• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayranci miss guzellik salonunda sultan hanim var. 6-7 aydir gidiyorum. Yuz, kolalti ve bacak icin gidiyorum. Yuzde hic kabuk olmuyor. Bazen tek tuk sivilce oluyor oda epilasyondan sonra yikadigim icin sanirsam. Dakikasi kartla 1 tl. Nakit daha ucuz. Eli cok hizli 10 parmak calisiyor. Daha once kizilayda kizilirmak sokakta nesrin hanima gitmistim 4-5 ay kadar. Cok yawas ve dk sina 2,5 tl aliyordu. Asiri derecede yawasti her koke iki kez akim verir sonra igneyi birakip cimbizi alir agir agir cekerdi kili bulup igneyi girmeside ayri dertti. Birde kolaltini alirken diger elinizle surekli germenizi ister ki bu kolun uyusmasi demekti.Sultan hanimla tam atom karinca:)) ilk onunla baslamis olsaydim suanda bitmis olurdu kesin.

bir de fasulyecim 6-7 aydır gidiyorsun ya, kılların durumu ne bir de onlardan bahsedebilir misin?

Merhaba arkadaşlar sonunda sevda hanımla da yarım saat çalışma fırsatımız oldu. Güngör hanıma da sevda hanıma da giden biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim.
Sevda hanım gerçekten bahsedildiği gibi çok çok hızlı çalışıyor, güngör hanımın 2 katı hızında. Yani maddi olarak güngör hanımdan daha pahalı diye düşünenlere, güngör hanımın 2 saatine karşılık sevda hanımın 1 saati olarak düşündüklerinde daha ucuza denk geldiğini farkedeceklerini söyleyebilirim.

gibigibi "güngör hanıma gidenlerde yara kabuklanma olmuyormuş ya, sonuç nasıl? yani azalma oranı ne durumda? ve ne kadar sürede? kaçla çalışıyormuş? ben 7 ye dayanabiliyordum mesela yüzümde." diye sormuşsun ona da cevap veriyim. Güngör hanım tüylerin durumuna göre 10 la da 3 le de çalışıyor. Yani tamamen tüylerin ince ve kalınlığına göre değişiyor. Yara ve kabuk olmamasının nedeni nemectron iğneler izole durumdadır, ucu açıktır. Yani kıl köküne girip akıp verildiğinde sadece kıl kökü yanıyor, iğnenin diğer kısımları deriyi yakmıyor. Ama sevda hanım el çabukluğundan dolayı iğneyi çıkarıp pat diye diğer kıl köküne girdiğinde iğne ucu daha soğumamış olduğundan yara durumu oluyor. Güngör hanım ise biraz daha yavaş olduğu için böyle bir durum olmuyor. Tüylerde azalma konusuna gelirsek benim tüylerim daha önce alınmamış olduğundan sanırım güngör hanımın 1 kere atış yapması yeterli oluyor ve bir daha ordan tüy çıkmıyor. Ama çok yoğun olduğundan parça parça çalışabiliyoruz.

Biraz uzun oldu farkındayım giriş gelişme sonuç falan :1: ben en iyisi sadede geliyim. 2 tarafta da iz durumu yok arkadaşlar içiniz rahat olsun. Ama ben çalışıyorum, okuyorum ya da kabuk istemiyorum yavaş yavaş olsun temiz olsun diyenler güngör hanımı, çabuk olsun bir an önce bitsin de kabuk olsada önemli değil diyenler sevda hanımı seçmeli.
Ayrıca güngör hanımda da kabuk olmasa da çalıştığı yerlerdeki kızarıklıklar (yüz ve boyun bölgem için söylüyorum) 1 haftada tam olarak geçiyor. Yalnız ben çok açık tenliyim belirtmek istedim. Çünkü burada okuduklarıma göre güngör hanımdan çıktıktan bikaç saat sonra kızarıklıkları geçenler varmış. Benim gibi cildi hassas olanlar da maalesef böyle bir durum söz konusu değil :25:

Ayyy ne çok yazdım sonuç olarak 2 güzel seçeneğimiz var Ne Mutlu Ankaralılara :1:

konuş marginalcim aydınlat bizleri. bu arada sanırım 3 oldu ankarada adresimiz. birde ayrancıda sultan hanımdan bahsetmiş fasulyee arkadaşımız. kıllarının durumunu sordum bakalım ne cevap alıcaz.

Ayranci miss guzellik salonunda sultan hanim var. 6-7 aydir gidiyorum. Yuz, kolalti ve bacak icin gidiyorum. Yuzde hic kabuk olmuyor. Bazen tek tuk sivilce oluyor oda epilasyondan sonra yikadigim icin sanirsam. Dakikasi kartla 1 tl. Nakit daha ucuz. Eli cok hizli 10 parmak calisiyor. Daha once kizilayda kizilirmak sokakta nesrin hanima gitmistim 4-5 ay kadar. Cok yawas ve dk sina 2,5 tl aliyordu. Asiri derecede yawasti her koke iki kez akim verir sonra igneyi birakip cimbizi alir agir agir cekerdi kili bulup igneyi girmeside ayri dertti. Birde kolaltini alirken diger elinizle surekli germenizi ister ki bu kolun uyusmasi demekti.Sultan hanimla tam atom karinca:)) ilk onunla baslamis olsaydim suanda bitmis olurdu kesin.

kızlar ben miss güzellik salonu sultan hanıma gittim evet tecrübelerim arasında oda var hatta geriye dönük bakarsanız yazmıştım giden varmı dıye. herneyse ben o hanıma gittim yaklaşık bı 3 4 ay kadar hala kartlarıda duruyo eskı kullanmadıgım çantamda geçen gün rastladım atmamışımda hiiiiiiiiççç memmun kalmadım kesinlikle önermıyorum evet kabuk tutmuyo yüzünüz şişiyo ve mınık mınık sivilce oldu benımkı ayrıca hiç bi azalma olmadı o yüzden bırakıp orayı bı kaç yere daha gittim.

sözün kısası tecrubelerım arasında mevcut önermıyorum ama tabi seçim sizin. benım gittiğim sıralar saati 46mıydı neydi

kujumm bilgi için tşkler canımm...

sevda hanımda ufak yaralanmalar oldu bir haftaaa beşeri ilişkileir olanlar için yüzde sorun olabilirr....

ama sonra hiç birr iz bırakmadna geçti hepsii...gayet rahattlıyor yüzz....şimdi kıl çıkışını takip edip haber vereceğim sizee...
:34:

kujum ve teknolog özellikle allah razı olsun sizlerden insanları doğru yönlendirmek için her soruya cevap veriyorsunuz.bende yüz bölgesi için gitmek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum ama hep burayı takip ediyorum.inşaallah bi gün gitmek kısmet olursa sizin tavsiyelerinizi dikkate alıcam.
burada sevda meşeci hanım bi radyo programına her çarşamba konuk oluyor. bir iki defa orda dinlemiştim.okuduklarım kadarıyla doğru bilgiler veriyor.

kujum ve teknolog özellikle allah razı olsun sizlerden insanları doğru yönlendirmek için her soruya cevap veriyorsunuz.bende yüz bölgesi için gitmek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum ama hep burayı takip ediyorum.inşaallah bi gün gitmek kısmet olursa sizin tavsiyelerinizi dikkate alıcam.
burada sevda meşeci hanım bi radyo programına her çarşamba konuk oluyor. bir iki defa orda dinlemiştim.okuduklarım kadarıyla doğru bilgiler veriyor.

hangi radyo dinlemek isterim...
birde lazer yüze yapılmasın diye imza kampanyası başlatmışş..orda dilekçe yazıp verebilirsinizz..lazar merkezleri bunu vurgulasın ve yüze yapmasınalr artık diyeee yapılan bir kampanyaaa diye biliyorumm..

hangi radyo dinlemek isterim...
birde lazer yüze yapılmasın diye imza kampanyası başlatmışş..orda dilekçe yazıp verebilirsinizz..lazar merkezleri bunu vurgulasın ve yüze yapmasınalr artık diyeee yapılan bir kampanyaaa diye biliyorumm..

fm 91.8 her çarşamba 12:30-14:00 arası programa konuk oluyor..

kızlar ben miss güzellik salonu sultan hanıma gittim evet tecrübelerim arasında oda var hatta geriye dönük bakarsanız yazmıştım giden varmı dıye. herneyse ben o hanıma gittim yaklaşık bı 3 4 ay kadar hala kartlarıda duruyo eskı kullanmadıgım çantamda geçen gün rastladım atmamışımda hiiiiiiiiççç memmun kalmadım kesinlikle önermıyorum evet kabuk tutmuyo yüzünüz şişiyo ve mınık mınık sivilce oldu benımkı ayrıca hiç bi azalma olmadı o yüzden bırakıp orayı bı kaç yere daha gittim.

sözün kısası tecrubelerım arasında mevcut önermıyorum ama tabi seçim sizin. benım gittiğim sıralar saati 46mıydı neydi

Teşekkürler kujum gidip denemeye hiç gerek yok o zaman

evet radyo programı da var. zaten radyodan dinleyip gelen o kadar çok arkadaş var ki. hepsi de memnun. bir tanesi yazık lazer yaptırmış yüzüne, kadının bıyık kısmı resmen bıyık olmuş yani iz olmuş. sevda hanıma gelmişti benim deneme seansım olduğu gün. sevda hanıma geldim geleli rengim açıldı diordu. o da radyodan duyup gelenlerdendi. çoookk kişiyle sohbet ettim. deneme seansından önce de gittim orda iğneli yaptıranlarla uzun uzun sohbetler ettim. baktım memnunlar yaptırdım gitti. odur budur sevda hanımlayım. onu seviyorum :)

teşekkürler kujum :) iyiki tecrübeni bizlerle paylaştın.

rica ederim kızlar:16: tecrübelerim arasında tabıkı uyaracagım tecrübelerimi aktaracagım niye var bu topik dayanışma için :16:

Güngör Hanım'a gidip deneyen kızlarrr mesela Teknelog :34: :66:

yüz bölgesiniz tamamen kaç dk/saat de taranıyordu?
ben şimdiye kadar 2.5 saat gittim ama çoğu duruyor yani rahatsız ediyor beni:26:tamam yüzümde yoğun olarak var ama 2.5 saatte az değil diye düşünüyorum.
1,5 saatlik seanstan çıktıktan sonra kızarıklık geçtikten sonra baktım yüzüme sanki alınmamış gibi duruyordu :105:
2 gün için daha randevu aldım 30dk ve 1,5 saat olarak umarım bunlar tamamlandıktan sonra yüzümde tüm tüyler alınmış olur. yoksa 4 saatte yüzüm temizlenmemiş olacak kandırılıyor muyum diye düşünmeye başlayacam:84: :84:

yanlış hatırlamıyorsam Teknelog sevda hanım için 50-55 dk da tüm yüzünü ayrıntılı olarak taradığını söylemişti.

kızlarrr bana da yardımcı olun. acaba çok mı erkenden sabırsızlanıyorum???:44:

Valla bu benim lazer epilasyona yüzüm için gitmemin 4üncüsü olacak çok güzel tepki verdi yüzümdeki kıllar tüy oldu az çıkıyo 3ayda bi gidiyorum o da azıcık çıkıyo ankaralife a gidiyorum sıhhiyede abimde gitti abimin tavsiyesiyle gittim memnun kaldım yani

lazer epilasyonda yüz için önceden jiletlemeniz söylendimi bide fiyat ne kdr acaba kaç sean s gerekli

Güngör Hanım'a gidip deneyen kızlarrr mesela Teknelog :34: :66:

yüz bölgesiniz tamamen kaç dk/saat de taranıyordu?
ben şimdiye kadar 2.5 saat gittim ama çoğu duruyor yani rahatsız ediyor beni:26:tamam yüzümde yoğun olarak var ama 2.5 saatte az değil diye düşünüyorum.
1,5 saatlik seanstan çıktıktan sonra kızarıklık geçtikten sonra baktım yüzüme sanki alınmamış gibi duruyordu :105:
2 gün için daha randevu aldım 30dk ve 1,5 saat olarak umarım bunlar tamamlandıktan sonra yüzümde tüm tüyler alınmış olur. yoksa 4 saatte yüzüm temizlenmemiş olacak kandırılıyor muyum diye düşünmeye başlayacam:84: :84:

yanlış hatırlamıyorsam Teknelog sevda hanım için 50-55 dk da tüm yüzünü ayrıntılı olarak taradığını söylemişti.

kızlarrr bana da yardımcı olun. acaba çok mı erkenden sabırsızlanıyorum???:44:

Merhaba tiggo, ben güngör hanıma gittiğimde komple değilde bir gittiğimde sağ taraf, diğer gittiğimde sol taraf olarak parça parça çalışıyoruz. Yani komple bir tarama olmuyor. 1 saatlik randevular alıyorum çok kızarıyorum ve de dayanamıyorum :) O 1 saatte demir 1 liralar var ya o kadar bir alanı yapıyor. Ama bende çok sık ve çok ince tüyler var. Komple yüz olsa ne kadar sürer bende merak ediyorum. Gidip bütün yüz bölgesini yaptıranlar var mı acaba ?

Valla bu benim lazer epilasyona yüzüm için gitmemin 4üncüsü olacak çok güzel tepki verdi yüzümdeki kıllar tüy oldu az çıkıyo 3ayda bi gidiyorum o da azıcık çıkıyo ankaralife a gidiyorum sıhhiyede abimde gitti abimin tavsiyesiyle gittim memnun kaldım yani

Arkadaşlar kusura bakmayın ama burası iğneli epilasyon başlığı, lazerle ilgili konuları kendi başlığında konuşsak ?

Merhaba tiggo, ben güngör hanıma gittiğimde komple değilde bir gittiğimde sağ taraf, diğer gittiğimde sol taraf olarak parça parça çalışıyoruz. Yani komple bir tarama olmuyor. 1 saatlik randevular alıyorum çok kızarıyorum ve de dayanamıyorum :) O 1 saatte demir 1 liralar var ya o kadar bir alanı yapıyor. Ama bende çok sık ve çok ince tüyler var. Komple yüz olsa ne kadar sürer bende merak ediyorum. Gidip bütün yüz bölgesini yaptıranlar var mı acaba ?

komple yüzüme yaptırdım 1 seans ben 1 1 buçuk saat sürüyor

komple yüzüme yaptırdım 1 seans ben 1 1 buçuk saat sürüyor

Teşekkürler akhyls
Demekki tüy yoğunluğundan dolayı benim ve tiggonun böyle uzun sürüyor. Çünkü ben 4 kere gittim güngör hanıma ama yarısı bitmedi. Ben kulak altında kalan çeneyle boyunun birleştiği yerlerde dahil yaptırıyorum öle siyah koyu değil ama sarı da değil bi de çok sık :25:
Yalnız bu 4 saatin içinde boyun bölgesi de var. Kaş, bıyık falan yaptırmıyorum şimdilik, bide bıyığa girsek en az 1 saatte bıyık sürer yani durumum o kadar vahim :1:
O yüzden eli hızlı diye sevda hanımı denedim ama çalıştığım için kabuk olayı sıkıntı oluyo bende. Dökülene kadar saçlarımı açarak görünmemesini sağladım ama kapatamıcağım yerlere yine güngör hanım devam.
Azimliyim geç de olsa kurtulcam hepsinden :52:

Back