Arkadaşlar ben burdan okuduklarım sayesinde güngör hanımı buldum ve yüzde yara, iz falan kalmaması konusunda gayet mutluyum. Ama güngör hanım 10 parmak değil tek el çalışıyo ilk önce akımı veriyo bikaç tüye sonra cımbızı sağ eline alıp bunları topluyo bu da vakit kaybettiriyo tabi Eğer sevda hanım 10 parmak çalışıyosa ve dediğiniz kadar hızlıysa o zaman şu tüylerden bir an önce kurtulmak istediğim için sevda hanıma gitmeyi düşünüyorum. Maddi olarak benimde sıkıntılarım var ama düşününce aynı paraya denk gelcek hatta daha ucuz oluyo güngör hanıma 2 saat gidip 120 lira vermektense sevda hanıma 1 saat gidip 105 lira vererek aynı miktarda tüyden hemde daha kısa sürede kurtulmuş olcam. Ama ben çok açık tenliyim ve o yüzden de bu yara bere olayından çok korkuyorum :18: güngör hanımda bile benim yüzümdeki kızarıklıklar 3 günde zor geçiyor Şimdi sevda hanımda acaba çok şişer mi gidenler bu konuda bilgi verebilir mi kaç günde kızarıklıklar ve şişlik geçiyo ? Çalıştığım için işe domates gibi gitmek istemiyorum :)
merhaba marginal. tereddüt ettiğin konularda sevda hanıma git bizzat görüş ve sor. cildine baksın nasıl çalışır söölesin. deneme seansı al. cildinin tepkisini gör sende. her türlü kolaylık tanınır orada sana. sen yeter ki iste