canım güngör hanımda hızlı ama sevd ahanım gerçekten hızlı...bu bir gerçekk....birde çalışmasını beğendim benn...tabi bende yazdımm evet biraz pahalı.....pahalı olması yaptığı işin sonucundan sonra değerlendireceğim ben.....yüz bölgesindeee kıllardaki değişikliğe göreee....hızlı temiz hijyenik işinde iyi....birde sonucu görelim tabii....
ama kol bacak gibi yerlere gidilirse baya zorlayacağı olacağına bend eeminimm...
ama yüzde değer diye düşünüyorumm eğer güzel sonuçlar alınacaksaa...
ama güngör hanımda fiat artmadıysaa iki kadar fazla oluyorr...bunu da göz ardı etmeyin hesaplama yapıp gidinn...
40 dakika çalışmış olunsaaa 70 tl yaparr...
güngör hanımdanda memnundum ben biliyorsunn..elide işide iyi...ama benim küçük oğlum varr hele kış vakti oralara gitmek zorluyor yaz sorun olmaz ama...birde zatüre geçirdi....çok dikkat ediyorummm...
ben sevda hanıma kızıma bırakıp gittimm ufaklığıı..... zman benim için önemliydi yani... oraya bile gidip gelmem 3.5 saat sürdü...
cok gecmiş olsun teknologhaklısın tabi zaten nden sevda hanımı tercih ettiğini biliyorum cokk haklısın kızılay merkezi ama tunalı ters gercekten.bnde tamamen maddi ndendn kynaklı terch edemiyorum belki öğrenci oldugum icin fiyatta azda olsa yardımcı olabilir umudyla konusmak icn gttim ama maalesef fiyat konusunda bi degişiklik olmadı ama ödeme kolaylıgı sagladıgını söyledi sevda hanım burdan gideceklere duyrulurbakalım ben güngör hanıma gidicem gbi görünüo hepimz icn hayırlısı