kızlar tartırma olmasın lütfen burda biribrimizee yardımcı oluyoruzz...
hangisi akla yatkınsa gitmekte fayda varr...
ben deneyip fikirleirmi söylüyorumm..beni reeldendee sanaldanda tanıyıp bilen biliyorr..
kimseninn tanıtımını yapmak olmadı amacımm..
sadece bizim gibi sıkıntısı olan arkadaşlar hemcinslerimin ne denli yüzdeki tüylerdne kurtulmak istediğini biliyorumm.
bu yüzden deneyimlerimi paylaşıyorumm..çünkü ben çok çektimmmm kurtulmak için mücadele verdimm..
şimdi hedefime ulaşırkenn bu yola yeni başlayacaklara yardımcı olmak istiyorummm..
vee deneyimlerimi paylaşırken tecrübelerimi paylaşıyorumki herhangi birrr yanlış anlaşılma olmasınn...
güngör hanımm da sonuç aldım benn....iki 3 kıla girip sonr atoplamması beni üzmedi..sonuçtaa sonuç aldımm...3 ay gitmememe rağmen kıllarda görüntü olarak sıkıntı yaşamadımm.... yara berem olmadı çok rahattımm.....
sevda hanımdada gittimm....henüz kıl yönündne yorum yapamam ama eli hızlı güzel çalışıyorrr....yara bere olması eksi yönü amaa bugün yüzüm çok rahatsız etmiyor emselaa..izde kalmadı delik deşik gibi şeylerde olmadı.....ama dediğim gibi beşeri ilişkileri olanlar sorun yaşayabilirr...çünkü kabarık ve küçük yaralarr görünüyor sonuçtaa...
yara yapanda var yapmayanda ama sonuçta önemli tabii....dediğim gibi sevda hanımınn sonucunuda yazarımm... yara yı göze alan gitmek isteyenn kıl çıkıp çıkmamasına göre giderr yada gitmezz....
ben ikinci bir altarnatif deneyimim oldu paylaştımm.....karar vermek size kalmışş...
kılınn çıkışına göre yaza girmden kollarım içinn sevda hanıma gidebilirimm.hızlı çalışacağı içinnn tecihim olacak...ben bütün kola birkez çalışılsın sitiyorumm...çünkü kılsızz pürüzsüz birr kol yerine incelmişş tüyy tercihimm....[/
tartsma yok teknolog
bura bi platform hepimz deneyimlerimzi pylasıoruz tabiki brbirimize yardmcı olmya calısıyoruz cnkü bu sürec cok yıpratıcı bi sürec hm maddi hm manevi.ama yanlıs anlasılmalar olablior bazen sanrm.sonucta hepizmz dneyimlerimzi pylasıorz eksk yda olumlu yönleri yazıorz bu artk bunları okuyanlarn terchne kalmıs bsey snucta bzlrde buradaki yorumlrla terchlermizi yapıors ve brbrmize danısıorz öle degilmi...