İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok gecmiş olsun teknologhaklısın tabi zaten nden sevda hanımı tercih ettiğini biliyorum cokk haklısın kızılay merkezi ama tunalı ters gercekten.bnde tamamen maddi ndendn kynaklı terch edemiyorum belki öğrenci oldugum icin fiyatta azda olsa yardımcı olabilir umudyla konusmak icn gttim ama maalesef fiyat konusunda bi degişiklik olmadı ama ödeme kolaylıgı sagladıgını söyledi sevda hanım burdan gideceklere duyrulurbakalım ben güngör hanıma gidicem gbi görünüo hepimz icn hayırlısı

merhaba canım. ben sevda hanıma 6 seanstır gidiyorum ve bacak arası ve bikiniye gidiyorum. 150 liradan aşağı çıkamıyorum dolayısı ile. ama zamanla sevda hanım bana ben sevda hanıma alıştıkça bu ay şu kadar ödeme yapacağım diyorum ve o da hiç itiraz etmiyor. yani ödeme konusunda kolaylık sağlıyor gerçekten. öğrencisin haklısın ama dediğim gibi ödeme kolaylığı tanıyor sevda hanım. bir zamanlar fiyat konusuna inanılmaz takılan ben artık hiç takılmıyorum. artık çıkmayan bölgeleri ve şncelen tüyleri görmek bana ayrı bir neşe veriyor. kıllara savaş açtım yani. sevda hanım da sağolsun çok yardımcı oluyor. inadım inat. bunlar bitecek

Son düzenleme:

tatlım bence yüz bölgesi herkeste hassastır. yani ağda yaptırsak bile ne biçim kızarıyoruz. ki düşün bu iğne ve kıl kökü yakılıyor. tahrip ediliyor kök sonuçta. yani epilasyon sonrası kimse bebek gibi bir cilt görmeyi ummamalı bence. he ama bazıları var ki direk leke bırakıyor. o bölgede bir karartı oluyor, geçer diyorlar ama ne mümkün geçmesi. kısaca cildin tepkisi olacak olmaya kaçış yok, lakin ne kadar az olursa o kadar iyi :)

Arkadaşlar ben burdan okuduklarım sayesinde güngör hanımı buldum ve yüzde yara, iz falan kalmaması konusunda gayet mutluyum. Ama güngör hanım 10 parmak değil tek el çalışıyo ilk önce akımı veriyo bikaç tüye sonra cımbızı sağ eline alıp bunları topluyo bu da vakit kaybettiriyo tabi Eğer sevda hanım 10 parmak çalışıyosa ve dediğiniz kadar hızlıysa o zaman şu tüylerden bir an önce kurtulmak istediğim için sevda hanıma gitmeyi düşünüyorum. Maddi olarak benimde sıkıntılarım var ama düşününce aynı paraya denk gelcek hatta daha ucuz oluyo güngör hanıma 2 saat gidip 120 lira vermektense sevda hanıma 1 saat gidip 105 lira vererek aynı miktarda tüyden hemde daha kısa sürede kurtulmuş olcam. Ama ben çok açık tenliyim ve o yüzden de bu yara bere olayından çok korkuyorum :18: güngör hanımda bile benim yüzümdeki kızarıklıklar 3 günde zor geçiyor Şimdi sevda hanımda acaba çok şişer mi gidenler bu konuda bilgi verebilir mi kaç günde kızarıklıklar ve şişlik geçiyo ? Çalıştığım için işe domates gibi gitmek istemiyorum :)

marginal merhaba ben de güngör hanıma gidiyorum aynen senin gibi açık tenliyim kızarıklıklar da geçmesi 3-4 günü buluyor ama iz kalmıyor hiç. ben de daha kısa zamanda kurtulmak istiyorum aslında senin gibi sevda hanımı nereden duydun ben ilk defa duyuyorum neredeymiş?

Merhaba heidi iz kalmaması konusunda ben de güngör hanımdan memnunum ama işte yavaşlık ve yer olayı biraz sorun
kızılaydaymış yeri bu başlıkta gördüm canım son bikaç sayfaya bakarsan sevda hanımdan bahsetmişler

evet canım sayende farkedip okudum yeni bi yer keşfedilmiş haberim yok ben de çene altı ve göğüs uçlarıma yaptırıyorum canım ankarada kalıcı değilim o yüzden kısa zamanda bitmesi lazım yoksa uzun zaman ara vermek zorunda kalıcam.

Anladım umarım gidenlerden güzel cevaplar alırız da kısa sürede kurtuluruz :)

gibi gibi merhaba bacak arası ve bikini bölgesinde acı olayını nasıl hallediyorsun. bir de o bölgenin tepkisi nasıl oluyor. ben güngör hanıma çene altı ve göğüs uçlarımı yaptırıyorum çenem o kadar acımıyor ama göğüs uçlarım felaket acıyor. bende bikini bölgesi düşünüyorum aslında ama çok uzun süreceğinden ve acı olayından dolayı cesaret edemiyorum.

inşallah canım ben yanak bölgesine de başlayacağım sevda hanımda da iz kalmıyorsa oraya giderim ben de :)

Ben de favori bölgesine gidiyorum canım şimdilik yanağa doğru geliyoruz tam geçemedik baya bi sık olduğu için tüylerim yavaş yavaş gidiyoruz :) Herkes uyuyo sanırım yarın cevap alcaz :) ben de kaçıyım artık iyi geceler görüşürüüüz

iyi geceler canım yarın cevap alırız ben de yanakla birlikte favori bölgesini kastediyorum aslında :) görüşürüz :)

Merhaba, Sevda Hanım dediğiniz kişi a.. ile başlayan güzellik salonunda mı? Ben de gitmek istiyorum:.. :)

kızlar bayadır gelemıyrum topige iyi kaynatmışsınız :) sevda hanıma mı başladınız biraz pahalı hakıkaten orası sonuç güzel olacaksa yara iz olmayacaksa paraya deger tabi

teknolog nasılsın karşılaşamıyoruz hiç nette yüzün ne durumda? benım uzayan bıraz kıllar var güneşte çok dikkat çekiyo tekrardan iğneliyede başlamakta istemıyorum bıktım vallaha

aNgeeLL
canım senin tüylerin ne durumda şu an kalınlık incelik açısından?

Son düzenleme:

canım dayanamadığım noktada sevda hanım uyuşturuyor. ama epeyce sabrediyorum :) bazıları uyuyorum da dio. acı eşiğine bağlı. bazısı küçücük bir bölgeyi bile uyuşturtturuyor.

aNgeeLL
canım senin tüylerin ne durumda şu an kalınlık incelik açısından?

heidi bn esmer tenliyim boyun cene ve yüzüme yaptrıyorum boyundakiler cok kalındı simsiyahtı lazerle incellttim ama maalesef yayıldı incelerm kalınlastı oyüzden hep gnelde boyun bölgeme igneli yaptrdm ama azaldı ve inceldi smdi yüzümdeki bütün tüyler hemen hmen aynı incelikte sayılır ama cok sık ve yogunlar faullermde aynı sekilde cok uzun ve siyahtı.tüylerim cok yogun maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…