İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba marginal. tereddüt ettiğin konularda sevda hanıma git bizzat görüş ve sor. cildine baksın nasıl çalışır söölesin. deneme seansı al. cildinin tepkisini gör sende. her türlü kolaylık tanınır orada sana. sen yeter ki iste

Merhaba kızlar,

bugün Güngör hanım'a ilk randevuma gittim. 1 saatlik seansta yüzümü taradı. Uzun ve siyah olanları aldı.
tabi ki ince olanlar kaldı. bir kaç gün sonra kalanlar için giderim.
Lazerden sonra ilk iğneli epilasyonun bende nasıl sonuç verdiğini buradan yazarım sizlere.
umarım lazerden sonraki gibi çıkmaz hemen azalmaya başlar tüyler.

diğer seanstan sonra kalan olursa ki büyük ihtimal kalan tüyler olur onlar için de Sevda hanım'a gitmeyi düşünüyorum.

herkese tüysüz günler

hadi bakalaım hayırlısı olsun canımm.....kurtul gıckss tüylerindenn

tiggo güngör hanımda dakikası hala 1 tl mi yoksa fiyat degişmişmi bn gtmeyeli aylar oluyorda bn gttiğmde saati nakit 60 tl idi

Merhaba gibigibi deneme seansına gitmek istiyorum ama bu aralar çok yoğun çalışıyorum haftaiçi iş çıkışı yetişebilme şansım yok cumarteside çalıştığım için bikaç saat işten izin alıp gidicem o hakkımı da deneme seansıyla kaybetmek istemiyorum aslında pazar günleri de çalışıyo mu sevda hanım ?

teknolog yüzün ne drumda.kabuklanma yara oldumu.sevda hanım benim yüzüme 12 dakika calısmstı ve calıstgı yrlrde hp kabuklnma oldu sende drumlar nasıl

evet canım bendede kabuklanma varr..şuandaa pul pul dökülüyorlarr....
kabuklanma olacağını sölemişti zatenn....

evet canım bendede kabuklanma varr..şuandaa pul pul dökülüyorlarr....
kabuklanma olacağını sölemişti zatenn....

acıkcası nemektronla calısıldgı icn bn kabuklnma beklemiodum güngör hanımda nemectronla calısıodu ve benim yzümde hc kabuklnma olmamstı yaptrdgmda yarım saat calısmstı yüzüme.kabuklnma olcagnı sölemsti zten demssn teknolog bn kabuklnma olcagnı blmiodm sdece sevda hanımn sana dha hzlı calısablrm ama kabuk olur dmesni okumstm yorumlrnda.nemectronla calısılp yara olması beni sasrttı acıkcası ozmn nemectron iğneyle calısmanın mantgı ne? kac akımla calıstıgnıda blmiorm sevda hanıma sordum yüzüme calısılrkn ama bisey sölemedi akım okdrda önemli degil dedi buda garip gelmsti bna biras...

tiggo güngör hanımda dakikası hala 1 tl mi yoksa fiyat degişmişmi bn gtmeyeli aylar oluyorda bn gttiğmde saati nakit 60 tl idi

merhaba angeell,

bende gittiğimde sordum biraz fiyatta yardımcı olabilir mi diye

bu fiyata zam gelecekmiş 2 yıldır yapmıyormuş Ocak ayında zamlı başlayacak yani.
şimdi dk 1 tl oluyo saati 60 tl nakit. kredi kartı 70 tl.
2012 de nakit 70 tl kredi kartı 85 tl olacakmış...

bende sevda hanım'ı merak ediyorum yüzünün durumunu anlatabilir misin? yüzümün yara olmasını istemiyorum lazer de baya çektim zaten.
yaraları görünce moralim bozuluyo bide insanlar "aaaa yüzüne ne oldu?" diye soruyor rahatsız oluyorum açıkçası.

canımmm kabuklanma olacağını sölemişti evett daha yavaş çalışabilirim kabuklanma istemiyorsan demişti doğrusunn....ama sevda hanıma gidenler var eskiden kabuklanma oluyor ama iz kalmıyor diyorlarr....bendede kabuklar gidiyorr...bakıyorum iz kalmıyorr....ama tabi tam yüz çalışıldığında o küçücük şeyler hoş görünmüyor evett zate ben evde olduğum için sorun yok demiştimm sevda hanımaa..

güngör hanımda evet yaralanma olmuyorr bu iyi haklısın çalışan bir insan için avantajj...

bnde okula kursa gdip geliorum tabikide rhatsz oluyorum bu drumdan.birde benim sevda hanımı dsünme ndenlerimdn bri nemectron kullnmasıydı yani yra olmucgı dsüncesydi ve elinin cabukluguydu ama elinin cabukluguna bsey demiorum ama yinede rakamlar cok fzla kndmi sömürülüyor gbi hssediyorum calıstgı akımıda bilmiorum bsey sölemkten kacndı kndmde bakıp anlmya calıstm ama cihazındn anlayamadm.sna kacla calıstgnı bliormsn

hiç aklıma gelmedi inan sormak..

ama makine kaç akımlı kaç akımda çalışıyor bilmekte fayda varr..
evett yüzdeki yaralar çalışan okuyan beşeri ilişkilerde olanlar için sorun olabilir..ben evdeyim pek takılmadımm..
birkez dışarı çıktım odaa fondoten sürdüm ..sorun olmadıı...

ama evett beşeri ilişkilerd eolsa idimm...banada sorulurdu suratım sivilceli gibiydi...

sevda hanımın el hızına bende bişey demiyorumm...çok hızlı...

büyük yer yaptıracaklar için bir avantajj....yüzde yara bere olması eksisi...

bakalaım kıllarr nasıl seyir gösterecek ondan sonraa karar vermek gerekk..

benimde gö çevremde dahi vardı ama şimdiye akdar çalışılmamaıştı çok rahatsız edici deil ama dediğinn şekilde biliyorumm esmer tenlilerde maalesef böle bir durum varr...orasıda baya hassas bir bölgee...en fazla orda oluyor yara bere birde bıyık ve dudak altıı...

neyse benim biraz daha rahat yüzüm kıl çıkmasına görede değerlendirip ona göree karar verrisinizz...avantaj dez avantajj...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…