akdar çalışılmamaıştı çok rahatsız edici deil ama dediğinn şekilde biliyorumm esmer tenlilerde maalesef böle bir durum varr...orasıda baya hassas bir bölgee...en fazla orda oluyor yara bere birde bıyık ve dudak altıı...

neyse benim biraz daha rahat yüzüm kıl çıkmasına görede değerlendirip ona göree karar verrisinizz...avantaj dez avantajj...

benim yüzümdeki tüylerde ince. siyah rekli olanlar acık renklilere göre daha az ama yoğun bir tüy var.
lazerde bu kadar rak etmemiştim. ama iğnelide tek tek alındığı için 1 saat baya çalıştı yüzüme ama daha çok var sanki alınmamış gibi :44:
umarım kurtulurum tüylerimden.
1 yılda % kaç azaldı tüylerin?
bu arada sürekli dışarda insan karşısında olduğumuz için güngör hanım bizim için daha iyi galiba...
şöyle söliym nredeyse bir yıl oldu iğneliye baslayalı genellikle hep çene böllgeme calıstk bunca zman.ilk yaptrdgmda 1 saat 15 dakika sdace boyun ve brasckta cneye calısılmstı ama ona ragmen sadece belrgn olanlr temzlenebilmsti incelere hc dokunamamstık dsün ne kdar yogun oldgnu:50:ozmnlar uzadgnda cok belli olurdu bide uzn zun olurlardı ve syh direk göze btardı ama suan cok sükür cok azaldı syreldi öle siyah siyhta degiller yzümdeki tüyler gbi oldu kimi zman gidemiorum uzn zman.ama öle rhatsz etmio göze batmıo normal yüzdeki tüyler gbi druo yani en azındn beni rhatsz etmio eskisi kdar.tamamen btmedi tabi.ama tüylerm inatcı cnkü snelerce hftada bir agda ile alırdm bazılarnı cmbzla sora baktım olmuo lazere bsladım bi yıl kdar gttim yani boyun bölgem byaga işlem gördü buda iğneli icn dezavantaj tabi.yüzümdn dha cabuk sonuc almayı umuorm:50:

Back